Elipson Planet M Design Passiivikaiutin

Saatavuus: Varastossa, Kysy lisää

249,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Elipson Planet M Design Passiivikaiutin

Ikonisen Elipson Planet L kaiuttimen pikkuveli, Planet M, on kompakti pienoiskaiutin ainutlaatuisella designilla.

Pyöreän muotoinen kotelo, on paitsi houkuttelevan näköinen, myös käytännöllinen. Se eliminoi kiistattomasti kaikki kotelovärinät, tämä yhdessä 10cm:n koaksiaalielementin kanssa, takaa erittäin tarkan äänentoiston, hyvin jäsentyneellä stereokuvalla.

Saatavilla erilaisia kiinnitysvaihtoehtoja niin seinään kuin kattoon tai pöydälle, sekä lukuisia upeita värivaihtoehtoja.

Tuotetiedot

Elipson Planet M Design passiivikaiutin


Elipson Planet M, jatkaa menestyneen ja laatukaiuttimeksi tunnustetun, Planet L kaiuttimen jalanjäljissä, tarjoten saman, kiehtovan muodon, ja äänentoiston, miniatyyrikokoluokassa.


Planet M Kaiuttimessa on 10cm koaksiaalikaiutin suljetussa kotellossa. Näin pieniä elementtejä ei tietenkään ole suunniteltu matalille bassotaajuuksille, joten äänikuva on optimoitu yläbassoille sopivaksi (yli 90hz). Suosittelemme tämän kaveriksi subwooferia, kuten Elipson Planet Sub, joka on erityisesti kehitetty tämän kaiuttimen kumppaniksi.


Pyöreän muotoisen kotelon resonanssinvaimennuskyky on erinomainen, näin äänikuva on mahdollisimman vapaa kotelon tuottamista äänen värittymistä. Lisäksi sen koaksiaalikaiutinrakenne luo erittäin tarkan ja houkuttelevan äänikuvan. Silkkikalottidiskantti tuottaa erittäin tasaisen ylätaajuuksien toiston ja tuo kirkkaasti esiin kaikki yksityiskohdat, olemalla silti rasittamaton korville. Äänikuva on neutraali ja pehmeä.


Kaiuttimen viimeistely on ensiluokkaisen laadukas ja saatavilla on 7 houkuttelevaa erilaista kiiltovärivaihtoehtoa. Kaiuttimen mukana toimitetaan erityinen rinkula, jonka päälle kaiutin voidaan asettaa tasolle. Metallinen suojaverkko on magneettisesti kiinnitetty ja se on helppo irroittaa kaiuttimen edestä.


 


Ominaisuudet
Rakenne: 2-Tie Koaksiaali
Diskantti: 0.7"
Basso/Keskiääni: 4"
Suositeltu vahvistinteho: 30-80W
Taajuusvaste (±3 dB): 90hz - 22 kHz
Herkkyys: 88 dB / 1W / 1m
Impedanssi: 8 ohm
Suojaverkko: Metallinen, magneettikiinnitys
Teline: Pöytärinkula
Paino: 2.25kg

Avaa tästä datalehti (ranskaksi ja englanniksi)

Lue lisää
Sulje