Ostoskori on tyhjä.

Elipson Omega 100 RIAA Levysoitin

Elipson Omega 100 RIAA Levysoitin

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

499,00  / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Elipson Omega 100 RIAA Levysoitin

Simppeli ja eleganttinen design ovat tämän levysoittimen tunnuspiirteitä. Hyvin musikaalinen, toistaa hienosti vinyylilevyjen lämpimän ja täyteläisen soundin.

Ylpeydellä Ranskassa valmistettu, Elipson levysoitin on osoitus poikkeuksellisesta käsityötaidosta.

Ripustettu moottorirakenne sekä jämäkkä akryylinen runkomateriaali yhdessä teräksisen levylautasen kanssa vaimentaa tehokkaasti ylimääräisiä resonansseja, nämä, yhdessä tehtaalla esiasennetun laadukkaan Ortofon OM10 äänirasian kanssa, takaa puhtaimman mahdollisen äänenlaadun ilman ylimääräisiä häiriöääniä. Sisäänrakennettu RIAA mahdollistaa liitännän minkä tahansa äänentoistojärjestelmän linjatuloon.

Elipson Omega levysoitin on kaunis katsella ja ennen kaikkea erittäin kaunis äänentoistoltaan.

TUOTEKUVAUS

Elipson Omega 100 Levysoitin

Elipson Omega 100 levysoittimen design on hyvin simppeli ja eleganttinen. Erittäin musikaalinen, se toistaa hienosti vinyylilevyn lämpimän ja täyteläisen soundin.

Ainutlaatuiset esteettiset ominaisuudet

Elipson Omega 100 on suunniteltu tarjoamaan virtaviivaista ja nautittavaa käyttökokemusta. Sen muotoilu, viimeistely ja huolellinen rakentaminen ovat kunnianosoitus hienostuneelle ranskalaiselle suunnittelulle. Mitään ruuvia ei ole näkyvissä, kansi on tehty mittatilaustyönä ja kulmat on pyöristetty tyylikkään ulkonäön vuoksi. Korkean teknologian muotoilu muodostaa vastakohdan levysoittimen muutoin nostalgiseen henkeen.

Optimoidut toiminnot

Jokainen Omega 100 -soittimen toiminnoista on optimoitu. Elipsonin  insinöörien suunnittelema hiilikuituinen äänivarsi on varustettu Ortofon OM10-äänirasialla. Ripustettu moottori eliminoi ei-toivotut häiriöäänet, kun taas erittäin tarkka pyörimisnopeusgeneraattori mahdollistaa 33, 45 ja 78 rpm: n kierrosnopeuden toiston.

Tehty Ranskassa

Ranskassa suunniteltu ja rakennettu Elipson-levysoitin on osoitus poikkeuksellisesta käsityötaidosta. Intohimoisten asiantuntijoiden tiimi takaa, että Elipsonin levysoittimet valmistetaan samalla tarkkuudella ja paneutumisella yksityiskohtiin, joka päivä.

Levysoitin jossa RIAA esivahvistin

Ensiluokkainen etuvahvistin mahdollistaa huippuluokan äänenlaadun millä tahansa vahvistimella, levysoittimen liittäminen ei edellytä phono tuloa vaan voit liittää sen mihin tahansa äänentoistojärjestelmän linjatuloon.

Tekniset tiedot

Runko, Kiiltolakattu PMMA
Levylautanen, Puristettua terästä
Äänivarsi, Hiilikuitua
Äänirasia, Ortofon OM 10
Keskitin, Alumiininen

Taajuusvaste (±3 dB), 25Hz-20KHz (-3 dB/ 1 dB)
Etuvahvistin, vahvistus MM : 40,5 dB / MC : 61 dB
Crosstalk, MM :88 dB / MC :78 dB
Kokonaissärö, MM :88 dB / MC :78 dB
Signaali/Kohina suhde: MM : 82 dB / MC : 76 dB

Mitat (L x K x S), 450 x 120 x 380 mm
Paino, 5.8kg
Mitat pakkaus (L x K x S), 585 x 275 x 465 mm
Paino pakkauksessa, 7.6 kg

Tarvitsetkö myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?