Denon DNP-2000NE verkkosoitin / DAC

Saatavuus: Kysy lisää

1 599,00 - 1 799,00€ / kpl
1 799,00


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Denon DNP-2000NE verkkosoitin / DAC

Denon DNP-2000NE on musiikin ystävän unelmalaite, joka tarjoaa uskomattoman monipuolisuuden musiikin suoratoistoon. Sen voi liittää ulkoiseen vahvistimeen tai suoraan aktiivikaiuttimiin, kiitos sen säädettävän RCA preout lähdön.

Verkkosoittimen laadukas d/a muunnin ja tuki eri musiikinlähteille, kuten suoratoistopalveluille, Internet-radioille ja langattomille musiikinkuuntelutavoille, varmistavat korkealaatuisen äänenlaadun ja vaivattoman musiikin kuuntelun.

Denon DNP-2000NE tarjoaa myös HDMI ARC -liitännän, joka mahdollistaa television äänen ohjauksen DNP-2000NE:n kautta, jolloin voit kuunnella television ääntä laadukkaammilla kaiuttimilla kuin television omat kaiuttimet.

Tilaa oma Denon DNP-2000NE:si nyt ja anna musiikin viedä sinut uusiin ulottuvuuksiin!

Tuotetiedot

Denon DNP-2000NE verkkosoitin / DAC


 

Denon DNP-2000NE on musiikin ystävän unelmalaite, joka tarjoaa uskomattoman monipuolisuuden musiikin suoratoistoon. Verkkosoittimen laadukas digitaalinen-analoginen muunnin ja tuki eri musiikinlähteille, kuten suoratoistopalveluille, Internet-radioille ja langattomille musiikinkuuntelutavoille, varmistavat korkealaatuisen äänenlaadun ja vaivattoman musiikin kuuntelun.

 

DNP-2000NE on myös helppokäyttöinen, ja sen intuitiivinen käyttöliittymä tekee musiikin navigoinnista ja asetusten säätämisestä sujuvaa. Kaikki tämä tekee Denon DNP-2000NE:stä ihanteellisen valinnan kaikille, jotka haluavat nauttia korkealaatuisesta musiikista monipuolisesti eri lähteistä.

 

Saatavilla tilaustuotteena myös 110-vuotis juhlaväriversio grafiitin harmaa.

 

Lue lisää
Sulje

Päivitä äänentoistojärjestelmäsi uusilla digitaalisen äänentoiston ominaisuuksilla. Japanissa valmistettu Denon DNP-2000NE verkkomusiikkisoitin tarjoaa korkean resoluution suoratoistoa lähes mistä tahansa kuviteltavissa olevasta digitaalilähteestä. Liitä DNP-2000NE suoraan kotiverkkoon langallisesti tai Wi-Fi-yhteyden kautta ja nauti musiikkipalveluista, kuten Spotify, Deezer, Tidal, Amazon Music HD, TuneIn-internetradio ja paljon muita. HDMI ARC -tulon ansiosta voit samalla parantaa television äänentoistoa dramaattisesti.

 

Ultra AL32 Prosessointi

Koe musiikki alkuperäistä laatua vaalien. Ultra AL32 Processing -algoritmit palauttavat digitaalisessa äänityksessä menetettyä informaatiota. Ultra AL32 Processing hyödyntää datan interpolointialgoritmeja ja tukee korkean resoluution 192 kHz/24-bittistä PCM-signaalia. Nämä algoritmit interpoloivat pisteitä, joiden pitäisi esiintyä ennen ja jälkeen suuria datamääriä, jotta saavutetaan tasainen aaltomuoto, joka vastaa mahdollisimman tarkasti alkuperäistä signaalia. Digitaalisen tallennuksen aikana kadonneen datan huolellinen palauttaminen johtaa toistoon, joka on erittäin yksityiskohtainen, rikas ja ilmaisuvoimainen alemmilla alueilla ja kauniin uskollista alkuperäiselle äänitteelle. Tämä saavutetaan PCM-signaalien osalta laajentamalla bittimäärää 32 bittiin ja jopa 32-kertaisella ylimallinnuksella enintään 1,5 MHz:iin.

 

Quad DAC-konfiguraatio

Nelinkertaisen DAC-konfiguraation käyttö mahdollistaa ilmaisuvoimaisemman äänen, alhaisen kohinatason ja häviävän pienen harmonisen kokonaissärön.

 

USB-DAC

USB-DAC-sisääntulon avulla voit liittää tietokoneen tai musiikkikirjaston ja toistaa korkearesoluutioisia äänitiedostoja parhaalla mahdollisella laadulla, sillä soitin tukee jopa 11.2 MHz:n DSD- ja 384 kHz/32-bittisiä PCM-signaaleja.

 

DAC master-kello

Koska tarkkuus on avain suorituskykyyn, korkealaatuinen pääkello toimii neljän audio-DAC:n, verkkomoduulin ja USB-DAC:n referenssinä varmistaakseen, että digitaalinen äänipiiri toimii ihanteellisella tavalla.

Korkeatasoiset komponentit

Kaikki äänikomponentit on valittu ja optimoitu huolellisesti parhaan äänenlaadun saavuttamiseksi.

Eristysjärjestelmä

DNP-2000NE:n analogiset ja digitaaliset piirilevyt on eristetty toisistaan. Muuntajasta lähtevä itsenäinen virtakytkentä suojaa analogista piiriä häiriöiltä ja kohinalta, joita voi esiintyä digitaalisella puolella.

HEOS® Built-In -striimaus ja monihuonetoisto

HEOS Builtin -tekniikan avulla voit nauttia suosikkimusiikistasi missä tahansa kodin huoneessa, ja saat langattoman, koko kodin kattavan äänikokemuksen. Toista sama kappale jokaisessa huoneessa tai valitse eri kappale eri huoneisiin – valinta on sinun. Nauti suoratoistomusiikista suosikkimusiikkipalvelustasi tai paikallisista musiikkikirjastoista. Muiden HEOS-laitteiden, kuten HEOS-ominaisuudella varustettujen kaiuttimien, avulla voit toistaa kaikkea musiikkia yhdessä tai useammassa huoneessa.

Apple AirPlay 2

Voit suoratoistaa musiikkia suosikkipalveluista, kuten Apple Musicista ja Spotifysta, mistä tahansa iPhonesta, iPadista, Macista tai Apple TV:stä. Kuuntele AirPlay 2 -lähteistä täydellisesti kaiuttimiin synkronoitua ääntä.

Tuki tärkeimmille puheohjausjärjestelmille

Nauti vaivattomasta puheohjauksesta. Toteuta komentoja Amazon Alexan, Google Assistantin tai Applen Sirin avulla. Vaihda ääniagenttien välillä tai valitse suosikkisi.

 

 

Tekniset tiedot

DAC-piiri: 384 kHz/32 bittiä (ES9018K2M) x4
Digitaalinen käsittely: Denon ULTRA AL32 Processing
Jitterin eliminointi: Kyllä
Asynkroninen tila (USB-B-tulo): Kyllä

Digitaaliset sisääntulot: USB-B, 2x optinen, 1x koaksiaalinen RCA
Digitaaliset lähdöt: 1x optinen, 1x koaksiaalinen RCA
Analoginen ulostulo (RCA): kiinteä ja säädettävä

Ethernet: Kyllä
Wi-Fi 2,4 GHz (11b/g/n), 5 GHz (11a/n/ac)
Wi-Fi-antenni: 2 ulkoista irrotettavaa antennia

AirPlay 2
Bluetooth
USB-liitäntä etupaneelissa
Tiedostotuki: MP3, WMA, AAC, WAV (max. 192 kHz/24 bit), FLAC (max. 192 kHz/24 bit), ALAC (max. 192 kHz/24 bit), DSD (DIFF/DSF, max. 5.6 MHz), DSD Natiivi toisto
Tauoton toisto: Kyllä (WAV, FLAC, ALAC, AIFF, DSD)
Roon Tested: Kyllä

Internet-radiopalvelu: TuneIn
HEOS-sovellus: iOS ja Android
HEOS-monihuoneyhteensopiva
Kaukosäädön välitys Denon PMA-stereovahvistimelle: Kyllä

Taajuusvaste:
DSD: 2 Hz – 50 kHz (-3dB)
PCM (44,1 kHz): 2 Hz-20 kHz

Harmoninen särö:
DSD: 0,0006%
PCM: 0,0008 % (24 bittiä)

Signaali-kohinasuhde:
DSD: 120dB
PCM: 118dB

Dynaaminen alue:
DSD: 112dB
PCM: 118dB

Linjalähdön jännite: 2,2 Vrms
Säädettävän lähdön jännite: max. 4,5 Vrms
Kuulokevahvistimen gain-säätö: Kyllä (matala,

Virrankulutus: 38 W
Virrankulutus valmiustilassa: 0,2 W

Mitat (LxKxS): 434 x 107 x 421 mm
Paino: 9,7 kg