Ostoskori on tyhjä.

Denon DRA-800H 2.1 AV- vahvistin

–22%

Denon DRA-800H 2.1 AV- vahvistin

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

699,00 

899,00  / kpl 699,00  / kpl
/ kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Denon DRA-800H 2.1 AV- vahvistin

Korkealuokkainen Stereo kuunteluelämys. Nauti HiFi luokan äänenlaadusta analogisilta ja digitaalisilta äänilähteiltä uudella Denon DRA-800H stereovahvistimella.

Laajat liitäntä mahdollisuudet kuten levysoitinliitäntä, WiFi ja HDMI voit kuunnella musiikkia ja liittää lisäksi videolaitteesi vahvistimeen nauttien kotiteatterielämyksestä.

DRA-800H Integroituu saumattomasti televisioosi, musiikin suoratoistopalveluihin, ääniohjaukseen ja mobiililaitteeseesi.

Valjasta mahtava 100 watin jatkuvan tehon kapasiteetti ja nauti innoittavasta kuunteluelämyksestä kaikenlaisilla kaiuttimilla.

TUOTEKUVAUS

Denon DRA-800H 2.1 AV- vahvistin

 

 

Nauti Denon DRA-800H-kaksikanavaisesta Hi-Fi-verkko/viritinvahvistimesta, jossa on korkealaatuinen äänentoisto, ja johon voit liittää analogisia ja digitaalisia lähteitä. FM / DAB -radio, monipuolinen liitettävyys, mukaan lukien Phono-tulo levysoittimelle, verkon integrointi ja HDMI, lisäävät kuuntelu- ja kotiteatterikokemusta.

 

 

DRA-800H tarjoaa edistyksellisen kustomoidun vahvistinsuunnittelun ja voimakkaan virtalähteen, joten kaiuttimet toistavat yksityiskohtaisia, tarkkoja ja vaikuttavia ääniä. 4K Ultra HD HDMI: n ja uusimpien langattomien musiikin suoratoistotekniikoiden (Wi-Fi, AirPlay 2, Bluetooth ja HEOS sisäänrakennettu) avulla DRA-800H integroituu saumattomasti televisioon, musiikkipalveluihin ja Hi-Fi-järjestelmään.

 

 

Nauti MP3-, WAV-, FLAC-, ALAC- ja DSD-tiedostojen (2,8 / 5,6MHz) verkko-suoratoistosta ja USB-etupaneelin äänentoistosta. DRA-800H: ssa on A / B-kaiutinliitännät, kaksi subwoofer-esilähtöä, kolme digitaalista ja kaksi analogista tuloa, yksi phono (MM) -tulo ja ARC TV-äänelle.

Erittäin suorituskykyinen erillisrakenteinen 2-kanavainen vahvistin

DRA-800H Hi-Fi AV viritinvahvistin on suunniteltu erityisesti kahden kanavan järjestelmän tarpeisiin. DRA-800H tarjoaa mukautetun diskreettisen suurvirran tehovahvistimen, symmetrisen suunnittelun ja OFC (hapettoman kuparin) käämitystehomuuntajan, joka tuottaa maksimaalisen suorituskyvyn ja 100 W: n tehon kanavaa kohti (8 ohmia, 20 Hz – 20 kHz, THD: 0, 08%, 2ch Driven). Alhaisen impedanssin käyttöominaisuuksien ansiosta se tarjoaa vakaamman äänentoiston laajalla valikoimalla erilaisia kaiuttimia, alkaen lattiakaiuttimista hyllykaiuttimiin. Auto ECO tila auttaa säästämään sähköä, uhraamatta äänenlaatua.

Asiantuntijoiden suunnittelema

Denon ääni-insinöörit käyttävät huolellisesti valittuja Hi-Fi-osia, mukaanlukien mukautetut vastukset ja äänenlaatu kondensaattorit. Denonin palkittujen vahvistimien suunnitteluperiaatteiden avulla DRA-800H:ssa on symmetrinen asettelu, kaksinkertainen erillis DAC-piiri ja analogiset esiastepiirit, jotka eivät häiritse virtalähdettä. Dedikoidut piirit, joissa on lyhyet, suorat polut virtalähteen, signaalin ja vahvistuksen välillä, takaavat, että kaiuttimet toistavat ääntä yksityiskohtaisesti ja tarkasti.

MUSIIKIN SUORATOISTO

Nauti monipuolisesta musiikin suoratoistopalvelusta, mukaan lukien ilmaiset ja maksuttomat, deezer, Tidal, Amazon musiikki ja paljon muuta. Tutustu Internet-radion maailmaan tune in palvelun kautta ja nauti häiriöttömästä radiosta ympäri maailmaa.

KORKEARESOLUUTIOINEN ÄÄNENTOISTO

Nauti loistavasta äänentoistosta suuriresoluutioisten ääniraitojen kanssa. DRA-800H:ssa, jossa on AKM 32-bittinen D / A-muunnin, on korkean resoluution äänen dekoodaus, jossa on useita häviöttömiä tiedostotyyppejä, kuten ALAC, FLAC ja WAV jopa 24-bittisellä / 196 kHz: llä. Se on myös yhteensopiva 2,8 / 5,6 MHz: n DSD-tiedostojen kanssa (DSD on SACD: n äänikoodausformaatti). Toista ne muistilaitteilta etupaneelin USB: n kautta tai kotiverkon lähteistä. DRA-800H tukee myös muita tiedostotyyppejä, kuten MP3 ja WMA.

MONIHUONEOHJAUS

Kaiutin A / B ja Zone 2 Pre-out.

Kytke kaksi paria kaiuttimia helposti A / B-kytkennän kautta. Voit myös laajentaa järjestelmää toiseen huoneeseen ja kuunnella eri lähdettä Zone 2: ssa esilähtöjen kautta.

PHONO TULO LEVYSOITTIMELLE

Lähes 50 vuotta Denon on kehittänyt levysoittimia, äänirasioita ja phono-esivahvistimia. Vahvistimen phono-tulo, DRA-800H -vahvistimen avulla voit liittää levysoittimen ja toistaa vinyyli-levyjä. Nauti kokoelmastasi erinomaisella laadulla ja äänellä.

KAKSOIS DAC DIFFERENTIAALI PIIRI

DRA-800H hyödyntää kahdeksan kanavan huippuluokan DAC:ia, joka tuottaa uskomattoman stereokuvan ja yksityiskohdat. Määrittämällä kaksi DAC:ia kanavaa kohti, mukaan lukien subwoofer-ulostulo, lopputuloksena lisääntynyt dynaamikka ja parannettu signaalin kohinasuhde (s / n).

Sisällön tuottanut Radiokulma Oy, kaikki oikeudet pidätetään.

EDISTYNYT HDMI VIDEO-OSA

Nauti suosikkielokuvista, show ohjelmista ja peleistä parhaalla kuvanlaadulla.

EDISTYNYT HDMI VIDEO OSA JOSSA ARC

DRA-800H:ssa on 5 HDMI-tuloa ja 1 lähtö – jotka tukevat täyttä 4K Ultra HD 60Hz -videota, 4:4:4 Pure Color -formaattia, High Dynamic Range (HDR10), Hybrid Log-Gamma (HLG), ARC, 3D, ja BT.2020-läpivientituki poikkeuksellisen värin, selkeyden ja kontrastin varmistamiseksi. Audio Return Channel (ARC) -tuki mahdollistaa äänen välittämisen suoraan smart televisiosta vastaanottimeen yhdistetyn HDMI-kaapelin kautta.

EDISTYNEET VIDEO-OHJAUKSET

HDCP 2.3 -prosessointi on käytettävissä kaikissa HDMI-porteissa, joten voit nauttia kopiosuojatusta sisällöstä täysin esteettömästi. Nauti saumattomasta yhteensopivuudesta uusimpien HD- ja Ultra HD -televisioiden, Blu-ray-soitinten ja pelikonsolien kanssa.

HELPPO ASETUS

Mukana toimitettu DRA-800H-pikaopas sisältää yksinkertaiset ja selkeät ohjeet alkuun pääsemiseksi. Kun olet liittänyt television DRA-800H vahvistimeen HDMI:n kautta, eksklusiivinen Denon Setup Assistant ilmestyy televisioruutuun, jotta voit käydä läpi asennuksen vaiheittain.

SISÄÄNRAKENNETTU BLUETOOTH JA WI-FI LIITETTÄVYYS

Langattoman verkon sydän. Bluetooth, Wi-Fi ja AirPlay 2 langaton suoratoistoyhteys. Denon DRA-800H on varustettu kehittyneellä kaksoisantennivastaanotinjärjestelmällä, joka mahdollistaa vankan suoratoiston jopa ruuhkaisissa kaupunkialueissa. Nauti musiikin kuuntelemisesta langattomasti älypuhelimista.

HEOSin avulla sisäänrakennettu tekniikka toistaa saman kappaleen kaikissa huoneissa tai valitse jokaisesta yhdistetystä huoneesta toinen kappale – valinta on sinun. HEOS työskentelee Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa.

HEOS tukee ilmaisia ja maksullisia Spotify, Amazon Music, Deezer, TuneIn, Sound Cloud, Tidal ja paljon muita musiikin suoratoistopalveluita.

PIKAVALINNAT KÄYTTÄJÄYSTÄVÄLLISEMPÄÄN KOKEMUKSEEN

Denon DRA-800H-etupaneelissa on neljä pikavalintapainiketta, jotka tallentavat haluamasi ääniasetukset kullekin lähteelle. Vaihda TV-äänen, Blu-ray-levyn, mediasoittimien ja muiden välillä, ja DRA-800H säätää EQ-asetukset haluamallesi medialähteelle. Käytä etupaneelin painikkeita tai valitse sama pikavalinta vastaanottimen kaukosäätimessä nopeamman ohjauksen varmistamiseksi. Nyt mahdollistaa yhden painalluksen kaikkien vyöhykkeiden stereotilan pikavalinnan kautta.
Sisällön tuottanut Radiokulma Oy, kaikki oikeudet pidätetään.

Auto Low Latency -tila

Auto Low Latency Mode (ALLM) varmistaa, että Xbox One -käyttäjillä on paremmin reagoiva ja upea pelikokemus, kun se on liitetty valittuihin TV-malleihin, jotka tukevat myös ALLM: ää.

YHTEENSOPIVA VIIMEISIMPIEN ÄÄNIOHJAUSJÄRJESTELMIEN KANSSA

Nauti vaivattomasta ääniohjauksesta ja joustavista puhepalveluista. Käytä älykkäitä kaiuttimia tai puhelinta käyttämällä komentoja Amazon Alexan, Google Assistantin, Apple Sirin kanssa. Pyydä soittamaan suosikkimusiikkiasi, käännä äänenvoimakkuutta, siirry seuraavalle kappaleelle, vaihda tuloja ja paljon muuta. Vaihda äänipalvelujen välillä tai valitse suosikkisi – valinta on sinun. Toiminnallisuus vaihtelee suoratoistopalvelun mukaan.

TOIMII AMAZON ALEXA KANSSA

Hallitse DRA-800H-handsfree-palvelua Amazon Alexan ja äänesi kanssa. Säädä äänenvoimakkuutta, siirry seuraavalle kappaleelle, vaihda eri mediasoittimien tuloja ja muuta – “Just Ask.” Lataa ilmainen HEOS Home Entertainment Skill, jotta Amazon Alexa -äänikomennot DRA-800H-, HEOS-laitteille ja muille Denon-tuotteille sisäänrakennettu HEOS. Vaatii Alexa-sovelluksen ja Amazon Echon, Dotin tai vastaavan.

TYÖSKENTELEE GOOGLE ASSISTANTIN KANSSA

Aloita musiikki HEOS-sovelluksessa ja pyydä sitten Google-avustajaasi hallitsemaan äänenvoimakkuutta, toistoa, taukoa, ohita kappaleita ja paljon muuta.

AIRPLAY 2 APPLE SIRI ÄÄNIOHJAUS

AirPlay 2:n avulla voit suoratoistaa musiikkia langattomasti AV-vastaanottimeen tai ryhmään muiden AirPlay-yhteensopivien kaiuttimien kanssa kotisi täyttämiseksi musiikilla.

Voit siirtää ääntä suosikkimusiikkipalveluistasi, kuten Apple Musicista ja Spotifystä, tai katsella videoita YouTubesta ja Netflixistä mistä tahansa iPhonesta, iPadista, Macista tai Apple TV: stä.

AirPlay 2 tukee myös monihuoneen ääntä – suoratoistaa langatonta sisältöä useisiin AirPlay 2 -yhteensopiviin laitteisiin samanaikaisesti parannetun äänipuskurin kanssa, jotta äänentoisto on sujuvaa. AirPlay 2 tarjoaa yhteensopivien äänilaitteiden ohjauksen ja ryhmittelyn Apple Music- tai Home-sovelluksessa. Käytä AirPlay 2 -sovellusta tai ääntäsi Sirin kautta.

HEOS BUILT-IN LANGATONTA MUSIIKIN SUORATOISTOA VARTEN

Voit toistaa suosikkimusiikkiasi joka paikassa ja kaikkialla kodissasi HEOSin sisäänrakennetulla tekniikalla. Nauti laadukkaasta musiikista monenlaisista streaming-palveluista, kuten Spotify®, TuneIn, Amazon Prime Music, Soundcloud®, Tidal, Napster, Deezer tai paikallisista musiikkilähteistä. Hallitse sitä kaikkea saumattomasti maksuttoman HEOS-sovelluksen kautta.
Sisällön tuottanut Radiokulma Oy, kaikki oikeudet pidätetään.

VALITSE TÄYDELLINEN HEOS-KAIUTIN TARPEISIISI.

DRA-800H:n sisäänrakennettu HEOS-teknologia mahdollistaa lempimusiikkisi striimaamisen ympäri kotiasi mihin vain HEOS-kaiuttimeen.

Kylpyhuone
Makuuhuone
Keittiö
Olohuone

ASENNUSVALMIUS KODIN AUTOMAATIOJÄRJESTELMIIN

Denon DRA-800H vahvistimessa on ulkoinen ohjaus ja IP-ohjausominaisuudet, jotka mahdollistavat helpon räätälöinnin ja yhteensopivuuden kolmannen osapuolen integrointiratkaisujen kanssa. Se tarjoaa IP-ohjausominaisuuksia suurille kolmannen osapuolen ohjauslaitteille sekä Control4 SDPP (Simple Device Detection Protocol) -sertifioinnin saumattomaan integrointiin Control4: n kotiautomaatio-laitteisiin.

Äänitekniikan ensimmäisiä jo yli 100 vuotta

Vuonna 1910 perustettu Denon on yksi ensimmäisistä äänentoistoteknologiaan erikoistuneista valmistajista – Denonin kehitysaskeleet on kulkenut Japanin ensimmäisestä äänitekniikan valmistajasta, maailman ensimmäisen kaupallisen CD-soittimen ja Dolby Atmos -yhteensopivan AV-vastaanottimen tuottamiseen. Tämä keskittyminen audio- ja tuotekehitykseen takaa, että saat viimeisimmän teknologian ja laadukkaan kuuntelukokemuksen.

Ominaisuudet

Kanavia: 2
Digitaalitulot (optinen/koaksiaali/USB-A) 2/1/1
Digitaalitulon näytteenottotaajuus 192kHz / 24-bit
USB-A: DSD / WAV / FLAC / / ALAC <=5.6 / 192 / 192 / 192
DAC Piiri: AK4458
Viritin: DAB/DAB /FM (RDS)
Bluetooth äänitulo
Äänen suoratoisto tietokoneelta
WiFi / Ethernet verkkoliitäntä
Internet Radio
AirPlay 2
Spotify Connect / Tidal / Deezer / TuneIn (nettiradio) Suoratoistotuki
Amazon Prime Music
HEOS Monihuoneohjaus ja suoratoisto
Ääniohjaus: Amazon Alexa, Google Assistant, Apple Siri
DSD Äänitiedostojen suoratoisto kotiverkosta
MP3/WMA/AAC Toisto
Häviöttömien äänentoistoformaattien tuki: DSD / FLAC HD 192/24 / ALAC 96/24 / WAV 192/24
Tauoton toisto
Saatavilla kauko-ohjaus applikaatio (Android/iOS, maksuton)
Laajan toistoalueen vahvistinteknologia
Erillispääteasterakenne
Äänenvärisäädöt / Balanssi säätö

Muut
Source Direct

Tulot/Lähdöt
Äänitulot 5
Digitaalitulot (optinen/koaksiaali/USB-A) 2/1/1
Phono Levysoitinliitäntä (MM)
Etuastelähtö / Main-In: Subwoofer / Zone2
HDMI Tulot/Lähdöt: 5/1
Kullatut liitännät
Kaiutinlähdöt A/B pareille
Kaiutinterminaalien määrä 4
Remote ohjaus: IN
HEOS Link yhteensopiva (IR/IP)
Kuulokelähtö

Ominaisuudet
Lähtöteho 8 Ohm (20 Hz – 20 kHz, T.H.D. 0.07%): 100W (0.08%)
Harmoninen kokonaissärö: 0.01%
Tulo herkkyys: MM 2.5mV / 47kohm
Signaali/Kohinasuhde MM: 74db
Tuloherkkyys Kaiutintason: 200mV/47k ohm
Signaalikohinasuhde Kaiutintason: 98db
Diskantin säätö ± 6 dB @ 20kHz
Basson säätö ± 6 dB @ 20Hz

Yleistä
Saatavilla olevat värit: Musta/Premium Hopea
Metallinen etupaneeli
Sähkönkulutus päällä 220W
Sähkönkulutus valmiustilassa 0.1W
Automaattinen virrankatkaisutoiminto
Irroitettava virtakaapeli
Kaukosäädin: RC-1235
Järjestelmän kauko-ohjaustoiminto
Maksimi ulkomitat (LxSxK, mm): 434x339x151
Paino: 8.6kg

Tarvitsetkö myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?