Ostoskori on tyhjä.

Denon DCD-100 Kompakti Cd Soitin

–23%

Denon DCD-100 Kompakti Cd Soitin

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

649,90  / kpl 499,00  / kpl
/kpl

–23%

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Denon DCD-100 Kompakti CD-soitin

Kompaktin muotoilun CD-soitin. Todellista hifilaatua nykypäivän tarpeisiin. DCD-100 tuottaa laajan dynaamisen alan, joka tuodaan ulostuloihin tarkasti säädetyillä matalan kohinan ja alhaisen särön piireillä.

Vain yhdellä matkapuhelimella voit hallita sekä DCD-100-soitinta että sen kanssa parhaiten yhteensopivaa DRA-100-verkkovastaanotinta saumattoman toiminnan saavuttamiseksi, olipa kyseessä sitten levyjesi soittaminen tai näytön himmentäminen tunnelmaan sopivaksi.

Samaa korkealaatuista muotoilua ja viimeistelyä noudattava DCD-100 on täydellinen kumppani DRA-100-verkkovastaanottimelle.

 

DCD-100

Kompaktin muotoilun CD-soitin. Todellista hifilaatua nykypäivän tarpeisiin.

 

Tarkkaa äänentoista jo yli 100 vuoden kokemuksella

Olemme jo yli vuosisadan ajan ottaneet vakavasti täydellisen äänen tuottamisen – siitä syystä alkuaikoina kutsuimmekin hifituotteita “tarkkuusäänikomponenteiksi”. Eikä lähtökohtamme ole muuttunut: kaikki perustuu suorituskykyyn. Siksi päätimme, että vaikka uusimpien tuotteidemme tulee olla kompakteja, ja muotoilultaan erittäin tyylikkäitä, niiden tulisi olla ääneltään korkealaatuisia. Toisin sanoen niiden tulee kuvastaa täysin Denonia. Esittelyssä Denon Design Series: Todellista hifilaatua nykypäivän elämäntyyliin.

 

 

 

Korkealaatuinen CD-soitin

DCD-100 tuottaa laajan dynaamisen alan, joka tuodaan ulostuloihin tarkasti säädetyillä matalan kohinan ja alhaisen särön piireillä. Ja tämän se tekee lempilevyjesi ohella myös data CD -levyille tallennetuille MP3- ja WMA-tiedostoille. Miten tahansa haluatkaan kuunnella musiikkiasi, DCD-100 on valmis toistamaan sen. Vain yhdellä matkapuhelimella voit hallita sekä DCD-100-soitinta että sen kanssa parhaiten yhteensopivaa DRA-100-verkkovastaanotinta saumattoman toiminnan saavuttamiseksi, olipa kyseessä sitten levyjesi soittaminen tai näytön himmentäminen tunnelmaan sopivaksi. Kutsumme tätä älykkääksi designiksi. Täydellinen stereojärjestelmä moderniin olohuoneeseesi.

 

Täydellinen kumppani DRA-100 vahvistimelle

Samaa korkealaatuista muotoilua ja viimeistelyä noudattava DCD-100 on täydellinen kumppani DRA-100-verkkovastaanottimelle. Kompakti muotoilu kattaa laadukkaat viimeistelyt pehmeän mattaisella alumiinilla, kirkkailla hopeansävyisillä korostuksilla ja kiiltävillä sekä mattaisilla mustilla pinnoilla. Sinun täytyy vain yhdistää laitteet digitaalisella kaapelilla ja sitten voit nauttia erinomaisesta äänenlaadusta.

 

Korkean resoluution D/A-muunnin

Muihin audiokokoonpanoihin, jossa ei ole digitaalista sisääntuloa, yhdistämiseksi DCD-100 sisältää korkealaatuisen D/A-muunnoslohkon 32-bit/192-kHz D/A-muuntimella, joka tuottaa laajan dynamiikan sekä erittäin matalan kohinan ja särön. Upea parannus nykyiseen stereojärjestelmääsi.

 

Tyylikäs design

Denon Design Series erottuu joukosta pehmeän näköisen alumiininsa, kirkkaiden hopeansävyisten korostustensa ja kiiltävien sekä mattaisten pintojen yhdistelmän ansiosta. Terävä OLED-näyttö kertoo sinulle yhdellä silmäyksellä kaiken, mitä sinun täytyy tietää, kuvakkeita ja tekstiä apunaan käyttäen. DCD-100 ja DRA-100 ovat vaikuttava näky olohuoneessasi.

 

Terävä OLED-näyttö ja himmennin

OLED-näytöllä näkyy CD-levyn sisältämien kappaleiden määrä ja kokonaisaika, kappaleen numero ja kesto, kappaleen, artistin ja albumin nimi (levystä riippuen) sekä satunnaistoiston, toista 1 ja toista kaikki -tilojen kuvakkeet sekä kansion kuvake datalevyille

 

Todellista hifiä upealla muotoilulla

Design Series kiteytyy ensiluokkaiseen ääneen – ja maksimaaliseen tyyliin. Ainoastaan Denonin hienostuneella digitaalisella teknologialla – ja yli vuosisadan äänentuotannon ammattitaidolla – on ollut mahdollista yhdistää kaikki se suorituskyky kompaktiin ja täysin ainutlaatuiseen muotoiluun. Katsoessasi Design Series -sarjaa huomaat itsekin, ettei sen kauneuden ja suorituskyvyn yhdistelmästä puutu mitään. Kuuntele Design Series -sarjaa ja valmistaudu hämmästymään.

Ominaisuudet

CD-yhteensopivuus: CD / CD-R/RW / WMA / MP3

DAC Master Clock suunnittelu

Alumiiniset sivupaneelit

Display: Dimmer / Off

 

Toisto

Ohjelmoitava toisto (CD)

Uudelleen toisto

Satunnainen toisto

Tulot/Lähdöt

Analogilähtö (Cinch) 2ch.

Digitaalinen koaksiaalinen lähtö

Tekniset tiedot

Mekanismi Slot in

DAC IC PCM5102, Burr Brown (192kHz/32-Bit)

Taajuusvaste 2 Hz – 20 kHz

Dynaaminen ala 100 dB

Signaali-kohinasuhde 105 dB

Harmoninen särö (THD) 0.004%

Yleistä

Kaukosäädin RC-1215

Virrankulutus wattia 10

Virrankulutus lepotilassa wattia 0.4

Automaattinen virrankatkaisu

Irroitettava virtakaapeli

Suurimmat mitat (L x S x K) mm 280 x 305 x 71

Paino (kg) 4.2

1