Ground Zero GZIB 2.30BR 2 x 12″ valmiskotelo

Saatavuus: Varastossa

349,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Ground Zero GZIB 2.30BR 2 x 12″ valmiskotelo

Iridium-sarjan uusi 2 x 12″ valmiskotelo on äänenlaadultaan erinomainen, toistoalue ulottuu matalalle ja bassotaajuudet toistuu tarkasti ja voimalla! Reilusti painetta isolla EFP-portilla järeästä bassokotelosta.

 

Tuotetiedot
Ground Zero GZIB 2.30BR 2 x 12″ valmiskotelo

 

Kaikissa GZIW bassoissa on uusi päivitetty alaripustus, puhekela, sekä IMPP- kartio, joka on spiraalein jäykistetty. Tämä vaikuttaa kartion resonointiin huomattavasti, joten uusittu GZIW takaa entistä tiukemman potkun!

 

Älä anna edullisen hinnan hämätä. Tämä elementti on suorituskyvyltään hintaisekseen erinomainen. Suunnittelutyötä on tehty enemmän kuin useimpien valmistajien kalliimpien hintaluokkien kohdalla.

 

Klippel optimoinnissa tehdään 10 tunnin mittaisia testauksia, joissa elementin käyttäytymistä mitataan monella tapaa ja heikot kohdat kaivetaan pois ennen tuotantoa. Näin saadaan aikaan erittäin suorituskykyinen elementti.

 

Tasaisen impedanssivasteen ansiosta elementti ottaa hyvin tehoa vastaan. Huolella suunnitellun puhekelan ja sen jäähdytyksen ansiosta tehonkestoa löytyy erinomaisesti. Pitkä liikerata mahdollistaa reilut äänenpainevarat matalammillakin taajuuksilla.
Lue lisää
Sulje

Halkaisija
2 x 30 cm / 12″

Tehonkäsittely (RMS)
700 Watts

Impedanssi
2 x 2 ohmia

Subwoofer
2x GZIW 300

Kotelon mitat (LxKxS1/S2)
815 x 370 x 400/310 mm