Ground Zero GZIB 20BR 8″ valmiskotelo

Saatavuus: Varastossa

119,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Ground Zero GZIB 20BR 8″ valmiskotelo

Iridium-sarjan uusi 8″ valmiskotelo on äänenlaadultaan erinomainen, toistoalue ulottuu matalalle ja bassotaajuudet toistuu tarkasti ja voimalla!

 

Tuotetiedot
 Ground Zero GZIB 20BR 8″ valmiskotelo

 

Kaikissa GZIW bassoissa on uusi päivitetty alaripustus, puhekela, sekä IMPP- kartio, joka on spiraalein jäykistetty. Tämä vaikuttaa kartion resonointiin huomattavasti, joten uusittu GZIW takaa entistä tiukemman potkun!

 

Älä anna edullisen hinnan hämätä. Tämä elementti on suorituskyvyltään hintaisekseen erinomainen. Suunnittelutyötä on tehty enemmän kuin useimpien valmistajien kalliimpien hintaluokkien kohdalla.

 

Klippel optimoinnissa tehdään 10 tunnin mittaisia testauksia, joissa elementin käyttäytymistä mitataan monella tapaa ja heikot kohdat kaivetaan pois ennen tuotantoa. Näin saadaan aikaan erittäin suorituskykyinen elementti.

 

Tasaisen impedanssivasteen ansiosta elementti ottaa hyvin tehoa vastaan. Huolella suunnitellun puhekelan ja sen jäähdytyksen ansiosta tehonkestoa löytyy erinomaisesti. Pitkä liikerata mahdollistaa reilut äänenpainevarat matalammillakin taajuuksilla.
Lue lisää
Sulje

Halkaisija
20 cm / 8″

Tehonkäsittely (RMS)
150 Watts

Impedanssi
4 ohmia

Herkkyys
85.5 dB

Kotelon mitat (LxKxS1/S2)
400 x 270 x 290/230 mm