Ostoskori on tyhjä.

Denon DCD-600NE CD Soitin

Denon DCD-600NE CD Soitin

4/5
Poista

Saatavuus : Kysy lisää

349,00  / kpl

Poista

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Denon DCD-600NE CD Soitin

Nauti CD-levyistäsi Denon DCD-600NE CD-soittimen avulla, joka on suunniteltu erityisesti harrastuksessaan eteenpäin pyrkivälle musiikinystävälle.

Denonin patentoitu AL32-prosessointitekniikka ja innovatiivinen piirirakenne varmistavat, että levysi toistetaan tarkasti ja uskollisesti alkuperäistä äänitettä kunnioittaen.

DCD-600NE pystyy antamaan perinteisiä CD-soittimia korkealaatuisempaa audiosignaalia vahvistimelle.

Denon DCD-600NE CD Soitin

Yleiskatsaus

Nauti CD-levyistäsi Denon DCD-600NE CD-soittimen avulla, joka on suunniteltu erityisesti harrastuksessaan eteenpäin pyrkivälle musiikinystävälle. Denonin patentoitu AL32-prosessointitekniikka ja innovatiivinen piirirakenne varmistavat, että levysi toistetaan tarkasti ja uskollisesti alkuperäistä äänitettä kunnioittaen. DCD-600NE pystyy antamaan perinteisiä CD-soittimia korkealaatuisempaa audiosignaalia vahvistimelle. Värinöitä ehkäisevä rakenne vähentää haitallisia häiriöitä ja takaa äänenlaadulle tiukat Denon-standardit. Denonilla on yli 100 vuoden kokemus laadukkaiden audiolaitteiden suunnittelusta, joten voit luottaa laitteen tarjpoavan äänenlaatua, joka ylittää kaikki odotuksesi.

Ominaisuudet
  • AL32-prosessointi ja erittäin laadukas 192 kHz / 32-bittinen DA-muunnin: Tarkka toisto alkuperäistä äänitystä kunnioittaen
  • Laajennettu levytuki äänikokoelmallesi: Toista musiikkia CD- ja CD-R / RW-levyillä (MP3, WMA)
  • Laadukas äänitekniikka huolellisesti valituilla ja tarkasti testatuilla Hifi-komponenteilla: Nauti poikkeuksellisesta äänenlaadusta, joka on tunnusomaista kaikille Denonin Hifi-tuotteille
  • Värinöitä ehkäisevä runkorakenne mekaanisella maadoituksella: Kuuntele musiikkia yksityiskohdilla ja laadulla, johon ympäristön mahdolliset häiriötekijät vaikuttavat mahdollisimman vähän
  • Piirikytkentä mahdollisimman lyhyellä signaalipolulla: Kun signaalin reitti on lyhyempi, alkuperäinen ääni toistetaan uskollisemmin
  • Huolellisesti suunnitellut ääni- ja digitaalipiirit: Monikerrospiirilevyt ehkäisevät äänenlaadun heikkenemistä, joka voisi aiheutua turhista liittimistä ja johdoista
  • Pure Direct -tila: Puhtaampi äänilähtö ja tarkempi, yksityiskohtaisempi ääni
  • Saatavana hopeana ja mustana: Tyylikäs muotoilu, joka integroituu tyylikkäästi kodin sisustukseen ja muihin laitteisiin
  • Suunniteltu yli 100-vuoden Denon-perinnöstä ammentaen: Voit luottaa korkealaatuiseen ja kestävään tuotteeseen, joka tuottaa luokassaan äärimmäisen upeaa äänenlaatua

AL32 -prosessointi

DCD-600NE on varustettu AL32 -prosessoinnilla, joka on Denonin patentoima analogisen aaltomuodon toistotekniikka. AL32 -prosessointi hyödyntää datan interpolointialgoritmeja, joilla saadaan palautettua yksityiskohtia, joiden tulisi sijaita ennen suurta tietomäärää ja sen jälkeen (esimerkiksi ennen ja jälkeen dynaamisen rumpuiskun), tasoittaen aaltomuotoa ja palauttamalla digitaalisen tallennuksen aikana kadonnutta tietoa. Lopputuloksena toisto on erittäin yksityiskohtainen, häiriötön, bassotoistoltaan ilmeikäs ja kauniin uskollinen alkuperäiselle äänitteelle. Voit kuunnella levyjäsi laadulla, joka vastaa artistin näkemystä.

CD-, CD-R/RW-, MP3- ja WMA-tuki

Hyödy laajasta levytuesta rakkaan musiikkikokoelmasi toistamisessa. DCD-600NE toistaa CD-, CD-R/RW-, MP3- ja WMA-formaatteja. Kuuntele suosikkilevyjäsi ja nauti DCD-600NE:n uskollisesta äänenlaadusta.

Tarkasti valikoidut komponentit varmistavat eheän kokonaisuuden

Voit luottaa siihen, että Denon hienosäätää tuotteensa ensiluokkainen kuuntelukokemusta silmälläpitäen. Tuotteet suunnitellaan yli 100 vuoden kokemuksella ja lukuisia kuuntelutestejä hyödyntäen. DCD-600NE soittimen ja sen komponenttien esteettinen kauneus, erinomainen äänenlaatu ja yleinen suunnittelun eheys on tehty kestämään aikaa.

Kehittynyt piirisuunnittelu lyhyellä signaalipolulla

DCD-600NE:n piirikortisto on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman lyhyt signaalipolku. Monikerroksisilla piirilevyillä ja lyhyemmillä signaalipoluilla vasemman ja oikean kanavan väliset häiriöt vähenevät ja haitalliset vaikutukset audiosignaaleihin minimoidaan. Seurauksena on, että DCD-600NE pystyy toistaamaan puhtaan, erittäin läpinäkyvän ja alkuperäiselle äänitykselle uskollisen äänenlaadun.

Värinöitä ehkäisevä rakenne tarjoaa puhtaampaa ääntä

Resonansseja ehkäisevä rakenne vähentää häiriölähteiden haitallisia vaikutuksia, jotta äänenlaatu täyttää Denon-standardit. Virtamuuntaja on asennettu vaimentavan rakenteen päälle, jolla estetään epätoivottua tärinää. Asettamalla muuntaja lähelle laitteen jalkaa, runkoa ympäröivä tärinä vähenee, mikä edesauttaa äänen puhtautta. Tätä suunnittelua kutsutaan suoraksi mekaaniseksi maadoitukseksi. Lisäksi metallikiinnike yhdistää CD-mekanismin ja rungon erittäin tiheästä materiaalista valmistettuihin jalkoihin. Näin ei-toivotut resonanssit minimoidaan mahdollisimman koskemattoman äänenlaadun tuottamiseksi.

Direct Mechanical Ground Construction – suora mekaaninen maadoitus

DCD-600NE CD-soittimessa on metallirunko, jolla saavutetaan erinomainen mekaaninen vakaus vaimentamaan levyn pyörimisestä johtuvaa tärinää.

Optinen ulostulo

Analogiulostulon lisäksi DCD-600NE CD-soittimessa on optinen digitaaliäänen lähtö, jolla laite voidaan kytkeä vahvistimen tai AV-vastaanottimen digitaalituloon.

Pure Direct -tila

DCD-600NE CD-soittimella kuuntelet musiikkia puhtaimmillaan Pure Direct -tilassa. Pure Direct -tila sammuttaa soittimen digitaalisen äänilähdön ja näytön kokonaan, joista saattaa aiheutua mikroskooppisia häiriöitä herkkään musiikkisignaaliin. Näin voit varmistua siitä, että kuulet puhtaimman, yksityiskohtaisimman ja tarkimman äänen.

Yli 100 vuotta äänentoistoalan innovaatioita

Vuonna 1910 perustettu Denon omaa valtavan kokemuksen audioteknologian ensimmäisistä innovaatioista. Japanin ensimmäinen audioelektroniikan valmistaja lanseerasi myös maailman ensimmäisen kaupallisen CD-soittimen ja Dolby Atmos -yhteensopivan AV-vastaanottimen. Jatkuva keskittynyt investointi tuotekehitykseen takaa, että saat uusinta teknologiaa ja laadukkaan tuotteen, joka parantaa kuuntelukokemustasi.

CD-yhteensopivuus: CD / CD-R/RW / SA-CD / WMA / MP3 / AAC
AL 32 prosessointi
Näyttö: Himmennin / Pois
Ohjelmoitava toisto (CD)
Uudelleen toisto
Satunnainen toisto
Analogilähtö (RCA) 2ch
Digitaalinen optinen lähtö 1
DAC IC PCM5142, Burr Brown (192kHz/32-Bit)
Dynaaminen ala 100 dB
Harmoninen särö (THD) 0.003%
Taajuusvaste 2 Hz-20 kHz
Signaali-kohinasuhde 110 dB
Virrankulutus lepotilassa wattia 0.3
Värivaihtoehdot: Musta / Premium hopea
Pakkauksen maksimimitat (L x S x K) mm 520 x 370 x 195
Metallinen etupaneeli
Automaattinen virrankatkaisu
Tuotteen bruttopaino paketoituna 5.2 kg
Kaukosäädin RC-1234
Suurimmat mitat (L x S x K) mm 434 x 273 x 107
Power Consumption in W 12
Paino (kg) 4.3
1