Denon DHT-S416 Soundbar Subwoofer Chromecastilla

Saatavuus: Varastossa

349,00 /srj


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Denon DHT-S416 Soundbar Subwoofer Chromecastilla

Litteän seinäasennettavan soundbarin ominaisuutena on Dolby Digital 5.1 dekoodaus joka tuottaa mahtavan kotiteatterin tilaäänikokemuksen. Voit vaivattomasti kytkeä TV:si HDMI ARC -yhteyteen ja nautit erinomaisesta äänenlaadusta.

Lisäksi voit striimata Wi-Fin kautta ääntä korkearesoluutioisista musiikkipalveluista kuten Google Play Music, YouTube Music, Amazon Music HD, Spotify, Tidal, Deezer ja Qobuz.

Tuotetiedot
Denon DHT-S416 Soundbar Subwoofer Chromecastilla

 

Nosta viihdekeskuksesi suorituskykyä Denonin kehittämällä surround-äänellä. Kuten AV-vahvistimien markkinajohtajalta voikin odottaa, Denon muuntaa minkä tahansa TV:n kodin viihdekeskukseksi DHT-S416:n avulla.

 

Litteän seinäasennettavan soundbarin ominaisuutena on Dolby Digital 5.1 dekoodaus joka tuottaa mahtavan kotiteatterin tilaäänikokemuksen.

 

Voit vaivattomasti kytkeä TV:si HDMI ARC -yhteyteen ja nautit erinomaisesta äänenlaadusta. Lisäksi voit striimata Wi-Fin kautta ääntä korkearesoluutioisista musiikkipalveluista kuten Google Play Music, YouTube Music, Amazon Music HD, Spotify, Tidal, Deezer ja Qobuz.

 

 
Lue lisää
Sulje

2.1 kaksitie-soundbar, jossa langaton subwoofer: Voimakas ja dynaaminen Denonin kotiteatteriääni.

HDMI, jossa ARC: Poikkeuksellinen äänen puhtaus käyttäen yhtä ainoaa liitäntää TV:seesi sekä mahdollisuus säätää DHT-S416 soundbaria TV:n kaukosäätimellä.

Google Chromecast sisäänrakennettuna: Voit striimata Google Chromecastilla korkearesoluutioisista musiikkipalveluista kuten Google Play Music, YouTube Music, Amazon Music HD, Spotify, Tidal, Deezer ja Qobuz.

Litteä ja seinäasennettava: Vain 56 mm korkeana DHT-S416 sopii useimpien televisioiden alle eikä peitä TV:n alareunaa kuten suuremmat kaiuttimet.

Bluetooth music streaming:Quickly and easily enjoy your favourite music from your Bluetooth-enabled smart device.

Musiikin striimaus Bluetoothin kauttta: Voit nopeasti ja helposti nauttia lempimusiikkiasi Bluetoothilla varustetulta älylaitteeltasi.

Denonin dialogin vahvistaja: Kun katselet elokuvia tai TV-ohjelmia, saat selkeät keskusteluäänet monikanavaisissakin ääniraidoissa.

Denon Pure Audio Mode: Eliminoi surround-prosessoinnin poistamalla kaikki äänensävyn säädöt, jolloin ääni on puhtaimmillaan.

HDMI- ja optinen kaapeli kuuluvat pakkaukseen: Kytket vain yhden kaapelin TV-laitteeseesi ja nautit mukaansatempaavasta äänestä kaikessa viihteessä.

Mahtava äänentoisto perustuu 110 vuoden kehitystyöhön: Denon on Japanin äänentoiston määrittelevä yhtiö. Yhtiö on perustettu 1910. Me mahdollistamme merkitykselliset hetket tavoittelemalla sinnikkäästi laatua, innovaatioita ja äänenlaatua.

 

MAAILMANLAAJUINEN YHTEENSOPIVUUS

DHT-S416 toimii minkä tahansa TV:n kanssa (äly- teräväpiirto- ja 4K-TV:t). Käytä mukana tulevaa HDMI-kaapelia liittääksesi TV:si DHT-S416 HDMI ARC:n kautta. Kun käytät HDMI:tä, voit käyttää soundbaria TV:si kaukosäätimellä. Jos TV:si ei ole HDMI ARC yhteensopiva, DHT-S416:n voi yhdistää optisella kaapelilla.

 

KOROTA ÄÄNENLAATU PREMIUM-LUOKKAAN

Huolella suunnitellut elementit ja elektroniikka luovat mahtavan virtuaalisen kotiteatterikokemuksen, kuten Denonilta voi odottaa. Nautit kristallinkirkkaasta dialogista kun katsot elokuvia ja TV-ohjelmia monikanavaisissa ääniraidoissa.

Dolby Digital dekoodaus

Dolby Digital dekoodauksella nautit Blu-rayn, pelikonsolien ja TV:n suoratoistopalvelujen surround-äänistä.

Langaton Google Chromecast suoratoisto

Käytä Google Chromecastin suoratoistoa netin kautta korkearesoluutioiseen ääneen musiikkipalveluistasi kuten Google Play Music, YouTube Music, Amazon Music HD, Spotify, Tidal, Deezer, Qobuz ja muut.

HDMI, jossa äänen paluukanava (ARC)

Käytä mukana tulevaa HDMI-kaapelia ja yhdistä TV:si DHT-S416- laitteeseen HDMI:llä. HDMI:n kautta voit myös käyttää Denon DHT-S416:ta televisiosi kaukosäätimellä.

Musiikin striimaus Bluetoothilla

Voit helposti suoratoistaa suosikkimusiikkiasi suoraan älylaitteeltasi soundbariin Bluetoothin kautta..

Denon Dialogue Enhancer

Denonin vuoropuhelun voimistaja parantaa vuoropuhelun ymmärrettävyyttä kolmessa eri moodissa – ihanteellinen elokuvien ja TV-haastattelujen katselussa. Voit voimistaa vuoropuhelua ilman että lisäät äänenvoimakkuutta

Kaikkien tilanteiden äänitilat

Kolmella eri äänitilavalinnalla – elokuva, yö ja musiikki – saat aina täydellisen äänitilan. Denon Pure Audio Mode eliminoi tilaprosessoinnin poistamalla kaikki äänensävyn säädöt jolloin ääni on puhtaimillaan.

Litteä ja seinään asennettava

56mm korkea, DHT-S416 sopii useimpien televisioiden alle eikä peitä TV:n alareunaa kuten suuremmat kaiuttimet. Se on myös helppo asentaa seinälle mukana tulevan mallin avulla.

Helppo asennus ja käyttökokemus

Kytket DHT-S416:n nopeasti televisioosi mukana tulevalla HDMI-kaapelilla tai käyttäen optista sisäänmenoa. Kun laite on kytketty HDMI ARC:n kautta voit saumattomasti säätää soundbarin äänenvoimakkuutta TV:si kaukosäätimellä.

 

Yli 100 vuotta audioteknologian innovaatioita

Vuonna 1910 perustettu Denon omaa valtavan kokemuksen audioteknologian ensimmäisistä innovaatioista. Japanin ensimmäinen audioelektroniikan valmistaja lanseerasi myös maailman ensimmäisen kaupallisen CD-soittimen ja Dolby Atmos -yhteensopivan AV-vastaanottimen. Jatkuva keskittynyt investointi tuotekehitykseen takaa, että saat uusinta teknologiaa ja aina laadukkaan tuotteen, joka parantaa kuuntelukokemustasi.

 

Ominaisuudet

Akustinen järjestelmä 2.1 (4 elementtiä)

Denon Pure Äänentoistotila

Google Chromecast

HDMI: ARC / CEC (1x in / 1x out)

Digitaalitulo: Optinen

Analoginen sisääntulo (3.5mm miniplugi)

Yksinkertainen yhden johdon asennus

Bluetooh: A2DP

Dolby Digital purku

Musiikki, Elokuva tilat

Yökuuntelutila

Denon Dialogue Enhancer

Langaton subwoofer

 

Asennus

Reikätyyppinen seinäteline

Pöytäasennus

 

Ohjaus

Ohjauspainikkeet

Kaukosäädin

TV Kaukosäätimen opetustoiminto

 

YLEISTÄ

Värivaihtoehdot: Musta

Virrankulutus lepotilassa 0.3 W

Automaattinen virrankatkaisu

Soundbar Mitat (L х K х S), 900 x 54 x 83 mm

Soundbar Paino (kg) 1.8

Subwoofer Mitat (L х K х S), 171 x 318 x 342 mm

Subwoofer Paino (kg) 5.2