Ostoskori on tyhjä.

Denon PMA-60 Design Integroitu Stereo

Denon PMA-60 Design Integroitu Stereo

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

649,00  / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Denon PMA-60 Design Series Stereo Korkeatasoinen Integroitu vahvistin

Digitaalinen integroitu stereovahvistin, PMA-60 vahvistin tuottaa aidon Denon-äänen loistavalla suorituskyvyllä pienestä koostaan huolimatta. Tämän se tekee käyttämällä vuosien saatossa kehitettyä Denon-teknologiaa, kuten Advanced AL32 -audioprosessointia, joka muuttaa digitaalisen datan kauniiksi musiikiksi.

Analogisen ja digitaalisen kytkennän sekä Bluetooth®-yhteyden ansiosta suoratoisto tietokoneeltasi tai kannettavalta laitteeltasi on todella helppoa.

Ja jos olet kiinnostunut korkearesoluutioisesta audiosta, tämä vahvistin on sinulle juuri oikea valinta USB-B-sisääntulon ansiosta.

Vahvistimen 50 watin kanavakohtainen lähtöteho tekee siitä sopivan useille erilaisille kaiuttimille.

 

PMA-60 Design Integroitu Stereovahvistin

 

Denon Design Series kompaktin muotoilun integroitu digitaalinen vahvistin. Todellista hifilaatua nykypäivän tarpeisiin.

 

Tarkkaa äänentoista jo yli 100 vuoden kokemuksella

Olemme jo yli vuosisadan ajan ottaneet vakavasti täydellisen äänen tuottamisen – siitä syystä alkuaikoina kutsuimmekin hifituotteita “tarkkuusäänikomponenteiksi”. Eikä lähtökohtamme ole muuttunut: kaikki perustuu suorituskykyyn. Siksi päätimme, että vaikka uusimpien tuotteidemme tulee olla kompakteja, ja muotoilultaan erittäin tyylikkäitä, niiden tulisi olla ääneltään korkealaatuisia. Toisin sanoen niiden tulee kuvastaa täysin Denonia. Esittelyssä Denon Design Series: Todellista hifilaatua nykypäivän elämäntyyliin.

 

 

Digitaalinen integroitu stereovahvistin

PMA-60 vahvistin tuottaa aidon Denon-äänen loistavalla suorituskyvyllä pienestä koostaan huolimatta. Tämän se tekee käyttämällä vuosien saatossa kehitettyä Denon-teknologiaa, kuten Advanced AL32 -audioprosessointia, joka muuttaa digitaalisen datan kauniiksi musiikiksi. Analogisen ja digitaalisen kytkennän sekä Bluetooth®-yhteyden ansiosta suoratoisto tietokoneeltasi tai kannettavalta laitteeltasi on todella helppoa. Ja jos olet kiinnostunut korkearesoluutioisesta audiosta, tämä vahvistin on sinulle juuri oikea valinta USB-B-sisääntulon ansiosta. Vahvistimen 50 watin kanavakohtainen lähtöteho tekee siitä sopivan useille erilaisille kaiuttimille. Kompaktin muotoilunsa ansiosta se mahtuu pieneen tilaan ja voit asentaa PMA-60:n jopa pystyasentoon – OLED-näytön suunta mukautuu laitteen asemoinnin mukaisesti.

 

Vahva ja yksityiskohtainen ääni

Edistyksellinen vahvistinosio sisältää Qualcomm DDFA® -teknologian upean äänenlaadun saavuttamiseksi. Ulostulopiirissä on erillinen rakenne, jonka ansiosta saavutetaan parempi signaali-kohinasuhde ja pienempi särö kuin tavallisissa D-luokan vahvistimissa. Tämä edistyksellinen tehovahvistin tuottaa ensiluokkaisen tarkkaa ääntä erinomaisella hyötysuhteella jopa 50 W teholla 4 ohmin kuormaan. Erinomaisten monipuolisten kaiutinkytkentöjen ansiosta voit kytkeä kaiutinkaapelit pelkillä johdoilla tai banaaniliittimillä.

 

Korkean resoluution audion tuki

Löydä uskomaton korkean resoluution äänen tarkkuus PMA-30:n kyvyllä dekoodata jopa 24-bit/192-kHz häviöttömiä ALAC-, FLAC- ja WAV-tiedostoja digitaalisten sisääntulojen kautta. Musiikkisi ei ole koskaan kuulostanut paremmalta.

Ainutlaatuinen Denon Audio Processing

Jotta voit saavuttaa äärimmäisen tarkkuuden digitaalisilla ääniraidoilla, PMA-60 sisältää Denonin Advanced AL32 digitaalisen äänen prosessointijärjestelmän. Denonin huipputason CD-soittimissa ja digitaalisissa audiokomponenteissa käytetty Advanced AL32 -prosessointi ylösmuuntaa, poistaa kohinaa ja suodattaa digitaalisesti alhaisemman bittivirran datan täyteen 32 bittiin saavuttaen loistavan dynaamisen alan ja huomattavasti paremman matalan tason resoluution. Digitaaliset ääniraidat eivät ole koskaan kuulostaneet paremmilta.

 

Korkean resoluution audio tietokoneesi kautta

Takapaneelin USB-B-sisääntulolla voit kytkeä Mac- tai PC-tietokoneesi PMA-60-vahvistimeen ja nauttia korkean resoluution ääniraidoista. PMA-60 pystyy toistamaan korkean resoluution PCM-tiedostoja jopa 32-bit/384-kHz asti sekä korkean resoluution DSD 2,8 MHz, 5,6 MHz ja jopa 11,2 MHz -tiedostoja (DSD on SACD:n edistyksellinen digitaalisen audion koodausjärjestelmä). USB-A/B -kaapeli sisältyy pakkaukseen. USB-sisääntulosta aiheutuvan digitaalisen häiriön poistamiseksi PMA-60 sisältää oman häiriöiden eristysosion ennen digitaalista vahvistinta ja D/A-muunnoslohkoa estääkseen digitaalista kohinaa häiritsemästä äänen tarkkuutta.

 

Bluetooth, NFC ja aptX Low Latency

Suoratoista lempimusiikkiasi kannettavilta laitteilta PMA-60:n Bluetoothin kautta, joka tarjoaa nopean ja helpon parituksen etupaneelin Bluetooth-painikkeella. Vielä nopeamman parituksen saavuttamiseksi PMA-60 sisältää NFC-toiminnon (Near Field Communication). Sinun täytyy ainoastaan aktivoida NFC-toiminnon sisältävä Bluetooth-laite ja asettaa se PMA-60-laitteeseen merkityn N-merkin viereen (sivupaneelissa), ja voit parittaa laitteet välittömästi ilman salasanan kirjoittamista manuaalisesti. PMA-60 toistaa CD-tasoista ääntä langattomasti kiitos viimeisimmän sukupolven Qualcomm aptX Low Latency -dekoodauksen, joka tarjoaa myös optimaalisen synkronoinnin toistettaessa audiota videolähteistä ilman ongelmia äänen viiveessä.

 

Korkealaatuinen kuulokeliitäntä

Huippuluokan äänenlaatua varten PMA-60 on varustettu omalla kuulokevahvistinpiirillä, joka sisältää nopean erittäin alhaisen särön laajakaistaisen operaatiovahvistimen, johon on liitetty täysin erillinen pääteaste. Mahdollisimman laajalti erilaisten kuuloketyyppien tukemiseksi PMA-60 sisältää säädettävän kuulokeimpedanssin: kolme asetusta matalan, keskitasoisen ja korkean impedanssin kuulokkeille. Tämä takaa yhteensopivuuden kuulokkeiden impedanssin ja vahvistintehon välillä. Kuulokeliitännässä on 6,3 mm liitin, joka on yhteensopiva laadukkaiden koti- ja ammattikuulokemallien kanssa.

 

Tyylikäs design

Denon Design Series erottuu joukosta pehmeän näköisen alumiininsa, kirkkaiden hopeansävyisten korostustensa ja kiiltävien sekä mattaisten pintojen yhdistelmän ansiosta. Terävä OLED-näyttö kertoo sinulle yhdellä silmäyksellä kaiken, mitä sinun täytyy tietää, kuvakkeita ja tekstiä apunaan käyttäen. PMA-60 ja DCD-50 ovat vaikuttava näky asetettuna sekä vaakaan että pystyyn.

Todellista hifiä upealla muotoilulla

Design Series kiteytyy ensiluokkaiseen ääneen – ja maksimaaliseen tyyliin. Ainoastaan Denonin hienostuneella digitaalisella teknologialla – ja yli vuosisadan äänentuotannon ammattitaidolla – on ollut mahdollista yhdistää kaikki se suorituskyky kompaktiin ja täysin ainutlaatuiseen muotoiluun. Katsoessasi Design Series -sarjaa huomaat itsekin, ettei sen kauneuden ja suorituskyvyn yhdistelmästä puutu mitään. Kuuntele Design Series -sarjaa ja valmistaudu hämmästymään.

Ominaisuudet

Digital in: USB-B / optical 2 / coaxial

Sample Rate digital In 192 kHz / 24-bit

USB-B DSD äänen suoratoisto (DoP): DSD2.8 / DSD5.6 <=11.2

USB-B PCM sample rate 384 kHz / 32-bit

Asynkroninen tila taka-USB

Bit-perfect äänensiirto

Maaerotin DAC tilassa

Bluetooth / aptX / NFC  / Low Latency

Balance / Bass / Treble

 

Muuta

Vertical Installation

Low Noise OELD display

Source Direct

 

Tulot/Lähdöt

Äänitulot 1

USB B Liitäntä

Kuulokelähtö

Kuulokkeiden herkkyyden säätö (low / mid / high)

Subwoofer Preout

 

Tekniset tiedot

Lähtöteho 8 Ohm (20 Hz – 20 kHz, T.H.D. 0.07%) 25W (1kHz)

Lähtöteho 4 Ohm (1 kHz, T.H.D. 0.7%) 50 W

Harmoninen särö (THD) 0.004 %

Sisääntuloherkkyys: Korkeatasoinen tulo 70 mV

Signaali-kohinasuhde: Korkeatasoinen tulo 110dB

 

Yleistä

Virrankulutus wattia 35

Virrankulutus lepotilassa wattia 0.2

Automaattinen virrankatkaisu

Irroitettava virtakaapeli

Kaukosäädin RC-1220

 

Mitat

LxKxS, mm: 200 x 86 x 240mm

Paino: 2.7kg

1