Denon RCD-N10 Mikrosarja Keskusyksikkö

Saatavuus: Varastossa

529,00 - 529,00€ / kpl
619,00


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Denon RCD-N10 Pienois äänentoistojärjestelmän keskusyksikkö

EISA 2018-2019 “Euroopan paras pienoisäänentoistojärjestelmä”

Perinteisten äänilähteiden kuten, cd ja radio, lisäksi, voit nauttia uusimmista musiikin suoratoistopalveluista, kuten Spotify, Deezer, Tidal, TuneIn nettiradio yms. upealla äänentoistolla.

Lisäksi koska siinä on sisäänrakennettu HEOS monihuoneohjaus, voit laajentaa äänentoiston huoneesta huoneeseen langattomasti, hyödyntäen olemassa olevaa kotiverkkoa. Kuuntele samaa tai eri musiikkia koko asunnossasi tai talossasi.

WiFi Liitännän kautta voit suoratoistaa musiikkia myös Apple laitteestasi hyödyntäen viimeisintä Airplay 2 teknologiaa, tai kuunnella musiikkia langattomasti Bluetooth äänen suoratoisto toiminnon kautta.

Lisäksi se integroituu täydellisesti televisioosi, kiitos dedikoidun optisen TV liitännän (automaattinen heräte) sekä television kaukosäätimen opetustoiminnon. Sinun ei siis tarvitse ottaa äänentoistojärjestelmän kaukosäädintä säätääksesi äänenvoimakkuutta, voit tehdä sen suoraan televisiosi omasta kaukosäätimestä!

Kaikki tämä pakattuna erittäin kompaktiin, ja todella kauniiseen pakettiin, jonka saat valita 3:sta väristä; musta, valkoinen tai harmaa.

Tuotetiedot
RCD-N10

Nauti poikkeuksellisen laadukkaasta äänentoistosta minimalistisella tyylillä. Denon RCD-N10 Hi-Fi Verkottuva CD vastaanotin jossa verkkostreamaus, Bluetooth ja Alexa puheohjaus, on täydellinen kompakti stereojärjestelmä, kaikkiin musiikkitarpeisiisi.

 

Yksi kaikkien puolesta.

Denon RCD-N10 tarjoaa lähes rajattomat äänentoistomahdollisuudet, loputtomilla mahdollisuuksilla. Kuuntele lempi cd levyjäsi, streamaa soittolistojasi sellaisista musiikin suoratoistopalveluista, kuten Spotify, Deezer Premium tai Tidal. Laajenna äänentoisto moneen huoneeseen, kiitos sisäänrakennetun HEOS teknologian. Nauti Internet Radio ja AirPlay 2 ominaisuuksista. Ja mikä kaikista mukavin ominaisuus, on sen Amazon Alexa yhteensopivuus. Se tekee monia asioita ja tekee ne upeasti, se on RCD-N10.

 

Alexa, Play my favourite song.

Valitse ääni tai äänilähde jonka haluat, nosta äänenvoimakkuutta, vaihda seuraava kappale - kaikki tämä ja enemmän simppeleillä äänikomennoilla. Koska RCD-N10 on yhteensopiva Amazon Echo laitteiden ja Alexa Voice Servicen kanssa, se kirjaimellisesti lukee kaikki toiveet huuliltasi.

 

 

 

 

 
Lue lisää
Sulje

Denonin kompaktin RCD-musiikkijärjestelmän tuorein versio tarjoaa mallistonsa ensimmäisenä sisäänrakennetun tuen HEOS-monihuonestriimaukselle, mikä tekee sievästä laitteesta monikäyttöisemmän kuin koskaan ennen. Vaikka RCD-N10 vie vähemmän pöytäpinta-alaa kuin A4-arkki, siitä löytyy viritin, cd-asema sekä roppakaupalla striimausmahdollisuuksia. Käyttäjäystävällisen HEOS-sovelluksen avulla voit soittaa musiikkia suosituimmista suoratoistopalveluista ja striimata korkearesoluutioääntä verkon kautta tai muistitikulta. Myös bluetooth ja AirPlay 2 parantavat langattomia toistomahdollisuuksia. Olipa lähde mikä tahansa, laitteen d-luokassa toimiva vahvistin ällistyttää voimakkaalla äänellään. Melko yllättävää näin pieneltä laitteelta!

 

Intuitiivinen kosketusohjauspaneeli

 

Suunnittelun avainelementtinä on ollut uudet kosketuspainikkeet RCD-N10 keskusyksikön päällä. Ne tarjoavat välittömän vasteen – merkkivaloilla ilmaisten. Voit käyttää sitä kuin puhelimesi kosketusnäyttöä. Lisäksi laitteen päällä on kaksikerroksinen naarmuvapaa pinta, joka antaa laitteelle yksilöllisen säväyksen.

 

Saumaton yhdistettävyys

Kaikki musiikkisi sormenkosketuksen takana. Yhdistä laite langattomaan Wi-Fi verkkoon, ja voit nauttia HEOS ja AirPlay 2 teknologioiden mukana tuomista, langattomista suoratoistomahdollisuuksista, sekä Bluetooth äänentoistosta. Takanaan 100-vuotta huippu äänisuunnittelua, Denon RCD-N10 tarjoaa korkealaatuisen äänentoiston, kaikilla musiikkilähteilläsi.

 

Paranna televisiosi äänentoistoa

Miksi et nauttisi RCD-N10 äänentoistojärjestelmäsi mahtavasta äänentoistosta televisiosi kautta? Siinä on kaksi optista tuloa, josta toinen on dedikoitu televisiolle, jossa automaattinen signaaliheräte sekä television kaukosäätimen perustoimintojen opetustoiminto. Voit siis ohjata äänentoistojärjestelmääsi kätevästi, yhdellä television kaukosäätimellä.

 

Minimaalinen jalanjälki

Yksi markkinoiden sivistyneimmistä pienoisäänentoistojärjestelmistä, RCD-N10 pakkaa massiivisen äänentoiston kompaktiin ja sulavalinjaisesti muotoiltuun pakettiin. Se on rakennettu mahtumaan helposti mihin tahansa kodissasi, jotta voisit nauttia huoneen täyttävästä, kauniista äänentoistosta.

 

Mahtava HEOS äänentoistoelämys

 

Nauti mahtavasta HEOS äänentoistosta, joka seuraa sinua huoneesta huoneeseen. Jokaisessa huoneessa voi soida oma HEOS äänilähde, tai voit ryhmittää monta HEOS huonetta yhteen, ja soittaa vaikkapa samaa musiikkikappaletta koko asunnossasi tai talossasi, hyödyntäen olemassa olevaa kotiverkkoasi.

 

Eleganttisen minimalistinen

RCD-N10 On pakattu kompaktiin pakettiin joka täydentää huoneesi sisustusta. Kaunis Denon pienoisäänentoistojärjestelmä on saatavilla seuraavissa tyylikkäissä mattaväreissä: harmaa, musta ja valkoinen. Sen hienostunut design auttaa upottamaan äänentoistojärjestelmän sisustukseesi ja kaikenlisäksi se varmasti miellyttää silmiäsi.

 

Aloita Heti kuuntelemaan

RCD-N10 Sisältää intuitiivisen pika käyttöönottoliittymän, vain muutamassa minuutissa saat aikaan huoneen täyttävän, kauniin äänentoiston. Seuraa vain selkeitä ohjeita ja yhdistä se helposti musiikin suoratoistopalveluihisi. Tai laita cd sisään ja nauti välittömästi hienosta äänentoistosta. Valinta on sinun.

 

Streamaa mielimusiikkisi suosituimmista musiikin suoratoistopalveluista

Toista mielimusiikkisi, jopa korkearesoluutioisesti. RCD-N10 tukee suosituimpia musiikin suoratoistopalveluita kuten; Spotify, Deezer, Tidal, Tune In nettiradio yms.

 

RCD-N10 ominaisuudet:

– Vahvistinteho: 2 x 65 W (4ohmia)
– CD-yhteensopivuus: CD / CD-R/RW / WMA / MP3
– Viritin: FM (RDS) / AM
– Network Audio Streaming
– Spotify Connect* / Tidal* / Deezer* / others *
– AirPlay 2 (update)
– Internetradio TuneIn
– HEOS Multiroom ja Streaming
– Puheohjaus – Works with Amazon Alexa
– Auto Power On optisesta sisääntulo signaalista
– TV:n kaukosäätimen opetus (update)
– Bluetooth
– USB-A: DSD / WAV / FLAC / ALAC
– Lossless formats: FLAC HD / ALAC / WAV / DSD
– Muut formaatit: MP3 / WMA / AAC
– Ethernet / WiFi
– WiFi setup: WPS / WiFi Sharing
– Tauoton toisto (FLAC, WAV, DSD)
– Sävysäädöt: Basso / Diskantti / Balanssi
– 3 rivinen OELD-näyttö
– Kello
– Uniajastin
– Ohjelmoitava ajastin: Kerran / Päivittäin

Liitännät:

– Analoginen Tulo
– 2 Digitaalista optista tuloa
– Subwoofer lähtö
– Kuulokelähtö

– Kaukosäädin (RC1222)
– Virrankulutus 55 wattia
– Virrankulutus lepotilassa 0.4 wattia
– Ulkomitat (L x S x K) mm 280 x 305 x 108
– Paino 3.4kg