Ostoskori on tyhjä.

Elipson Omega 100 RIAA BT Carbon Black

Elipson Omega 100 RIAA BT Carbon Black

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

799,00  / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Elipson Omega 100 RIAA BT Carbon Black Levysoitin

Omega 100 RIAA BT Carbon Black on Elipsonin täydellisin levysoitin analogisista versioista.

Elipson, ranskalaisen äänentoistoyhteisön “kummisetä”, tuo markkinoille Omega 100 -hiilikuitu levysoittimen. Ylpeydellä Ranskassa valmistettu, Elipson levysoitin on osoitus poikkeuksellisesta käsityötaidosta.

Elipsonin ääni-insinöörien suunnittelema hiilikuituinen äänivarsi on varustettu korkealuokkaisella äänirasialla: Ortofon 2M RED. Äänivarren nosto- ja laskuvipu on lisätty paremman käyttökokemuksen takaamiseksi.

Hiilikuituviimeistelty runko tekee Omega 100 Carbon levysoittimesta erityisen tukevan ja korkea inertisen levysoittimen. Ripustettu moottorirakenne vaimentaa tehokkaasti ylimääräisiä resonansseja.

Sisäänrakennettu Bluetooth mahdollistaa musiikin stremauksen langattomasti Bluetooth vastaanottimella varustettuun äänentoistojärjestelmään tai matkakaiuttimeen. USB Liitäntä mahdollistaa vinyylien digitoimisen tietokoneelle.

Elipson Omega Carbon levysoitin on kaunis katsella ja ennen kaikkea erittäin kaunis äänentoistoltaan.

 

TUOTEKUVAUS

Elipson Omega RIAA BT 100 Carbon Levysoitin

Elipson Omega RIAA BT 100 Carbon levysoittimen design on hyvin simppeli ja eleganttinen. Erittäin musikaalinen, se toistaa hienosti vinyylilevyn lämpimän ja täyteläisen soundin.

Ainutlaatuiset esteettiset ominaisuudet

Elipson Omega RIAA BT 100 Carbon on suunniteltu tarjoamaan virtaviivaista ja nautittavaa käyttökokemusta. Sen muotoilu, viimeistely ja huolellinen rakentaminen ovat kunnianosoitus hienostuneelle ranskalaiselle suunnittelulle. Mitään ruuvia ei ole näkyvissä, kansi on tehty mittatilaustyönä ja kulmat on pyöristetty tyylikkään ulkonäön vuoksi. Hiilikuitumateriaalin käyttäminen sekä äänivarressa että runkorakenteessa lisää levysoittimen jäykkyyttä ja erottaa sen ulkonäöllisesti muista levysoittimista. Korkean teknologian muotoilu muodostaa vastakohdan levysoittimen muutoin nostalgiseen henkeen.

Optimoidut toiminnot

Jokainen Omega RIAA BT 100 CARBON -soittimen toiminnoista on optimoitu. Elipsonin  insinöörien suunnittelema hiilikuituinen äänivarsi on varustettu Ortofon 2M RED-äänirasialla. Ripustettu moottori eliminoi ei-toivotut häiriöäänet, kun taas erittäin tarkka pyörimisnopeusgeneraattori mahdollistaa 33, 45 ja 78 rpm: n kierrosnopeuden toiston.

Tehty Ranskassa

Ranskassa suunniteltu ja rakennettu Elipson-levysoitin on osoitus poikkeuksellisesta käsityötaidosta. Intohimoisten asiantuntijoiden tiimi takaa, että Elipsonin levysoittimet valmistetaan samalla tarkkuudella ja paneutumisella yksityiskohtiin, joka päivä.

Tekniset tiedot

Runko, Hiilikuituviimeistely
Levylautanen, Puristettua terästä
Äänivarsi, Hiilikuitua
Nostovarsi, Alumiinia
Äänirasia, Ortofon 2M RED 
Keskitin, Alumiininen

Taajuusvaste (±3 dB), 25Hz-20KHz (-3 dB/ 1 dB)
Etuvahvistin, vahvistus MM : 40,5 dB / MC : 61 dB
Crosstalk, MM :88 dB / MC :78 dB
Kokonaissärö, MM :88 dB / MC :78 dB
Signaali/Kohina suhde: MM : 82 dB / MC : 76 dB

Bluetooth lähetin, AptX tuki, Class 2 : -6dBm ~ 4 dBm / 2.4G : 2.402 à 2.480GHz
USB, Optoeristetty USB-lähtö, joka mahdollistaa vinyyliäänityksen

Yhteensopivat äänirasiat, MM/MC
Mitat (L x K x S), 450 x 120 x 380 mm
Paino, 5.8kg
Mitat pakkaus (L x K x S), 585 x 275 x 465 mm
Paino pakkauksessa, 7.6 kg

Tarvitsetkö myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?