Ostoskori on tyhjä.

Denon & Wharfedale D300 5.0 Kaiutinsarja kotiteatteri

–17%

Denon & Wharfedale D300 5.0 Kaiutinsarja kotiteatteri

4/5

Saatavuus :

1.564,00  / srj 1.299,00  / srj
/srj

–17%

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Denon Wharfedale 5-kanavainen kotiteatteripaketti

Erinomainen kokonaisuus kotiteatterikäyttöön ja musiikin kuunteluun. Kauniisti muotoillun D300 sarjan erittäin suorituskykyinen kotiteatteripaketti lattiakaiuttimilla.

Kaiutinsarjan keskiössä on vakuuttavat D330 lattiakaiuttimet, monikanavaista äänentoistoa täydentää D300C keskikaiutin ja seinälle tai kaiuttimien päälle asennettavat D300 3D surround kaiuttimet.

Kokonaisuuden kruunaa laadukas Denon AVC-S660H 5.2 kotiteatteri A/V vahvistin 8K valmiudella. HEOS Ominaisuuden avulla striimaat Spotify, TIDAL, Deezer, TuneIn, Amazon Music HD, Soundcloud ja monet muut Bluetoothin, Apple AirPlay 2:n tai Wi-Fi-yhteyden yli. 2-Suuntainen Bluetooth lähettävä ja vastaanottava.

Denon Wharfedale 5-kanavainen kotiteatteripaketti

 

Wharfedale D300 on Wharfedalen viimeisin 5.0 kaiutinjärjestelmä, jonka jokainen komponentti soveltaa valmistajan huippukaiuttimista tuttuja teknologioita. Esim. basso/keskialueen elementeissä käytetään kevyttä, mutta erittäin jäykkää kudottua Kevlar- kartiomateriaalia. Mikrokuituinen kalottidiskantti takaa laaja-alaisen sekä korkean taajuusvasteen, kyeten lisäämään kirkkaan tasaisia yksityiskohtia ääniraitoihin ja musiikkiesityksiin.

 

Denon AVC-S660H 5.2 Kotiteatterivahvistin on vaikuttava, laadukkaalla AB-luokan erillisvahvistintekniikalla toteutettu huippuvahvistin, joka takaa luotettua Denon-voimaa kahteen tai maksimissaan viiteen kaiuttimeen. Äärimmäisen dynaaminen äänentoisto vaikuttavilla yksityiskohdilla. Kokonaisuuden kruunaa HDMI liitännät 8K-yhteensopivuudella ja yhteensopivuudella viimeisimpien elokuvateatterimaailmasta tuttujen ääniformaattien kuten Dolby TrueHD-, Dolby Surround-, DTS-HD Master Audio- ja DTS Neo:6 sound kanssa.

 

Denon AVC-S660H Vahvistimen HEOS® -ominaisuuksien avulla striimaat suosituimmat suoratoistopalvelut kuten Spotify®, TIDAL, Deezer, TuneIn, Amazon Music HD, Soundcloud ja monet muut Bluetoothin, Apple AirPlay 2:n tai Wi-Fi-yhteyden yli. 2-Suuntainen Bluetooth lähettävä ja vastaanottava.

 

Hinta sis. 20 metriä laadukasta 4 connect 2×1.5mm kaiutinkaapelia (ilman liittimiä).

Sisältää seuraavat tuotteet (täppää tuotteen otsikko nähdäksesi lisätietoja)

 

Wharfedale D330 2.5-tie Lattiakaiutinpari, valkoinen

Wharfedale D330 Kauniisti muotoillun D300 sarjan tyylikäs ja korkealaatuinen lattiakaiutin joka soveltaa monia Diamond sarjan teknisiä piirteitä.

Kaiutinelementit ja bassorefleksikotelo on tämän kaiuttimen huomattavimpia piirteitä, mikään muu kaiutinsarja tässä hintaluokassa ei tarjoa niin korkeaa teknistä laatua.

 

Wharfedale D300C 2-tie keskikaiutin

Wharfedale D300C Kauniisti muotoillun D300 sarjan täydellinen kaiutinvalinta kotiteatterin keskimmäiseksi kaiuttimeksi, soveltaa monia ylemmän Diamond sarjan teknisiä piirteitä.

Kaiutinelementit ja bassorefleksikotelo on tämän kaiuttimen huomattavimpia piirteitä, mikään muu kaiutinsarja tässä hintaluokassa ei tarjoa niin korkeaa teknistä laatua.

 

Wharfedale D300 3D Surround 2-tie Atmos-kaiutin

2-tie kaiutin 4” basso, 25mm diskantti. Väri valkoinen.

Britanniassa on jo pitkään valmistettu kaikkialla maailmassa tunnettuja kaiuttimia, joissa käytetään alan viimeisempiä tekniikoita.

Wharfedale on perustettu yli kahdeksankymmentä vuotta sitten, kuuluen aina edistyksen kirkkaimpaan kärkipäähän. Wharfedalen viimeisin osaamisen taidonnäyte on uunituore 300D-sarja.

 

Denon AVC-S660H 5.2 HEOS 8K AV-kotiteatteri vahvistin

Laadukkaalla AB-luokan erillisvahvistintekniikalla toteutettu Denon AVC-S660H AV-viritinvahvistin tuottaa puhdasta ja luotettua Denon-voimaa kahteen tai maksimissaan viiteen kaiuttimeen.

HEOS® -ominaisuuksien avulla striimaat suosituimmat suoratoistopalvelut kuten Spotify®, TIDAL, Deezer, TuneIn, Amazon Music HD, Soundcloud ja monet muut Bluetoothin, Apple AirPlay 2:n tai Wi-Fi-yhteyden yli. 2-Suuntainen Bluetooth lähettävä ja vastaanottava.

Täysi 8K/60Hz ja 4K/120Hz tuki: Uusimman HDMI-yhteensopivuuden ansiosta nautit 8K-kuvalähteistäsi. Kolme 8K-sisääntuloa ja yksi lähtö 8K/60Hz toistolla ja 4K/120Hz läpiviennillä. 8K-ylösskaalaus kaikille kuudelle HDMI tulolle.

 

 

Laadukkaalla AB-luokan erillisvahvistintekniikalla toteutettu Denon AVC-S660H AV-kotiteatterivahvistin tuottaa puhdasta ja luotettua Denon-voimaa kahteen tai maksimissaan viiteen kaiuttimeen. Vakaa tehontuotto tarkoittaa parempaa äänenlaatua vanhoista tai uusista kaiuttimistasi.

AVC-S660H luo realistisen ja mukaansatempaavan kokemuksen sekä stereomusiikilla että monikanavaisilla ääniformaateilla. Jälkimmäisista vahvistin osaa mm. Dolby TrueHD-, Dolby Surround-, DTS-HD Master Audio- ja DTS Neo:6 sound -tekniikat. AVR-S660H on yhteensopiva uusimpien 8K/60Hz videotekniikoiden kanssa. 8K/60 ja 4K/120Hz läpivienti on kolmessa sisääntulossa, joten pelikäytössä voit nauttia täydellisestä kuvatoistosta uusimpien pelikonsoleiden ja -tietokoneiden kanssa. Muutenkin kuvapuolella mm. Dolby Vision™, HDR10, HDR10 , 8K-skaalaus sekä HDCP 2.3 tuki löytyvät kaikista HDMI-liitännöistä (6 sisään/1 ulos), joten vahvistin on täydellisesti varusteltu nykypäivän parhaita kuvalähteitä ja näyttölaitteita silmälläpitäen.

 

4 Connect 2×1.5mm2, STAGE2 OFC-kaiutinkaapeli, 20 metriä, vapailla johdopäillä (ilman liittimiä)

Tarvitsetkö myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?