Ostoskori on tyhjä.

Denon PMA-30 Design Integroitu Stereo

Denon PMA-30 Design Integroitu Stereo

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

399,00  / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Denon PMA-30 Design Series Stereo Integroitu

Kompaktin muotoilun nykyaikainen integroitu vahvistin, todellista hifilaatua tämän päivän tarpeisiin.

Denon PMA-30 korvaa perinteisen komponenttivahvistimen ja tarjoaa modernit liitäntämahdollisuudet. Nauti lempimusiikkisi kuuntelemisesta kannettavalta laitteeltasi langattoman Bluetooth-yhteyden kautta. Optimaalisen langattoman äänen tarkkuuden saavuttamiseksi PMA-30 sisältää Qualcomm apt-X Low Latency -dekoodauksen, joka tuottaa CD-laatuisen äänen.

Laitteessa on useita digitaalisia sisääntuloja, jotka ovat yhteensopivia digitaalisten äänilähteiden, kuten digiboxin tai TV:n, kanssa sekä analogisen stereosisääntulon, joka sopii vanhoihin analogisiin lähteisiin.

PMA-30:n luokitus on 40 wattia/kanava 4 ohmiin, jotta se on yhteensopiva mahdollisimman monenlaisten kaiuttimien kanssa.

Lisää järjestelmään DCD-50 yhteensopiva CD-soitin ja sinulla on täydellinen stereojärjestelmä moderniin olohuoneeseesi.

 

PMA-30 Design Integroitu Stereo   Denon Design Series kompaktin muotoilun integroitu vahvistin. Todellista hifilaatua nykypäivän tarpeisiin.   Tarkkaa äänentoista jo yli 100 vuoden kokemuksella   Olemme jo yli vuosisadan ajan ottaneet vakavasti täydellisen äänen tuottamisen – siitä syystä alkuaikoina kutsuimmekin hifituotteita “tarkkuusäänikomponenteiksi”. Eikä lähtökohtamme ole muuttunut: kaikki perustuu suorituskykyyn. Siksi päätimme, että vaikka uusimpien tuotteidemme tulee olla kompakteja, ja muotoilultaan erittäin tyylikkäitä, niiden tulisi olla ääneltään korkealaatuisia. Toisin sanoen niiden tulee kuvastaa täysin Denonia. Esittelyssä Denon Design Series: Todellista hifilaatua nykypäivän elämäntyyliin.

Jatka lukemista

PMA-30 Design Integroitu Stereo

 

Denon Design Series kompaktin muotoilun integroitu vahvistin. Todellista hifilaatua nykypäivän tarpeisiin.

 

Tarkkaa äänentoista jo yli 100 vuoden kokemuksella

 

Olemme jo yli vuosisadan ajan ottaneet vakavasti täydellisen äänen tuottamisen – siitä syystä alkuaikoina kutsuimmekin hifituotteita “tarkkuusäänikomponenteiksi”. Eikä lähtökohtamme ole muuttunut: kaikki perustuu suorituskykyyn. Siksi päätimme, että vaikka uusimpien tuotteidemme tulee olla kompakteja, ja muotoilultaan erittäin tyylikkäitä, niiden tulisi olla ääneltään korkealaatuisia. Toisin sanoen niiden tulee kuvastaa täysin Denonia. Esittelyssä Denon Design Series: Todellista hifilaatua nykypäivän elämäntyyliin.

Näytä vähemmän

Digitaalinen integroitu stereovahvistin

Nauti ensiluokkaisesta äänen tarkkuudesta kompaktilla ja tyylikkäällä muotoilulla. Denon PMA-30 korvaa perinteisen komponenttivahvistimen ja tarjoaa modernit liitäntämahdollisuudet. Nauti lempimusiikkisi kuuntelemisesta kannettavalta laitteeltasi langattoman Bluetooth-yhteyden kautta. Optimaalisen langattoman äänen tarkkuuden saavuttamiseksi PMA-30 sisältää Qualcomm apt-X Low Latency -dekoodauksen, joka tuottaa CD-laatuisen äänen. Laitteessa on useita digitaalisia sisääntuloja, jotka ovat yhteensopivia digitaalisten äänilähteiden, kuten digiboxin tai TV:n, kanssa sekä analogisen stereosisääntulon, joka sopii vanhoihin analogisiin lähteisiin. PMA-30:n luokitus on 40 wattia/kanava 4 ohmiin, jotta se on yhteensopiva mahdollisimman monenlaisten kaiuttimien kanssa. Ylellinen muotoilu on tehty mahtumaan lähes minne tahansa ja se voidaan asentaa sekä vaakaan että pystyyn. Lisää järjestelmään DCD-50 yhteensopiva CD-soitin ja sinulla on täydellinen stereojärjestelmä moderniin olohuoneeseesi.

Vahva ja yksityiskohtainen ääni

Edistyksellinen vahvistinosio tuottaa upeaa ääntä pienestä kompaktista koostaan huolimatta Denonin ainutlaatuisten HiFi-teknologioiden ansiosta. Täysin digitaalinen vahvistinjärjestelmä tuottaa ensiluokkaisen tarkkaa ääntä korkealla hyötysuhteella jopa 40 W teholla 4 ohmin kuormaan. Erinomaisten monipuolisten kaiutinkytkentöjen ansiosta voit kytkeä kaiutinkaapelit pelkillä johdoilla tai banaaniliittimillä.

Korkean resoluution audion tuki

Löydä uskomaton korkean resoluution äänen tarkkuus PMA-30:n kyvyllä dekoodata jopa 24-bit/192-kHz häviöttömiä ALAC-, FLAC- ja WAV-tiedostoja digitaalisten sisääntulojen kautta. Musiikkisi ei ole koskaan kuulostanut paremmalta.

Bluetooth ja aptX Low Latency

Suoratoista lempimusiikkiasi kannettavilta laitteilta PMA-30:n Bluetooth-yhdistettävyydellä, joka on helppo ja nopea parittaa etupaneelin Bluetooth-painikkeella. CD-laatuisen audion toistoon PMA-30 sisältää viimeisimmän sukupolven Qualcomm aptX Low Latency -dekoodauksen, joka tarjoaa myös optimaalisen synkronoinnin toistettaessa audiota videolähteistä ilman ongelmia äänen viiveessä.

Korkealaatuinen kuulokeliitäntä

Huippuluokan äänenlaatua varten PMA-30 on varustettu omalla kuulokevahvistinpiirillä, joka sisältää nopean erittäin alhaisen särön laajakaistaisen operaatiovahvistimen, johon on liitetty täysin erillinen pääteaste. Mahdollisimman laajalti erilaisten kuuloketyyppien tukemiseksi PMA-30 sisältää säädettävän kuulokeimpedanssin: kolme asetusta matalan, keskitasoisen ja korkean impedanssin kuulokkeille. Tämä takaa yhteensopivuuden kuulokkeiden impedanssiin ja vahvistimen hyödyn. Kuulokeliitännässä on 6,3 mm liitin, joka on yhteensopiva laadukkaiden koti- ja ammattikuulokemallien kanssa.

Tyylikäs design

Denon Design Series erottuu joukosta pehmeän näköisen alumiininsa, kirkkaiden hopeansävyisten korostustensa ja kiiltävien sekä mattaisten pintojen yhdistelmän ansiosta. Terävä OLED-näyttö kertoo sinulle yhdellä silmäyksellä kaiken, mitä sinun täytyy tietää, kuvakkeita ja tekstiä apunaan käyttäen. PMA-30 ja DCD-50 ovat vaikuttava näky asetettuna sekä vaakaan että pystyyn.

Todellista hifiä upealla muotoilulla

Design Series kiteytyy ensiluokkaiseen ääneen – ja maksimaaliseen tyyliin. Ainoastaan Denonin hienostuneella digitaalisella teknologialla – ja yli vuosisadan äänentuotannon ammattitaidolla – on ollut mahdollista yhdistää kaikki se suorituskyky kompaktiin ja täysin ainutlaatuiseen muotoiluun. Katsoessasi Design Series -sarjaa huomaat itsekin, ettei sen kauneuden ja suorituskyvyn yhdistelmästä puutu mitään. Kuuntele Design Series -sarjaa ja valmistaudu hämmästymään.

Ominaisuudet

Kanavat 2

Digital in: Optica 2 / coaxial 1

Sample Rate digital In 192 kHz / 24-bit

Bluetooth / aptX / NFC  / Low Latency

Balance / Bass / Treble

 

Muuta

Vertical Installation

Low Noise OELD display

Source Direct

 

Tulot/Lähdöt

Äänitulot 1

USB B Liitäntä

Kuulokelähtö

Kuulokkeiden herkkyyden säätö (low / mid / high)

Subwoofer Preout

 

Mitat

LxKxS, mm: 200 x 86 x 258mm

Paino: 2.5kg

1