Canton GLE 70 2.5-Tie lattiakaiutin

Saatavuus: Varastossa

449,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Canton GLE 70 2.5-Tie lattiakaiutin

Uusin kehitysversio Cantonin “bestseller” kaiutinmallista! Teknisesti vakuuttava ja visuaalisesti vetoava uusi GLE mallisto sisältää huippuluokan kaiuttimia tunnistettavalla Canton laatusoundilla.

GLE Sarjan pienikokoisin lattiakaiutin GLE 70 tarjoaa erittäin hyvän hinta-laatusuhteen. Vaikka kaiutin on ulkomitoiltaan maltillisen kokoinen, se kuulostaa kokoluokkaansa isommalta ja dynaamisemmalta ja siinä on fantastisen hyvä stereovaikutelma.

Uudet titaaniset 174mm kaiutinelementit ja 25mm alu-mangaani kalottidiskantit mahdollistavat erittäin laajan taajuustoiston jopa 40kHz asti.

 

Tuotetiedot
Canton GLE 70 2.5-Tie lattiakaiutin


Puoleensavetävä ja viehättävä. GLE-sarja on yksi myydyimmistä kaiutinsarjoista Euroopassa.

Eikä turhaan... sillä ulkoisesti kaiuttimet houkuttelevat kahdella trendikkäällä päävärivaihtoehdollaan, joita ovat musta ja valkoinen. Lisäksi nerokkaasti välilevyin eroteltu kotelorakenne mahdollistaa akustisesti jämäkän ja dynaamisen alustan elementeille. Taaksepäin suunnattu bassorefleksiaukko takaa toiston ilman matalien taajuuksien häiriöitä. Kotelorakenne mahdollistaa myös tarkasti erittelevän jakosuodintekniikan.

Uudistettu titaaninen kalvomateriaali
Uusi GLE-sarja käyttää titaanikartioisia keskiääni ja bassoelementtejä.

Uudistetut kaapeliterminaalit
Laadukkaat kullatut ruuviliittimet, joissa on liitäntämahdollisuus jopa 10 mm² kaapelille, tarjoavat maksimaalisen johtavuuden ja takaavat vakaan signaalin pidemmillekkin asennus etäisyyksille.

Magneettikiinnitteinen ovaalinmuotoinen etuverkko
GLE-sarjan tyylikkäät ja ajattomat ovaalinmuotoiset etuverkot antavat oivallisen suojan elementeille ja tarttuvat etulevyyn helposti magneettikiinnityksen avulla, sulautuen jokaiseen moderniin sisustusratkaisuun.

Joustavat kaiuttimet kotiteatteriin
Laajan kotiteattereille suunnatun kaiutinvalikoiman avulla voidaan luoda joustava kotiteatterimaailma mihin tahansa huonetilaan. Olipa kyseessä sitten (GLE 90 AR) integroitu Dolby Atmos® lattiakaiutin tai AR 4 lisäkaiutin, ovat mahdollisuudet monipuoliset ja joustavat.

Yhteensopiva Power Sub subwooferien kanssa
Uusi Power Sub subwoofer-mallisto on suuniteltu erityisesti uudistetulle GLE-sarjalle. Power Sub -sarjan subwooferit tuottavat lisäpainetta ja tehoa matalien taajuuksien alueella. Malleja on saatavana kolmessa eri koossa: Power Sub 12, PowerSub 10 ja Power Sub 8.

Tässä kaiutinmallistossa yhdistyy tinkimättömän tarkka Saksalainen insinöörityö sekä silmiä hivelevän kaunis design!
Lue lisää
Sulje

Teknologia: Parempi kuin koskaan

Parhaan äänen tavoittelu tarkoittaa paljon kovaa työtä ja uusimman tekniikan käyttöä. GLE-kaiuttimet hyötyvät kaiutinkehitystyön jatkuvasta edistymisestä sekä visuaalisesti että teknisesti.

Ensinnäkin haluaisimme mainita erinomaiset titaanielementit, jotka on sisällytetty nykyiseen GLE-sarjaan.

Alumiini-mangaani-diskanttijärjestelmämme, jossa on 25 mm: n kalottidiskanttielementti, tarjoaa GLE 70: lle hienon ja tarkan korkeäänien toiston ja erittäin yksityiskohtaisen äänen, äänikuvaltaan kaiutin onkin aikuisempi ja kokeiltu.

Kaksi 174mm:n titaanikartioista elementti optimaalisesti mitoitetussa bassorefleksikotelossa, joka pystyy toistamaan syvät äänet voimakkaasti ja tarkasti optimaalisesti viritetyllä bassorefleksivoimalla. Sen kevyt mutta erittäin jäykkä kartio takaa tasapainoisen ja neutraalin keskialueen toiston erinomaisella tarkkuudella.

Basson ja erillisen keskialueen kaiutinelementit jotka menee taajuusalueiltaan osittain päällekkäin, on varustettu tukevilla polykarbonaattirungoilla, voimakkaalla magneettimoottorilla ja uusimman sukupolven kolminkertaisella wave yläripustuksella, jolloin kaiuttimet voivat toimia erittäin dynaamisesti pienimmällä vääristymällä.

GLE 70 -kompaktikaiutin tuottaa jopa 40 000 hz asti ulottuvan toiston – tarkasti lasketun ja optimaalisen muotoisen ääniaalto-ohjaimensa ansiosta, ihanteellisella äänisäteilyllä jopa kaiuttimien sivuille.

GLE_70_2_1012x588

Huomaamaton viimeistely – voimakas äänentoisto

Harmonisissa mittasuhteissa, neutraalilla ja modernilla muotoilulla varustetut 2.5-tie ​​GLE 70 -kaiuttimet ei vie kovasti lattiatilaa ja sulautuvat hyvin muuhun sisustukseen. Houkuttelevan valkoinen tai musta kaiutinkotelon mattaviimeistely.

Nykyisen GLE-sarjan koristeelliset piirteet ovat mustat kangaspeitteet, jotka on kiinnitetty magneettisesti etulevyyn.

Ne ovat kulmiltaan pyöristettyjä antaen näille pienikokoisille kaiuttimille viehättävän ilmeen. Kapeat 19 senttimetriä leveät, 96 senttimetriä korkeat ja 41 senttimetriä syvät GLE 70 kaiuttimet painaa hieman yli 15kg per kappale.

GLE_70_3_1012x588

Ihanteellinen yhdistelmä

Voit yhdistää 2.5-tie GLE 70 -lattiakaiuttimet muihin GLE-sarjan malleihin ja luoda tehokkaan, vaikuttavan monikanavaisen kotiteatterijärjestelmän.

Voit esimerkiksi käyttää GLE 70:tä pääkaiuttimena, yhdistää sen keskikaiuttimeen GLE 50 ja lisätä pari GLE 20-surround-kaiutinta.

Täydellinen match GLE sarjan kaiuttimien kanssa on Canton Power Sub 10 -subwoofer joka ottaa haltuunsa järjestelmän aktiivisen matalataajuisen osan ja varmistaa tehokkaan bassotoiston kotiteatterissasi.

Tarpeistasi ja mieltymyksistäsi riippuen voit myös koota oman henkilökohtaisen unelma kotiteatterisi suuresta GLE-tuotevalikoimastasi ja kokea absoluuttisen nautinnollisen elokuvaelämyksen neljän seinän sisällä.

Liitä kaiuttimesi älykkääseen ja ultrakompkatiin Smart Amp 5.1 kotiteatterivahvistimeen ja astu musiikin suoratoiston langattomaan maailmaan.

Se korvaa vaivattomasti perinteisen AV-vastaanottimesi ja tarjoaa vertaansa vailla olevat yhdistelmät ja liitännät – parhaalla äänellä ja pienillä mitoilla.

GLE_1012x588BgtUQslXvPX1M

Tekniset tiedot

Tyyppi: Kompakti kaiutin
Suunnitteluperiaate: 2.5-Tie bassorefleksi
Virrankäsittely: 110/170 wattia
Taajuusvaste: 25… 40 000 Hz
Jakotaajuus: 300/3.200 Hz
Bassokaiutin: 1 x 174 mm (6,8 ”), titaani (Wave surround)
Midbassokaiutin: 1 x 174 mm (6,8 ”), titaani (Wave surround)
Diskanttielementti: 1 x 25 mm (1 ”), alumiini-mangaani
Nimellinen impedanssi: 4 … 8 ohmia
Mitat (L x K x S): 19 x 96 x 29 cm
Paino: 15,2 kg

Pakkauksen sisältö

Canton GLE 70 (pari)
Kangasgrilli (musta)