Denon DHT-S316 Soundbar Subwooferilla

Saatavuus: Kysy lisää

279,00 /srj


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Denon DHT-S316 Soundbar Subwooferilla

DHT-S316 on erittäin siro ja vähän tilaa vievä kaiutin, joka tarjoaa voimakkaan ja dynaamisen stereoäänen 2-tie kaiuttimista ja langattomasti yhdistettävästä subwooferista.

Täysin yhteensopiva nykypäivän HD- ja 4K-televisioiden kanssa, sisäänrakennettu 4K UHD HDMI-liitettävyys (1 sisääntulo / 1 ulostulo ARC:n kanssa) mahdollistaa tarkan kuvan ja uskomattoman äänenlaadun.

Tuotetiedot
Denon DHT-S316 Soundbar Subwooferilla

 

Denon DHT-S316 sound bar muuttaa minkä tahansa television kodin viihdekeskukseksi. Huomaamaton seinälle tai tasolle asennettava sound bar tarjoaa erottelukykyistä ääntä 2-tie kaiuttimista ja langattomasta subwooferista.

 

Denon Virtual Surround teknologia luo voimakkaan ja realistisen kotiteatterielämyksen Dolby Digital ja DTS äänilähteistä. Puheääni kuulostaa hämmentävän luonnolliselta kaikilla voimakkuuksilla Denonin oman Dialogue Enhancer ominaisuuden ansiosta.

 

Kytke moderni televisio yksinkertaisesti yhtä HDMI-johtoa käyttäen. ARC-toiminnon ansiosta voit ohjata äänijärjestelmää kätevästi television omalla kaukosäätimellä. Kaiuttimessa on myös optinen tulo ja analogisen äänen liitäntä muita laitteita tai vanhempaa televisiota varten. Mobiililaitteet on helppo liittää langattomasti Bluetoothilla, joten mielimusiikkisi täyttää huoneen muutamassa sekunnissa.

 
Lue lisää
Sulje

 

TEATTERI-LUOKAN ÄÄNTÄ

Imeydy mukaan tapahtumien keskipisteeseen. Denon DHT-S316 sound bar ja langaton subwoofer eivät jätä kylmäksi. Tupla-keskiäänet, tarkasti toistavat diskanttielementit ja Dolby/DTS dekoodaus varmistavat positiivisesti yllättävän äänenlaadun kompaktista ja tyylikkäästä sound bar kaiuttimesta.

 

LANGATON SUBWOOFER

Tehokas basso ilman ylimääräistä johtosotkua. Anna suosikkileffoille, musiikille ja ja TV-ohjelmille kunnollinen matalien äänien piristys. Langattoman subwoofer on helppo sijoittaa akustisesti ja visuaalisesti parhaaseen paikkaan.

MATALAPROFIILINEN DESIGN

Vain 5,5cm matalana Denon DHT-S316 mahtuu lähes mihin tahansa. Voit useimmiten sijoittaa sen suoraan television eteen ilman, että TV:n IR-kaukosäädinsilmä peittyy. Sound bar on myös helppo asentaa seinään mukana toimitettavan sapluunan avulla.

 

HDMI ARC (audiopaluukanava)

Omistatko älyominaisuuksilla varustetun television? ARC-ominaisuuden avulla saat näppärästi kaikki television sovellukset ja kytketyt digitaaliset äänilähteet toistumaan äänijärjestelmään yhtä HDMI-johtoa pitkin (HDMI-johto on mukana paketissa. Näin voit myös ohjata äänijärjestelmää television kaukosäätimellä.

 

Bluetooth yhteensopivuus

Lempparibiisit ja Youtube-videoiden ääniraidat hyppysissäsi. Yhdistä mobiililaitteesi Bluetoothin avulla DHT-S316 äänijärjestelmään, ja pistä musiikki soimaan!

 

Denon Dialogue Enhancer

Älä enää höristä korviasi epätoivoisesti kuullaksesi dialogin paremmin. Denon Dialogue Enhancer -toiminto auttaa erottelemaan puheen paremmin TV-sarjojen ja elokuvien muusta äänimassasta. Voit korostaa dialogia nostamatta yleistä voimakkuutta.

 

Dolby Digital ja DTS dekoodaus

Denon Virtual Surround –toiminto tarjoaa erehdyttävästi aitoa monikanavaista kotiteatterijärjestelmää simuloivan äänimaailman. Dolby Digital ja DTS dekoodauksen ansiosta Blu-ray, DVD, digi-TV ja muut surround-äänellä höystetyt äänilähteet pääsevät upeasti oikeuksiinsa.

 

Helppo käyttöönotto

Kytke DHT-S316 sound bar helposti televisioon yhdellä HDMI-johdolla tai optisella johdolla. HDMI ARC toiminnolla varustetun television kaukosäädin ohjaa myös DHT-S316 äänijärjestelmää.

Yli 100 vuotta audioteknologian innovaatioita

Vuonna 1910 perustettu Denon omaa valtavan kokemuksen audioteknologian ensimmäisistä innovaatioista. Japanin ensimmäinen audioelektroniikan valmistaja lanseerasi myös maailman ensimmäisen kaupallisen CD-soittimen ja Dolby Atmos -yhteensopivan AV-vastaanottimen. Jatkuva keskittynyt investointi tuotekehitykseen takaa, että saat uusinta teknologiaa ja aina laadukkaan tuotteen, joka parantaa kuuntelukokemustasi.

 

Ominaisuudet

HDMI: ARC / CEC (1x in / 1x out)

Digitaalitulo: Optinen

Analoginen sisääntulo (3.5mm miniplugi)

Yksinkertainen yhden johdon asennus

Bluetooh: A2DP

Dolby Digital purku / DTS

Puhe, Musiikki, Elokuva tilat

Yökuuntelutila

Denon Dialogue Enhancer

Langaton subwoofer

 

Asennus

Reikätyyppinen seinäteline

 

Ohjaus

Ohjauspainikkeet

Kaukosäädin

 

YLEISTÄ

Värivaihtoehdot: Musta

Virrankulutus lepotilassa 0.3 W

Automaattinen virrankatkaisu

Soundbar Mitat (L х K х S), 900 x 55 x 82 mm

Soundbar Paino (kg) 1.8

Subwoofer Mitat (L х K х S), 170 x 312 x 340 mm

Subwoofer Paino (kg) 5.2