Fyne Audio F500 2-Tie 150mm Jalusta Koaksiaali

Saatavuus: Varastossa

845,00 /pr


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Fyne Audio F500 2-Tie 150mm Bassorefleksi

Hifi Pig (09/18): “Hyvin suunnitellut, hyvän näköiset ja uskomattoman hyvän kuuloiset jalustakaiuttimet hintaisekseen (tai reippaasti yli sen). Yksityiskohdat, välittömyys, eloisuus ja äänen erottelukyky on sellaiset joita huomasin itseni toistelevan kaiken aikaa.”

Puristinen audiofiililuokan suunnittelu, F500 jalustakaiuttimet hyödyntävät yhtä 150mm (6″) IsoFlare yksi piste elementtiä kompaktissa kotelossa.

Täsmällinen ja yksityiskohtainen äänentoisto, F500 on ideaalinen valinta pienistä keskikokoisiin kuunteluhuoneisiin. Kiitos alas-suunnatun refleksiportin Tractrix difuusorilla, bassoenergia jaetaan tasaisemmin huoneeseen.

Kevyesti kaaren muotoinen etu- ja takapaneeli paitsi kohentaa kaiuttimen ulkonäköä, parantaa äänellistä suorituskykyä vähentäen äänen värittymistä.

Tuotetiedot
Fyne Audio F500 2-Tie Kompakti jalustakaiutin bassorefleksiportilla.

 

F500 Sarja: Yksityiskohtainen, läpivalaiseva ja miellyttävä

F500 Sarja rakentuu IsoFlare Point Source koaksiaalielementin ympärille, teknologian josta Fyne Audion teknillinen pääsuunnittelija; Dr. Paul Mills on tunnettu. Hän, ympärillään muu Fyne Audion teknillinen tiimi on vastuussa kyseisen elementin kehityksestä, sen äänentoistollisesta suorituskyvystä ja mekaanisesta rakenteesta, suunnittelutiimillä on yhteensä vuosikymmenien kokemus tästä työstä. Yhdistämällä Fyne Audion IsoFlare elementti Fyne Flute kumiripustukseen jämäkässä kotelossa nerokkaasti suunnitellulla porttijärjestelmällä, varmistetaan kaiuttimen optimaalinen suorituskyky kuunteluhuoneessa.

 

Point Source Teknologia

Fyne Audion yksinomaisesti omistama IsoFlare™ suunnittelu varmistaa tasaisen ääniaaltojen suuntaamisen varmistaen ensiluokkaisen stereokuvan jopa kaiuttimien sivusta kuunneltuna. Lisäksi tasainen ja laajennettu taajuustoisto on mahdollista, kiitos erittäin jäykän titaanisen korkeataajuuskalvon joka työntää toistovasteen selvästi yli ihmisen kuulokyvyn. 

BassTrax™ Porttijärjestelmä

Sekä jalusta että lattiakaiutinmalleissa on sisäinen, alaspäin suunnattu porttijärjestelmä. Portin alapuolella sijaitsee Tractrix diffuusori joka muuntaa aaltoporttienergian pallomaiseksi 360-asteen ääniaalloksi, joka jakaa bassoenergian tasaisemmin kuunteluhuoneeseen. Tämä nerokas suunnittelu helpottaa kaiuttimen sijoittamista, sillä se ei ole niin kriittinen sijoituspaikan suhteen. 

Tekniset Tiedot

• Järjestelmän tyyppi 2-tie, alas suunnattu bassorefleksiportti
• Suositeltu vahvistimen teho (Wattia RMS) 30 - 120
• Jatkuva tehonkäsittely (Wattia RMS) 60
• Herkkyys (2,83 V @ 1m) 89dB
• Nimellinen impedanssi 8 ohmia
• Taajuusvaste (-6dB tyypillinen huoneessa) 45 Hz - 34 kHz
• Kaiutinelementit, Basso / Keskiääni 1 x 150 mm:n monisäikeinen kuitukartio, Diskantti 1 x 25 mm: n titaanikalottidiskantti
• Jakotaajuus 1,7 kHz
• Jakosuotimen tyyppi,  2nd order alipäästö, 3rd order ylipäästö
• Mitat, KxLxS 325 x 200 x 320mm
• Paino, 7,3 kg / kpl
• Viimeistely, Tuhka-Musta

 

 
Lue lisää
Sulje