Denon DHT-S216 All-In-One Soundbar

Saatavuus: Kysy lisää

239,90 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Denon DHT-S216 All-In-One Soundbar

DHT-S216 Soundbar sisäänrakennetuilla subwoofereilla. DTS Virtual:X tilaäänen toisto ja Bluetooth-yhteys mobiililaitteista!

Täysin yhteensopiva nykypäivän HD- ja 4K-televisioiden kanssa, sisäänrakennettu 4K UHD HDMI-liitettävyys (1 sisääntulo / 1 ulostulo ARC:n kanssa) mahdollistaa tarkan kuvan ja uskomattoman äänenlaadun.

Tuotetiedot
Denon DHT-S216 All-In-One Soundbar

 

DHT-S216 All-in-one soundbar DTS Virtual:X 3D -äänentoistolla tuottaa upean bassotoiston ja kristallinkirkkaan vuoropuhelun televisiolähetyksistä ja elokuvista. DHT-S216 tarjoaa tehokkaan surround-äänikokemuksen lisäksi tasapainoisen äänentoiston myös musiikinkuunteluun.

 

Kuten voit odottaa AV-vastaanottimien markkinajohtajalta, Denon muuttaa kaikki televisiot kodin viihdekeskukseksi DHT-S216 Soundbarilla. Matalaprofiilisessa, seinälle asennettavassa äänipalkissa on tehokkaat sisäänrakennetut alaspäin suunnatut subwooferit, Dolby Digital dekoodaus ja DTS Virtual:X 3D -audiotekniikka, joka luo tehokkaan kotiteatterin surround-äänikokemuksen. Täysin yhteensopiva nykypäivän HD- ja 4K-televisioiden kanssa, sisäänrakennettu 4K UHD HDMI-liitettävyys (1 sisääntulo / 1 ulostulo ARC:n kanssa) mahdollistaa tarkan kuvan ja uskomattoman äänenlaadun.

 

Kytke televisio, Blu-ray tai muut laitteet nopeasti HDMI:n (ARC audiopaluukanava) ja optisen tai AUX-tulon kautta tai suoratoista suosikkimusiikkiasi Bluetooth-yhteyden välityksellä. Kahden sisäänrakennetun subwooferin ansiosta tarjolla on dynaaminen kotiteatteriääni minimalistisella, matalalla profiililla, etkä tarvitse erillistä subwooferia.
Lue lisää
Sulje

PÄIVITÄ 3D-ÄÄNENTOISTOON

Kaksi sisäänrakennettua alaspäin suunnattua subwooferia, kaksi keskiäänielementtiä ja kaksi 1 tuuman diskanttia tarjoilevat sinulle upean elämyksen elokuvien ja televisio-ohjelmien parissa.

YLEISPÄTEVÄÄ YHTEENSOPIVUUTTA

DHT-S216 toimii kaikkien HD- ja 4K-televisioiden kanssa. Käytä mukana toimitettua HDMI-kaapelia lähettämään ääntä älytelevisiosta ja muista liitetyistä lähteistä DHT-S216:lle HDMI audiopaluukanavan (ARC) kautta. HDMI:n käyttö mahdollistaa myös Denon DHT-S216:n hallinnan television kaukosäätimellä.

3D Audio DTS Virtual:X -prosessoinnilla

DTS Virtual:X -prosessoinnin avulla DHT-S216 käyttää edistyneitä psykoakustisia algoritmeja simuloidakseen monikanavaisen kotiteatterin surround-kaiutinjärjestelmää realistisesti. Nauti parannetusta bassosta, kristallinkirkkaasta vuoropuhelusta ja ympäröivästä äänestä Virtual Height ja Virtual Surround -toimintojen ansiosta.

Bluetooth-yhteensopivuus langattomaan musiikintoistoon

Suosikkimusiikki hyppysissäsi. Yhdistä älypuhelin tai tablet DHT-S216:n kanssa musiikin suoratoistoa varten. Erittäin helppoa Bluetooth-yhteyden avulla.

4K HDMI ja ARC audiopaluukanava

Kytke ääni älytelevisiostasi ja muihin laitteisiisi integroiduista suoratoistopalveluista 4K UHD HDMI-liitännällä (1 sisään / 1 ulos sisältäen ARC audiopaluukanavan), joka tukee jopa 4K/60Hz ja HDCP2.2 laitteita (yksi HDMI-kaapeli sisältyy toimitukseen).

Dolby Digital ja DTS dekoodaus

Dolby Digital- ja DTS-dekoodauksen avulla voit nauttia simuloidusta surround-äänestä esimerkiksi Blu-ray-soittimen, pelikonsolin ja television suoratoisto-sovellusten kautta.

Vuoropuhelun selkeytys (Denon Dialogue Enhancer)

Denon Dialogue Enhancer parantaa vuoropuhelun ymmärrettävyyttä kolmella eri tavalla sopien erinomaisesti elokuviin ja TV-ohjelmiin. Voit jopa nostaa vuoropuhelun tasoa joutumatta korottamaan kokonaisäänenvoimakkuutta.

Äänen sovitus kaikkiin tilanteisiin

DHT-S216 sisältää ennalta asetetut EQ-tilat, jotka on optimoitu elokuville, musiikille ja yökuunteluun. Valitse Elokuvatila, kun haluat tuntea toiminnan bassopaukkeen tai tehdä vuoropuhelun äänen selkeämmäksi. Valitse musiikkitila tasapainoiseen äänetoistoon ja laajempaan äänikenttään. Voit myös vaihtaa Night-tilaan, joka keventää bassotoistoa ja selkeyttää vuoropuhelua silloin, kun on aika hiljentää asioita.

Matala profiililtaan ja sopii myös seinälle asennettavaksi

Denon DHT-S216 sopii vain 60 mm mataluutensa ansiosta useimpiin tiloihin ja voidaan sijoittaa useimpien televisioiden eteen peittämättä television alareunaa. Se on myös helppo seinäkiinnittää mukana toimitetun sapluunan avulla.

Helppo asennus ja käyttökokemus

Kytke DHT-S216 soundbar vaivattomasti televisioon mukana toimitetulla HDMI-kaapelilla tai optisen tulon kautta. Kun yhteys on kytketty HDMI ARC:n kautta, voit hallita soundbarin äänenvoimakkuutta saumattomasti television kaukosäätimellä.

Yli 100 vuotta audioteknologian innovaatioita

Vuonna 1910 perustettu Denon omaa valtavan kokemuksen audioteknologian ensimmäisistä innovaatioista. Japanin ensimmäinen audioelektroniikan valmistaja lanseerasi myös maailman ensimmäisen kaupallisen CD-soittimen ja Dolby Atmos -yhteensopivan AV-vastaanottimen. Jatkuva keskittynyt investointi tuotekehitykseen takaa, että saat uusinta teknologiaa ja aina laadukkaan tuotteen, joka parantaa kuuntelukokemustasi.

 

Ominaisuudet

Acoustic System 2.0 (6 drivers)

HDMI: ARC / CEC (1x in / 1x out)

Digitaalitulo: Optinen

Analoginen sisääntulo (3.5mm miniplugi)

Yksinkertainen yhden johdon asennus

Bluetooh: A2DP

Dolby Digital purku / DTS

Soundmode Music, Movie

Yökuuntelutila

Denon Dialogue Enhancer

 

Asennus

Reikätyyppinen seinäteline

Pöytäasennus

 

Ohjaus

Ohjauspainikkeet

Kaukosäädin

TV:n kaukosäätimen opetustoiminto

 

YLEISTÄ

Värivaihtoehdot: Musta

Virrankulutus lepotilassa 0.3 W

Automaattinen virrankatkaisu

Mitat (L х K х S), 890 x 60 x 120 mm

Paino (kg) 3.4