DENON HOME 250 HEOS WiFi Aktiivikaiutin

Saatavuus: Varastossa

399,00 - 399,00€ / kpl
439,00


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

DENON HOME 250 HEOS WiFi Aktiivikaiutin

Denon Home -sarja täyttää kodin loistavalla langattomalla äänellä. Upea Denon Home 250 laajennetulla taajuustoistollaan vakuuttaa yksittäisenäkin kaiuttimena.

Yhdistä kaksi Home 250 -kaiutinta stereojärjestelmäksi, tai muodosta yhteys muiden HEOS-integroitujen tuotteiden kanssa ja kuuntele musiikkiasi kaikkialla monihuonetoiston avulla.                                                     

Tuotetiedot
DENON home 250 HEOS WiFi Aktiivikaiutin

Denon Home -sarja täyttää kodin loistavalla langattomalla äänellä. Kompakti Denon home 250 toistaa kaiken musiikin upealla äänenlaadulla, jota voit odottaa Denonilta. Yhdistä kaksi home 250 -kaiutinta stereojärjestelmäksi, tai muodosta yhteys muiden HEOS-integroitujen tuotteiden kanssa ja kuuntele musiikkiasi kaikkialla monihuonetoiston avulla.       

TERVETULOA KOTIIN.

Nauti yksityiskohtaisimmasta äänestä missä tahansa huoneessa haluat Denon Home 20:n avulla. Suoratoista suosikkimusiikkiasi vaivattomasti ja käytä tallentamiasi esivalintoja vain kevyellä kosketuksella. Koe vaikuttava akustinen suorituskyky, joka perustuu innovaatioon jo yli 110 vuoden ajalta.

STRIIMAUSTA ILMAN RAJOITTEITA


Kaikki hienot musiikkipalvelut ovat integroituna HEOS:iin: Spotify Free ja Premium, Amazon Music HD, TIDAL, TuneIn, Deezer ja muut Wi-Fi-, AirPlay 2- tai Bluetooth-yhteyden kautta. Aseta henkilökohtaiseen musiikkikokoelmaan sopiva tunnelma - jopa korkealla resoluutiolla, mukaan lukien 192 kHz / 24-bittiset FLAC-, WAV-, ALAC- ja DSD 2.8 / 5.6MHz-tiedostot.

Lue lisää
Sulje

MAHTAVA ESIINTYJÄ.

Kuten kaikki Denonit, myös home 250 on rakennettu tuottamaan luokkansa paras äänenlaatu. Edistyneellä akustisella laitteistolla, asiantuntevasti viritetyllä digitaalisignaalinkäsittelyllä ja ensiluokkaisilla laajan kaistan elementeillä Denon home 250 tuottaa selkeimmät ylä- ja alamäet. Koe huippuosaaminen jokaisessa tahdissa.

KOTISI ÄÄNI OHJAUKSESSASI.

Denon Home -sarja toimii uusimpien ääniassistenttien kanssa. Käytä älykästä kaiutinta tai puhelinta ja hoida komennot yksinkertaisesti puhumalla Amazon Alexan, Google Assistantin ja Apple Sirin kanssa. Pyydä soittamaan musiikkia, lisää äänenvoimakkuutta, siirry seuraavaan kappaleeseen ja paljon muuta. Lataa Amazon Alexaa varten HEOS Home Entertainment -taito Amazon Alexa -sovelluksesta ja nauti ääniohjauksesta mistä tahansa Echo-laitteesta (myydään erikseen)

SUOSIKKISI YHDELLÄ HIPAISULLA

Kolmen pikavalintapainikkeen avulla voit helposti tallentaa suosikki Internet-radiokanavasi nauttiaksesi niistä milloin haluat, ilman turhaa etsimistä.

FIKSUIN KÄYTTÖÖNOTTO

HEOS-sovellus on kaikki mitä tarvitset aloittamiseen. Lataa sovellus Apple Storesta tai Play-kaupasta ja integroi Denon home 250 kotiverkkoosi muutamassa minuutissa. Hallitse kaikkea helposti mobiililaitteellasi.

TÄYTTÄ STEREOÄÄNTÄ PIENELLÄ JALANJÄLJELLÄ

Yhdistä kaksi Denon home 250 -kaiutinta HEOS-sovelluksella ja nauti aidosta stereosta. Denon home 250 -kaiuttimet toimivat saumattomasti parina tarjotakseen Hi-Fi-laatuisen kokonaisuuden, ilman suuren järjestelmän lukuisia komponentteja. Kuuntele jopa Hi-Res-laatuista musiikkikokoelmaasi tarkkuudella ja yksityiskohdilla, jonka musiikkisi ansaitsee.    

OSA JOTAKIN PALJON SUUREMPAA

Uppoudu langattomaan ääneen. Yhdistä pari Denon home 250 -kaiuttimia DHT-S716H soundbariin ja DSW-1H -subwooferiin, jotta voit luoda täydellisen 5.1 surround kotiteatterielämyksen.

FIILISTELE UNIIKILLA HEOS-KOKEMUKSELLA

Nykyisin huippuluokan langattomalta kaiuttimelta pitää voida odottaa suurta ääntä, mutta ennen kaikkea myös käytön mukavuutta, jonka pystyy oppimaan muutamassa minuutissa. Sisäänrakennetulla HEOS-teknologialla jokaisessa kodin huoneessa voi olla oma ääni. Voit myös ryhmitellä lisää Denon Home -kaiuttimia, soundbareja, verkkosoittimia tai AV-vastaanottimia täyttääksesi talon vaikka samalla musiikilla kotiverkon avulla. Sisäänrakennetun HEOS:n avulla vaihtoehdot ovat lähes rajattomat.

UPEA KOKONAISUUS

Tyylikkäällä muotoilullaan ja hienoilla materiaaleillaan Denon home 250 on sopivasti komea kiinnittääkseen huomion ensi silmäyksellä. Ja silti se on riittävän hienostunut, jotta se sulautuu tyyliisi täydellisesti ja täyttää korkeimmat esteettiset vaatimukset. Laadukas kangas hylkii vettä ja tahroja, joten voit nauttia upeasta Denon-äänestä myös keittiössä ja kylpyhuoneessa. Musta tai valkoinen? Denon home 250 on saatavilla molemmissa väreissä.

MENE LÄHEMMÄS ALOITTAAKSESI MUSIIKILLISEN SEIKKAILUN

Aloita matka musiikkiin pienellä kosketuksella. Uusi läheisyyttä mittaava huipputyylikäs älypinta aktivoidaan heti kun kätesi lähestyy kaiutinta. Usko meitä – tämä ominaisuus on koettava livenä, jotta sen hienouden voi ymmärtää. Kapasitiiviset painikkeet syttyvät kosketukseen, jolloin Denon home 250 -laitetta voidaan hallita helposti ja aistikkaasti.

Rakenne: Stereo kaiutin
Sisäänrakennettu vahvistin: 4 x Class-D
Elementit: 4 kpl passiivisäteilijä
Diskantti: 2 x 19mm
Basso/Keskiääni: 2 x 100mm 133mm pasiivisäteilijä

Korkearesoluutioisten äänitiedostojen tuki
USB Massamuistilaitteen liitäntä
Analoginen 3,5mm äänitulo
Stereo kaiuttimien langaton paritus
Toimii surround kaiuttimena DHT-S716H soundbarin yhteydessä
Tukee langatonta HEOS aktiivisubwooferia
Äänenvärisäädöt (basso & diskantti)

Läheisyysanturi
3 Pikavalintapainiketta
Äänenvoimakkuudensäätö
Play/Pause Painikkeet

WiFi 2.4ghz/5gHz Tuettu
Airplay 2 tuki
Bluetooth liitäntä

Musiikin suoratoisto usb massamuistilta
RJ-45 Ethernet portti
3.5mm Aux äänituloportti

Värivaihtoehdot: Valkoinen / Musta
Verkkovirtaliitäntä
Virrankulutus pikakäynnistystilassa 2.1W
Syvä valmiustilan virrankulutus 0.3W
Virrankulutus 26 Wattia
Mitat (LxKxS, mm) 295 x 216 x 120
Paino 3.7kg