Fyne Audio F703 2.5-Tie 2×10″ Lattiakaiutinpari

Saatavuus: Varastossa

10 529,00€ / pari

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Fyne Audio F703 2.5-Tie 2×10″ Lattiakaiutinpari

Fyne Audion F700 sarjan kaiuttimet on rakennettu Iso-Britanniassa ja sisältävät Fyne Audion innovatiiviset IsoFlare elementit sekä BassTrax tractrix bassorefleksi rakenteen diffuuserijärjestelmällä.

F703 Kaiuttimet soveltaa yhtä 250mm:n IsoFlare yksipiste-elementtiä jonka keskellä on 75mm:n titaanikalotti kompressio diskantti, ferriittisellä magneettijärjestelmällä. Bassotoistosta vastaa monisäikeinen 10″ bassoelementti kaksikammioisessa kotelorakenteessa, jossa pohjalaattaa kohti suunnattu bassorefleksiputki jonka päässä BassTrax diffuusori.

Lopputuloksena on hyvin erotteleva, voimakas äänikuva joka kykenee todella vaikuttavaan dynaamiseen äänentoistoon, erittäin koukuttavan kuuloinen kaiutin vaativille audiofiileille.

Tuotetiedot
Fyne Audio F703 2.5-Tie 2x10" Lattiakaiutinpari

Hienostunut, tyylikäs ja tehokas Fyne Audio F700 -sarja asettaa uudet vertailuarvot kaiuttimien suorituskyvylle ja esteettiselle suunnittelulle. Iso-Britanniassa rakennettu Fynen innovatiivinen yksipistelähde IsoFlare -ohjaimet ja BassTrax tractrix -diffuusorijärjestelmä.

F700-sarjaa hyödyntää lippulaivakaiuttimen F1 sarjan valmistusteknologioita edullisempaan huippuluokan kaiutinmalliin nykyaikaiselle kodille.

Isotrooppista energiaa säteilevät yksipistelähde-elementit, magnesium kompressio diskantit, neodyymimoottorit ja syvä kryogeenisesti käsitellyt jakosuotimet antavat viitteitä kotelon sisäpuolella toimivasta huipputeknologiasta.

Kaarevat, kaksikammioisesti viritetyt kotelot, jotka on rakennettu hienoimmasta koivuvanerista, massiiviset kokometalliset pohjalaatat, joissa on integroidut tractrix diffuusorit ja ylellinen pianolakkaviimeistely.

Tuloksena on erinomainen sarja nykyaikaisia ​​hifi-kaiuttimia, joilla on vertaansa vailla olevat ominaisuudet, henkeäsalpaava estetiikka ja suorituskyky, joka hyödyntää Fyne Audio -tiimien vuosikymmenien asiantuntemusta joidenkin maailman hienoimpien kaiuttimien suunnittelussa.
Lue lisää
Sulje

KAIUTINKOTELO

F700-sarjan käsityönä valmistetuissa kaiutinkoteloissa on ainutlaatuinen muotoilu, joka on suunniteltu viehättämään sekä korvia että silmiä. Kunkin paneelin kaarevuudet on laskettu tarkasti hajoittamaan seisovat aallot, jolloin hienoimmat musiikilliset yksityiskohdat voivat loistaa läpi, kun taas laaja sisäinen vahvistus vahvistaa kotelon äänen neutraalisuutta. Kaappirakenne on muodostettu erittäin tiheästä koivuvanerista, joka on valittu sen perusteella että materiaalina se värittää ääntä mahdollisimman vähän, ja siinä on monimutkainen kaksoiskammioinen viritysjärjestelmä. Jokainen kaiutinkotelo on huolellisesti rakennettu tiukkojen laatustandardien mukaan sisältä ja ulkoa. Ylellinen, kiiltävä pianolakka, saatavana mustana, valkoisena tai pähkinäviiluna, on F700-sarjan ylellisen esteettinen viimeistely.

JAKOSUODIN

F700-sarjan jakosuodin on seurausta parhaiden äänikomponenttien hankkimisesta ympäri maailmaa ja Fynen laajasta kokemuksesta jakosuodinsuunnittelun saralta. Tuloksena on uskomattoman neutraalin jakosuodattimen yhdistäminen, jossa yhdistyvät matalahäviöiset induktorit, korkealaatuiset Claritycap-kondensaattorit ja erittäin puhtaat, hopeoidut Van den Hul® -johdot jotka johtavat puhtaimpaan mahdolliseen signaalireittiin. Jokainen F700-sarjan jakosuodin on syvä kryogeenisesti käsitelty. Tämä pakastava ja hidas sulatusprosessi lievittää komponenttien, johdotus- ja juotosliitosten mikrojännitystä, maksimoi signaalinsiirron ja antaa äänelle paremman läpinäkyvyyden. Kaksoisjohdinliitäntäpaneelissa on kullatut linkkikaapelit ja korkealaatuiset kullatut ruuviterminaalit. Viides terminaali on tarkoitettu maadoitukseen, mikä estää radiotaajuushäiriöitä peittämästä hienoja yksityiskohtia.

BASSTRAX PORTTIJÄRJESTELMÄ

Fyne Audion lippulaiva BassTrax Tractrix-diffuusoribassonsiirtojärjestelmä on integroitu kaikkiin F700-malleihin. Suuren, alasajettavan portin käyttäminen matemaattisesti johdetun traktiprofiilin kartiomaisen diffuusorin kanssa luo todellisen 360 asteen alataajuusalue ulottuvuuden. Tuloksena on vertaansa vailla oleva bassointegraatio missä tahansa huoneessa, tarjoten suuren äänikuvan ilman tyypillisiä bassoäänen värittymiä/korostumia. Älykäs muotoilu tekee F700-sarjasta helpomman sijoittaa, kaiutin on vähemmän herkkä sijoituksen suhteen kuin perinteiset Hi-Fi-kaiuttimet, mikä mahdollistaa helpon sijoittamisen huoneisiin esteettisistä tai käytännön syistä.

• Kotelotyyppi 2 ½-tie, alaspäin suuntautuva refleksiportti, BassTrax ™ Tractrix -hajotin *, kaksoiskammioinen kotelojärjestelmä
• Suositeltu vahvistinteho (Watt RMS) 20-250
•  Jatkuva tehonsieto (Watt RMS) 125
• Herkkyys (2,83 V @ 1 m) 94 dB
• Nimellinen impedanssi 8 ohmia
• Taajuusvaste (-6dB tyypillisesti huoneessa) 26Hz – 26kHz
• 1 x 250 mm: n IsoFlare ™ -yksipistekaiutinelementti monikuituista basso- / keskialuekartiota, FyneFlute ™  75 mm: n titaanikalotti kompressoridiskanttielementillä, ferriittimagneettijärjestelmä. 1 x 250 mm: n monikuituinen bassokartio, FyneFlute ™ -ääni
• Jakotaajuus 200 Hz ja 850 Hz
• Jakosuodin kaksoisjohdotettu
• Mitat – KxLxS 1180 mm x 438 mm x 464 mm
• Paino – 48,3 kg / kg
• Viimeistely Kiilto-Pähkinä, Kiilto-Musta, Kiilto-Valkoinen