Canton GLE 15 OnWall kaiutin

Saatavuus: Varastossa

329,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Canton GLE 15 OnWall 2-Tie seinäkaiuttimet

Canton GLE 15 Seinäkaiuttimessa on 5″ bassokeskiääni 5″ passiivisäteilijä ja 1″ diskanttielementti.

Teknisesti vaikuttavat ja visuualisesti houkuttelevat, askeettisesti muotoillut kaiuttimet uppoavat helposti kaikenlaiseen sisustukseen ja vaikka niitä ei välttämättä katseella huomaa niin ehdottomasti näiden kaiuttimien äänentoisto erottuu edukseen.

Vain 8.5cm syvät kaiuttimet voidaan asentaa seinälle niin pysty kuin vaakasuuntaan.

 

Tuotetiedot
Canton GLE 15 OnWall kaiutin

 

Puoleensavetävä ja viehättävä. GLE-sarja on yksi myydyimmistä kaiutinsarjoista Euroopassa.

Eikä turhaan... sillä ulkoisesti kaiuttimet houkuttelevat kahdella trendikkäällä päävärivaihtoehdollaan, joita ovat musta ja valkoinen sekä osassa mallistoa eebenpuinen macassar viimeistely. Lisäksi nerokkaasti välilevyin eroteltu kotelorakenne mahdollistaa akustisesti jämäkän ja dynaamisen alustan elementeille. Taaksepäin suunnattu bassorefleksiaukko takaa toiston ilman matalien taajuuksien häiriöitä. Kotelorakenne mahdollistaa myös tarkasti erittelevän jakosuodintekniikan.

 

Uudistettu titaaninen kalvomateriaali

Uusi GLE-sarja käyttää titaanikartioisia keskiääni ja bassoelementtejä.

 

Uudistetut kaapeliterminaalit

Laadukkaat kullatut ruuviliittimet, joissa on liitäntämahdollisuus jopa 10 mm² kaapelille, tarjoavat maksimaalisen johtavuuden ja takaavat vakaan signaalin pidemmillekkin asennus etäisyyksille.

 

Magneettikiinnitteinen ovaalinmuotoinen etuverkko

GLE-sarjan tyylikkäät ja ajattomat ovaalinmuotoiset etuverkot antavat oivallisen suojan elementeille ja tarttuvat etulevyyn helposti magneettikiinnityksen avulla, sulautuen jokaiseen moderniin sisustusratkaisuun.

 

Joustavat kaiuttimet kotiteatteriin

Laajan kotiteattereille suunnatun kaiutinvalikoiman avulla voidaan luoda joustava kotiteatterimaailma mihin tahansa huonetilaan. Olipa kyseessä sitten (GLE 90 AR) integroitu Dolby Atmos® lattiakaiutin tai AR 4 lisäkaiutin, ovat mahdollisuudet monipuoliset ja joustavat.

 

Yhteensopiva Power Sub subwooferien kanssa

Uusi Power Sub subwoofer-mallisto on suuniteltu erityisesti uudistetulle GLE-sarjalle. Power Sub -sarjan subwooferit tuottavat lisäpainetta ja tehoa matalien taajuuksien alueella. Malleja on saatavana kolmessa eri koossa: Power Sub 12, PowerSub 10 ja Power Sub 8.

 

Tässä kaiutinmallistossa yhdistyy tinkimättömän tarkka Saksalainen insinöörityö sekä silmiä hivelevän kaunis design!

 
Lue lisää
Sulje

Musiikin ja elokuvan nautintoa varten

GLE-sarjan kaiuttimet ovat teknisesti vakuuttavia ja visuaalisesti houkuttelevia: Näiden ominaisuuksien ansiosta houkuttelevat ja monipuoliset GLE-mallit ovat olleet suosituimpien kaiuttimien joukossa Euroopassa monien vuosien ajan.

Nyt olemme uudistaneet onnistuneen GLE-mallivalikoiman – sekä visuaalisesti että teknisesti. Jäljelle on jäänyt vahva hinta-laatusuhde ja tietysti vakuuttavasti hyvä Canton ääni.

Seinälle asennettava GLE 15 -kaiuttimemme on erityisen litteä ja silti erittäin tehokas. Äärimmäisen matala, vain 8,5 senttimetrin rakennesyvyys mahdollistaa sen kiinnittämisen huomaamattomasti seinälle – riippumatta siitä, käytätkö kaiutinta vaaka- vai pystysuunnassa, se on täysin sinun valittavissasi.

Se on ihanteellinen stereo- tai efektikaiuttimeksi ja vaakasuoraan asennettuna täydellinen keskikaiuttimeksi. Passiivisella kartiolla varustetun bassorefleksirakenteen ansiosta se pystyy toistamaan syvät bassot puhtaasti ja tarkasti – jopa ilman ulkoista subwooferia.

Integroidun seinäkiinnikkeen ansiosta se voidaan helposti asentaa ja tuottaa parhaan Canton äänen olohuoneeseesi tai kotiteatteriin hetkessä. Uusi ja ainutlaatuinen tässä hinta- ja kokoluokassa: Titanium-kaiutinelementit takaavat maksimaalisen tarkkuuden ja puhtaan kuuntelumukavuuden.

GLE_15_2_1012x588

Teknologia: Parempi kuin koskaan

Parhaan äänen tavoittelu tarkoittaa paljon kovaa työtä ja uusimman tekniikan käyttöä. GLE-kaiuttimet hyötyvät kaiuttimien kehittämisen jatkuvasta edistymisestä sekä visuaalisesti että teknisesti. Ensinnäkin haluaisimme mainita erinomaiset titaanielementit, jotka on sisällytetty nykyiseen GLE-sarjaan. Alumiini-mangaani-diskanttijärjestelmämme, jossa on 25 mm: n kalottidiskanttielementti, on hyväksi todistettu ja tarjoaa GLE 15: lle hienorakeiset korkeat äänet ja erittäin yksityiskohtaisen äänentoiston.

Ihanteellinen kaiutinkumppani on tehokas 154 mm: n basso / keskialuekaiutin titaanikartiolla, joka identtisen kokoisen passiivisen kartion tukemana toistaa syvät bassot puhtaasti ja dynaamisesti. Lisäksi tämä kevyt mutta erittäin jäykkä kartio tarjoaa tasapainotetun ja neutraalin keskialueen erinomaisella tarkkuudella.

Basson ja keskialueen elementit on varustettu tukevilla polykarbonaattirungoilla, voimakkailla magneettimoottoreilla ja uusimman sukupolven kolminkertaisesti taitetuilla ääniaaltoripustuksella, jolloin kaiuttimet voivat toimia hyvin dynaamisesti ja pienellä vääristymällä.

GLE 15 -seinäkaiuttimen äänispektri on jopa 40 000 hertsiä – tarkasti lasketun ja optimaalisesti muotoillun aaltojohtimensa ansiosta, jolla on ihanteellinen äänisäteily myös kaiuttimen sivulle.

GLE_15_3_1012x588

Rakennettu tasaiseksi

Koteloiden erittäin matalan syvyyden ja harmonisten mittasuhteiden ansiosta neutraalisti ja modernisti suunniteltuja kaksisuuntaisia ​​GLE 15 -seinäkaiuttimia voidaan käyttää tehokkaasti keski- tai stereokaiuttimina antamatta kaiuttimen hallita olohuonetta.

Litteiden kaiuttimien runko on saatavana mustana tai valkoisena. Ääntäläpäisevät kangaspeitteet pitävät magneettisesti kiinni etulevystä ja haluttaessa piilottavat näkymän hienosta Canton-tekniikasta. GLE 15: t ovat vain 8,5 senttimetriä syviä, leveys 52 senttimetriä ja korkeus 17 senttimetriä.

GLE_15_1_1012x588

Joukkuepelaaja

Monipuoliset 2-tie GLE 15 -seinäkaiuttimet voidaan yhdistää muihin GLE-sarjan malleihin tehokkaan monikanavaisen kotiteatterijärjestelmän luomiseksi.

Käytä esimerkiksi pääkaiuttimena GLE 70: tä, yhdistä keskikaiutin GLE 15 ja lisää pari GLE 10-surround-kaiutinta. POWER SUB 12 -bassokaiutin, ihanteellinen valinta joka ottaa haltuun järjestelmän aktiivisen matalataajuisen osan ja varmistaa tehokkaan bassoa kotiteatterissasi.

Asetuksistasi ja vaatimuksistasi riippuen voit myös koota oman henkilökohtaisen unelmakotiteatterisi suuresta GLE-tuotevalikoimastasi ja kokea täydellisen elokuvanautinnon neljän seinän sisällä.

Liitä kaiuttimesi älykkääseen Smart Amp 5.1 kotiteatterivahvistimeen ja lähde musiikin suoratoiston langattomaan maailmaan. Se korvaa vaivattomasti klassisen AV-vastaanottimen ja tarjoaa vertaansa vailla olevat yhdistelmät ja liitännät – parhaalla äänellä ja pienillä mitoilla.

• Tyyppi: Seinäkaiutin
• 2-Tie bassorefleksirakenne passiivisäteilijällä
• Tehonsieto 60/110 wattia
• Taajuusvaste 43hz-30kHz
• Jakotaajuus 3.000 Hz
• Bassokeskiäänielementti 1 x 154mm, titaani (ääniaaltoripustus), 1 x 154mm, titaani (passiivisäteilijä)
• Diskanttielementti 1 x 25m Alu-mangaani
• Impedanssi 4…8 ohmia
• Erityisominaisuudet: Integroitu seinäkiinnitys
• Ulkomitat (LxKxS): 17 x 52 x 8.5 cm
• Paino: 3.6 kg