Fyne Audio F501SP 2.5-Tie 2x150mm Lattiakaiutinpari, DEMO POISTO

Saatavuus: Varastossa

Alkuperäinen hinta oli: 4 332,00 €.Nykyinen hinta on: 2 990,00 €.


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Fyne Audio F501SP 2.5-Tie 2x150mm Lattiakaiutinpari, DEMO POISTO

Siro ja kaunis F500 special edition sarjan lattiakaiutin valmistettu Skotlannissa! Se on käytännössä 700-sarjan High End kaiutin 500-sarjan kotelossa. Viimeistely Kiilto-Pähkinä

What Hi-Fi 10/20 – 5 Tähteä – “Erittäin innostavat kaiuttimet jotka herättävät musiikin eloon tavalla joka on vertaansa vailla kilpailijoihinsa verrattuna. Jos etsit kaiuttimia tästä luokasta, niin tämä on kaiutin joka sinun ehdottomasti kannattaa koekuunnella ennen kuin ostat mitään muuta.”

Kaiuttimen yksipiste-elementissä on hyvä sivuttais- ja pystysuuntainen dispersio ja se on näin ollen vähemmän herkkä sijoituksen suhteen kuin perinteiset HiFi kaiuttimet. Tämä mahdollistaa sijoittamisen huoneisiin estetiikan ja käytännöllisyyden ehdoilla.

Tuotetiedot
Fyne Audio F501SP 2.5-Tie 2x150mm Lattiakaiutinpari


F501 Special Production kaiuttimet on valmistettu Skotlannissa ja se jakaa F700-sarjasta tutut ratkaisut kuten elementin, basson virityksen ja jakosuotimet, mahdutettuna sirompaan edullisempaan 500-sarjan koteloon.

IsoFlare yksipiste-elementti käyttää 6" monisäikeistä basso/midbasso kartiota FyneFlute yläripustuksella, yhdistettynä 25mm magnesium kalotti kompressio diskanttiin. Paranneltu jakosuodin integroi kaiutinelementit saumattomasti F501 kaiutinkoteloon. SP kaiuttimen tunnusmerkkinä on Fyne Audion monikerroksinen alumiininen pohjalevy, joka lisää kaiutinkotelon vakautta ja samalla parantaa alas-suunnatun BassTrax bassorefleksiportin toimintaa.

Kaiutinterminaaleja on myös parannettu ja se sisältää viidennen liitäntäterminaalin kaiutinkotelon maadoittamisen mahdollistamiseksi, joka vähentää radiotaajuusaaltojen aiheuttamia häiriöitä piirilevyillä.

Juhlistaakseen tämän Skotlannissa valmistetun kaiuttimen erityisyyttä, F501SP hyötyy timanttileikatuista yksityiskohdista kaiutinelementin alumiinirungossa ja anodisoidusta konetyöstetystä alumiini pohjalevystä. Lisäksi saatavilla on juhlavan näköinen ja lakattu, aito pähkinäpuinen puuviiluviimeistely.
Lue lisää
Sulje

JAKOSUODIN

F500SP sarjan jakosuodin on seurausta parhaiden äänikomponenttien hankkimisesta ympäri maailmaa ja Fynen laajasta kokemuksesta jakosuodinsuunnittelun saralta. Tuloksena on uskomattoman neutraalin jakosuodattimen yhdistäminen, jossa yhdistyvät matalahäviöiset induktorit, korkealaatuiset Claritycap-kondensaattorit ja erittäin puhtaat, hopeoidut Van den Hul® -johdot jotka johtavat puhtaimpaan mahdolliseen signaalireittiin. Jokainen F700-sarjan jakosuodin on syvä kryogeenisesti käsitelty. Tämä pakastava ja hidas sulatusprosessi lievittää komponenttien, johdotus- ja juotosliitosten mikrojännitystä, maksimoi signaalinsiirron ja antaa äänelle paremman läpinäkyvyyden. Kaksoisjohdinliitäntäpaneelissa on kullatut linkkikaapelit ja korkealaatuiset kullatut ruuviterminaalit. Viides terminaali on tarkoitettu maadoitukseen, mikä estää radiotaajuushäiriöitä peittämästä hienoja yksityiskohtia.

BASSTRAX PORTTIJÄRJESTELMÄ

Fyne Audion lippulaiva BassTrax Tractrix-diffuusoribassonsiirtojärjestelmä on integroitu kaikkiin F500SP-malleihin. Suuren, alasajettavan portin käyttäminen matemaattisesti johdetun traktiprofiilin kartiomaisen diffuusorin kanssa luo todellisen 360 asteen alataajuusalue ulottuvuuden. Tuloksena on vertaansa vailla oleva bassointegraatio missä tahansa huoneessa, tarjoten suuren äänikuvan ilman tyypillisiä bassoäänen värittymiä/korostumia. Älykäs muotoilu tekee F500-sarjasta helpomman sijoittaa, kaiutin on vähemmän herkkä sijoituksen suhteen kuin perinteiset Hi-Fi-kaiuttimet, mikä mahdollistaa helpon sijoittamisen huoneisiin esteettisistä tai käytännön syistä.

• Kotelotyyppi 2 ½-tie, alaspäin suuntautuva refleksiportti, BassTrax ™ Tractrix -hajotin *, kaksoiskammioinen kotelojärjestelmä
• Suositeltu vahvistinteho (Watt RMS) 30-180
•  Jatkuva tehonsieto (Watt RMS) 80
• Herkkyys (2,83 V @ 1 m) 91 dB
• Nimellinen impedanssi 8 ohmia
• Taajuusvaste (-6dB tyypillisesti huoneessa) 36Hz – 34kHz
• 1 x 150 mm: n IsoFlare ™ -yksipistekaiutinelementti monikuituista basso- / keskialuekartiota, FyneFlute ™  25 mm: n titaanikalotti kompressoridiskanttielementillä, neodyymi magneettijärjestelmä. 1 x 150 mm: n monikuituinen bassokartio, FyneFlute ™ -ääni
• Jakotaajuus 250 Hz ja 1.7 kHz
• Jakosuodin kaksoisjohdotettu
• Mitat – KxLxS 984 x 288 x 320mm
• Paino – 21 kg
• Viimeistely Kiilto-Pähkinä