DD Audio DSI-3 DSP Prosessori

Saatavuus: Kysy lisää

399,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

DD Audio DSI-3 DSP Ajoneuvokäyttöön jota säädetään mobiililaitteilla ja/tai PC:llä

DSP jota voi säätää Androidilla, Applella ja PC:llä. Huikeat ominaisuudet ja 10 ulostulokanavaa. Mobiililaitteella säädöt tehdään Bluetoothin kautta, Bluetooth 5.0 yhteyttä voidaan käyttää myös äänen streamaukseen.

Signaali otetaan sisään kaiutin- tai linjatasoisena, herätteen otto valittavissa joko 12v ohjauksella tai herätteellä kaiutintulosta tai rca linjatulosta.

Sisääntulevien signaalien summauksella saadaan koko äänialueen signaali vaikka se otettaisiin sisään jakosuotimien jälkeen.

Saatavilla kaukosäädin, täppää tästä lisätietoihin.

 

Tuotetiedot
DD Audio DSI-3 DSP Ajoneuvokäyttöön jota säädetään mobiililaitteilla ja/tai PC:llä

 

DD Audio DSI-3 on uutuus DSP jota voi säätää Androidilla, Applella ja PC:llä. Huikeat ominaisuudet ja 12 ulostulokanavaa. DSI-3-audiosignaaliprosessoria on parannettu huomattavasti edelliseen DSI-2: een verrattuna. Laitteeseen on tehty useita päivityksiä, jotka perustuvat suoraan asiakaspalautteeseen. Parannuksia on tehty prosessointitehoon, tulokanaviin, ulostulokanaviin, langattomaan liitettävyyteen, asennusominaisuuksiin, OEM-integraatioon ja taajuuskorjaimen ominaisuuksiin.

 

Signaali sisään kaiutintasoisena tai linjatasoisena. Herätteen otto valittavissa joko ohjattuna 12v remotella tai tunnistamaan signaali kaiutintasoisena tai RCA-tasoisena. DD Audio DSI-3 on erinomainen laite esimerkiksi auton alkuperäisen soittimen perään antamaan signaalia vahvistimille ja hoitamaan DSP:n tehtävät. Tai mihin tahansa laitteistoon kun halutaan DSP jota voi säätää lähes millä tahansa laitteella! Sisääntulevien signaalien summauksella saadaan koko äänialueen signaali vaikka otettaisi se sisään jakosuotimien jälkeen. Joissain autojen alkuperäisissä laitteistoissa on vaikea löytää kokoäänialueen signaalia yksistä kaapeleista, tällöin signaalin summaus on iso apu kun halutaan rakentaa laitteistoa perään.

 

Tämän prosessorin säädöt voidaan tehdä PC:llä ( USB-B kaapeli ) tai mobiililaitteilla Bluetoothin välityksellä ( Laitteessa on sisäänrakennettu bluetooth vastaanotin ). Säätöjen lisäksi voit käyttää bluetooth yhteyttä myös audiostriimaukseen.

 

Lisävarusteena on saatavissa kaukosäätöyksikkö jossa volume ja muistipaikan vaihto ( DSI-3RMT ). DSI-3 päivitetyt ominaisuudet vanhaan DSI-2 malliin verrattuna: - 6 x nopeampi prosessori - Optinen sisääntulo - Klippivalo - 6 x sisääntulo ( 3.2-5V ) signaalien summauksella. - 12 x RCA-lähtö ( 5V ) - 31-kaistainen parametrinen taajuuskorjain - Sisäänrakennettu Bluetooth 5.0
Lue lisää
Sulje

Käyttöjännite 8,7-16,5 V
Kaiutintason tuloimpedanssi 240Ω
RCA-Tuloimpedanssi 20 kΩ
RCA-Lähtöimpedanssi 50Ω
RCA-Lähtöjännite 0,2-5V
Kaiutintason tulo S / N 105 dBA
RCA-tulo S / N 115 dBA
Kaiutintason tulo THD 0,02%
RCA-tulo THD 0,01%
REM OUT -lähtövirta 12V 500 mA
SPK-tuloherkkyys Enintään 20 V (CH1-4) / 40 V (CH5-6)
RCA-tuloherkkyys Enintään 3,2 V (CH1-4) / 6,4V (CH5-6)
Käynnistys 10 V (REM), 1,3 V (SPK / DC), 15 mV (RCA)
Käynnistysaika 3 sekuntia

Tulokanavat 6
Lähtökanavat 12
Parametriset / graafiset taajuuskorjain 31 -kaistat
Näytteenottotaajuus 192 kHz
Bittisyvyys 32 bittiä
Prosessointinopeus 295 MHz
Virrankulutus valmiustilassa 0,46A
Mitat (mm) 191 x 107 x 39