Ostoskori on tyhjä.

Denon AVR-S650H viritinvahvistin

Denon AVR-S650H viritinvahvistin

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

499,90  / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

DENON AVR-S650H
5.2-kanavainen AV-viritinvahvistin musiikin verkkotoistolla ja puheohjauksella.

Jopa 135W teholla per kanava. 4K Ultra HD HDMI (5 sisääntuloa / 1 lähtö), Dolby True HD, DTS-HD Master Audio, Dolby Vision™, Bluetooth® ja HEOS langaton monihuone-musiikkijärjestelmän tuki.

Yhteensopiva johtavien puheohjaustekniikoiden kanssa. UUTTA – Yhteys Bluetooth-kuulokkeilla.

OMINAISUUDET – AVR-S650H 5.2-kanavainen AV-viritinvahvistin musiikin verkkotoistolla ja puheohjauksella   Yleiskatsaus   Uusi Denon AVR-S650H tarjoaa huippuluokan kuva- ja äänitekniikoita poikkeukselliseen kodin viihdekokemukseen. Täydellisen 4K-tuen, mukaan lukien Dolby Vision ja HDR, ansiosta AVR-S650H on täysin yhteensopiva uusimpien 4K-näyttöjen ja kuvalähteiden kanssa. Sisäänrakennetulla langattomalla HEOS-tekniikalla voit kuunnella Spotify ja TIDAL musiikkipalveluita, Internet-radiota ja paljon muita lähteitä tunnustetulla Denon-äänenlaadulla. Palkitun Denon-asennustoiminnon ja mukavan HEOS-sovelluksen ansiosta AVR-S650H on helppo asentaa ja nauttia. Vahvistin toimii Apple AirPlay 2:n, Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa myös saumattomasti ääniohjauksessa.Jatka lukemista

OMINAISUUDET – AVR-S650H

5.2-kanavainen AV-viritinvahvistin musiikin verkkotoistolla ja puheohjauksella

 

Yleiskatsaus

 

Uusi Denon AVR-S650H tarjoaa huippuluokan kuva- ja äänitekniikoita poikkeukselliseen kodin viihdekokemukseen. Täydellisen 4K-tuen, mukaan lukien Dolby Vision ja HDR, ansiosta AVR-S650H on täysin yhteensopiva uusimpien 4K-näyttöjen ja kuvalähteiden kanssa. Sisäänrakennetulla langattomalla HEOS-tekniikalla voit kuunnella Spotify ja TIDAL musiikkipalveluita, Internet-radiota ja paljon muita lähteitä tunnustetulla Denon-äänenlaadulla. Palkitun Denon-asennustoiminnon ja mukavan HEOS-sovelluksen ansiosta AVR-S650H on helppo asentaa ja nauttia. Vahvistin toimii Apple AirPlay 2:n, Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa myös saumattomasti ääniohjauksessa.

Näytä vähemmän
 • UUTTA – Yhteys Bluetooth-kuulokkeilla: Yhdistä mikä tahansa Bluetooth-kuulokepari vastaanottimeen ja nauti musiikista tai elokuvaäänestä vapaasti ilman johtoja. Kaiuttimet voivat olla joko päällä tai poiskytkettyinä. (Tämä toiminto saatavilla uusimman laiteohjeman päivityksen yhteydessä)
 • Tehokas vahvistin: 5.2-kanavainen AV-viritinvahvistin jopa 135W teholla per kanava
 • Tuki puheohjaukselle: Toimii Amazon Alexan, Google Assistantin ja Apple Sirin kanssa
 • Viimeisimmät videotekniikat: Täysipainoinen 4K Ultra HD/60 Hz läpivienti, HDR10, Dolby Vision yhteensopivuus ja Hybrid Log-Gamma (HLG)
 • Kytke kaikki suosikkilaitteesi: 5 HDMI-sisääntuloa ja 1 lähtö, HDCP 2.3 kaikissa HDMI-liitännöissä sekä 4:4:4 väriresoluution ja BT.2020 väriskaalan tuki
 • Palkittu Denon Setup Assistant ja graafinen käyttöliittymä: Helppo ja intuitiivinen käyttöönotto
 • HEOS integroituna: Toimii saumattomasti osana pitkälle kehitettyä musiikin monihuonejärjestelmää
 • Smart TV yhteensopivuus: Ohjaa AV-viritinvahvistinta helposti HDMI-CEC ansiosta useimmilla TV kaukosäätimillä
 • Enhanced Audio Return Channel (eARC): AVR-S650H tukee viimeisimpiä 3D-ääniformaatteja kuten Dolby Atmos ja DTS:X myös television HDMI-liitännän kautta toistettuna (vaatii myös televisiolta eARC-tuen)
 • Tukee Spotify, Deezer, TuneIn ja monia muita palveluita: Striimaa langattomasti suosituimpia kappaleitasi mieleisimmän suoratoistopalvelusi kautta
 • Etupaneelin USB sisääntulo: Helppo musiikin toisto MP3, WAV, FLAC, ALAC and DSD (2.8/5.6MHz) -tiedostoista
 • Neljä Quick Select pikavalintaa: Voit tallentaa haluamasi asetukset pikavalintojen alle
 • Audyssey MultEQ ja Dynamic EQ/Volume: Optimoi äänentoisto automaattisesti huoneakustiikkaan Audyssey ohjelmiston ja mukana toimitetun mikin ja telineen avulla

 

SUORITUSKYKYINEN 5-KANAVAINEN VAHVISTIN ERILLISKOMPONENTEILLA

AVR-S650H sisältää tehokkaan 5-kanavaisen vahvistimen, jossa on erilliset pääteasteet kaikille kanaville. AVR-S650H tuottaa tehoa jopa 135W per kanava (mitattu 6 ohmia, 1 kHz, THD 1%, 1 kanava). Pientäkin impedanssia mutkattomasti ohjaavat päätteet varmistavat vakaan toiminnan tasapainoisen ja sävykkään äänen tuottamiseksi.

HELPPO KÄYTTÖÖNOTTO

Mukana toimitettu AVR-S650H -pikaopas sisältää yksinkertaiset ja selkeät ohjeet alkuun pääsemiseksi. Kun olet liittänyt AVR-S650H:n televisioon HDMI:n kautta, eksklusiivinen Denon Setup Assistant ilmestyy televisioruutuun, jotta voit käydä asennuksen läpi opastettuna ja vaiheittain. AVR-S650H osaa nimetä modernit kuvalähteet automaattisesti. Rivi värikoodattuja kaiutinliitäntöjä on asetettu vaakasuoraan, joten kaiutinjohtojen järjestäminen ja yhdistäminen on helppoa.

SISÄÄNRAKENNETTU BLUETOOTH JA WI-FI-LIITETTÄVYYS

Langattomia Bluetooth ja Wi-Fi suoratoistoyhteyksiä varten Denon AVR-S650H on varustettu kehittyneellä kaksoisantennivastaanotinjärjestelmällä, joka mahdollistaa vankan suoratoiston jopa ruuhkaisilla kaupunkialueilla. Näin voit nauttia musiikin kuuntelemisesta langattomasti mobiililaitteeltasi kaikissa tilanteissa.

Sisäänrakennetun HEOS -teknologian avulla voit toistaa samaa kappaletta kaikissa huoneissa tai valita toisen kappaleen jokaiseen HEOS -tuotteella varustettuun huoneeseen – valinta on sinun. HEOS toimii myös Amazon Alexan ja Google Assistantin kanssa.

HEOS tukee ilmaisia ja maksullisia musiikkipalveluita kuten Spotify, Deezer, Amazon Music, TuneIn, iHeart Radio, Sound Cloud, SiriusXM, Tidal ja useita muita.

QUICK SELECT PIKAVALINNAT HELPOTTAVAT ELÄMÄÄ

Denon AVR-S650H etupaneelissa ja kaukosäätimessä on neljä pikavalintapainiketta, jotka tallentavat haluamasi ääniasetukset kullekin lähteelle. Vaihda TV-äänen, Blu-ray-levyn, mediasoittimien ja muiden välillä, ja AVR-S650H säätää ääniasetukset automaattisesti tekemiesi esivalintojen mukaan. Nyt Quick Select -toiminto mahdollistaa myös kaikkien vyöhykkeiden toiston aktivoimisen pikavalintanäppäimellä.

KAIKKI HELPOSTI HALLINNASSASI

Näppärä kaukosäädin löytyy takataskustasi. Ilmainen Denon AVR Remote -sovellus iOS:lle ja Androidille helpottaa AVR-S650H:n käyttöä – säädä äänenvoimakkuutta, kytke vahvistin päälle tai pois, mykistä musiikki, valitse lähde tai siirry HEOS-sovelluksen langattoman musiikin suoratoistoon. Lataa Denon AVR Remote -sovellus ja HEOS-sovellus älypuhelimeen vaikka heti. Käytettävissä sekä iOS- että Android -mobiililaitteilla.

Käytä Amazon Alexa, Siri tai Google Assistant puheohjausta musiikin valitsemiseen.

AUDYSSEY HUONEAKUSTIIKAN KORJAUS

Ammattimainen kotiteatterIäänen viritys hyppysissäsi. Uusimmissa Denonin ääni- / videotuotteissa on käytetty Audyssey EQ-ohjelmistoa yksinkertaiseen, tarkkaan asennukseen ja kalibrointiin. Mukana toimitetulla mikrofonilla Audyssey mittaa kaikki kotiteatterisi kaiuttimet ja virittää AV-vastaanottimen tarjoamaan huoneesi tasaisen ja optimaalisen kuuntelukokemuksen. Audyssey Dynamic Volume ja Audyssey Dynamic EQ tasoittavat yllättäviä äänenvoimakkuuden hyppyjä (kuten TV-mainoksia) antamalla sinun kuunnella alemmilla tasoilla ja nauttia silti selkeästä vuoropuhelusta, musiikista, äänitehosteista ja kauniista äänensävyistä.

SMART TV LIITETTÄVYYS

Voit ohjata Denon AVR-S650H vahvistinta television kaukosäätimellä HDMI-CEC toiminnon avulla. Smart-valikon aloitusnäytössä pääset nopeasti lähde- ja surround-tilan valintoihin, AV-vastaanottimen asetusvalikkoon ja neljään pikavalintaan.

VALMIS TARJOAMAAN 4K ULTRA HD KUVANLAATUA

Nauti suosikkielokuvista, esityksistä ja peleistä parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla.

VIIMEISIMMÄT HDMI-TEKNIIKAT MUKAANLUKIEN eARC

Vahvistimen kaikki HDMI-portit, mukaan lukien HDMI-lähtö, tukevat HDCP2.3 määrityksiä. eARC – edelleen kehitetty HDMI-audiopaluukanava – tukee nyt 3D-äänen lähetystä suoraan televisiosta AV-vastaanottimeen.

KEHITTYNYT VIDEOTUKI

AVR-S650H omaa 5 HDMI-tuloa ja 1 lähdön, jotka tukevat 4K Ultra HD 60Hz -videota, 4:4:4 Pure Color väriresoluutiota sekä Dolby Vision, High Dynamic Range (HDR10) ja Hybrid Log-Gamma (HLG) HDR-tiloja

SEURAAVAN SUKUPOLVEN VIDEOFORMAATIT

Katsele videosisältöä televisiolla tai projektorilla parhaalla mahdollisella kuvanlaadulla, uusimpien 4K-videoteknologioiden, kuten Dolby Vision ™, HDR10 ja HLG, ansiosta. 4K / 60 Hz, Dolby Vision, HDR10, HLG, 4: 4: 4 väritarkkuus ja BT.2020 takaavat parhaan kuvanlaadun poikkeuksellisella kirkkaudella, kontrastilla ja värillä.

ETUPANEELIN USB-PORTTI TIEDOSTOTOISTOA VARTEN

Löydä korkearesoluutioisten ääniraitojen uskomaton luonnollisuus. Vahvistin osaa purkaa jopa 24-bittiset / 192 kHz:n ALAC-, FLAC- ja WAV –tiedostot sekä DSD 2,8MHz:n ja 5,6MHz:n ääniraidat (SACD:n audiofiilimuoto) etupaneelin USB-portista ja verkkolähteistä. Tai kuuntele muita suosittuja tiedostotyyppejä, kuten MP3. Haluatpa kuunnella viimeisintä lataustasi tai nauttia alkuperäiselle esitykselle uskollisesta äänentoistosta, sinulla on paljon vaihtoehtoja suosikkimusiikkisi kuuntelemiseksi.

Phono-liitäntä vinyylisoittimelle

Lähes 50 vuotta Denon on kehittänyt levysoittimia, äänirasioita ja phono-esivahvistimia. Integroidun Phono-tulon (MM) ansiosta voit liittää levysoittimen ja toistaa vinyyli-levyjä. Nauti kokoelmastasi erinomaisella äänenlaadulla.

HALLITSEE MODERNIT VERKOT

Kytke AVR-S650H verkkoon Ethernet- tai Wi-Fi-yhteyden kautta. Kun yhteys on kytketty, suoratoista musiikkia langattomasti, hanki ominaisuuspäivityksiä ja hallitse AV-vastaanotinta etänä Denon AVR tai HEOS-sovelluksen avulla.

TOIMII UUSIEN PUHEOHJAUSASSISTENTTIEN KANSSA

Nauti vaivattomasta ääniohjauksesta ja täydellisestä joustavuudesta johtavien puheohjauspalveluiden kanssa. Käytä älykkäitä kaiuttimia tai puhelinta ja anna komentoja Amazon Alexa, Google Assistant tai Apple Siri -assistentillesi. Pyydä soittamaan suosikkimusiikkiasi, muuta äänenvoimakkuutta, hyppää seuraavaan kappaleeseen, vaihda äänilähdettä ja paljon muuta. Vaihda äänipalvelujen välillä tai valitse suosikkisi – valinta on sinun. Toiminnallisuus vaihtelee ääniassistentin mukaan.

TOIMII AMAZON ALEXAN KANSSA

Hallitse AVR-S650H AV-viritinvahvistinta Amazon Alexan ja äänesi välityksellä. Säädä äänenvoimakkuutta, siirry seuraavaan kappaleeseen, vaihda eri äänilähteeseen ja muuta – “Just Ask.” Lataa ilmainen ”HEOS Home Entertainment Skill”, jotta Amazon Alexa oppii äänikomennot AVR-S650H:lle, HEOS-laitteille ja muille Denon-tuotteille, joissa on sisäänrakennettu HEOS-toiminnallisuus. Vaatii Alexa-sovelluksen ja Amazon Echon, Dotin tai vastaavan.

TOIMII GOOGLE ASSISTANTIN KANSSA

Aloita musiikki HEOS-sovelluksessa ja pyydä sitten Google-avustajaasi hallitsemaan äänenvoimakkuutta, toistoa, taukoa, kappaleiden vaihtoa ja paljon muuta.

AIRPLAY 2 + APPLE SIRI PUHEOHJAUS

AirPlay 2:n avulla voit suoratoistaa musiikkia langattomasti AV-vastaanottimeen tai ryhmään muiden AirPlay 2 -yhteensopivien kaiuttimien kanssa kotisi täyttämiseksi musiikilla.

Voit toistaa ääntä suosikkimusiikkipalveluistasi, kuten Apple Music ja Spotify, tai katsella videoita YouTubesta ja Netflixistä mistä tahansa iPhonesta, iPadista, Macista tai Apple TV: stä.

AirPlay 2 tukee myös monihuonetoistoa – suoratoista langatonta sisältöä useisiin AirPlay 2 -yhteensopiviin laitteisiin samanaikaisesti parannetun äänipuskuroinnin kanssa, jotta äänentoisto on häiriötöntä. AirPlay 2 tarjoaa yhteensopivien äänilaitteiden ohjauksen ja ryhmittelyn Apple Music- tai Home-sovelluksessa. Käytä AirPlay 2 –sovellusta tai ääntäsi Sirin kautta.

HEOS SISÄÄNRAKENNETTUNA:
LANGATON MUSIIKIN VERKKOTOISTO

Voit toistaa suosikkimusiikkiasi kaikkialla kodissa ja kodin ympärillä HEOSin sisäänrakennetulla tekniikalla. Nauti laadukkaasta musiikista monenlaisista streaming-palveluista, kuten Spotify®, TuneIn, Amazon Prime Music, Soundcloud®, Tidal, Napster, Deezer tai paikallisista musiikkilähteistä. Hallitse kaikkea saumattomasti ilmaisen HEOS-sovelluksen kautta.

SOITA MUSIIKKIA MISSÄ TAHANSA HEOS-KAIUTTIMIEN AVULLA

HEOS-monihuonetoiminnon avulla Denon AVR-S650H voi muodostaa yhteyden kaikkiin muihin HEOS-tuotteisiin, kuten HEOS-kaiuttimet. Toista samaa kappaletta kaikissa huoneissa tai valitse yhdistetystä huoneesta mieleinen kappale soimaan – valinta on sinun.

 • Kylpyhuone
 • Makuuhuone
 • Keittiö
 • Olohuone

 

Yli 100 vuotta äänentoistoalan innovaatioita

Vuonna 1910 perustettu Denon omaa valtavan kokemuksen audioteknologian ensimmäisistä innovaatioista. Japanin ensimmäinen audioelektroniikan valmistaja lanseerasi maailman ensimmäisen kaupallisen CD-soittimen ja Dolby Atmos -yhteensopivan AV-vastaanottimen. Tämä keskittynyt investointi tuotekehitykseen takaa, että saat uusinta teknologiaa ja laadukkaan tuotteen jokaista kuuntelukokemustasi parantamaan.

Monikanavaääni

DTS HD Master
DTS NEO: 6
Dolby TrueHD
Dolby ProLogic Il
Monikanava Stereo
Prosessoitavien kanavien maksimimäärä 5.1

Äänen parannustoiminnot

HEOS monihuoneääni ja suoratoisto
Häviölliset formaatit: MP3 / WMA / AAC
Häviöttömät formaatit: FLAC / ALAC / WAV
DSD äänen suoratoisto jopa DSD5.6
FLAC HD 192/24
WAV 192/24
ALAC 192/24
Tauoton toisto (FLAC, WAV, ALAC, DSD)
AirPlay 2
Internet Radio
TuneIn
Spotify Connect* / Tidal* / Deezer* / muut*
Amazon Prime Music* / Pandora*
Remote App yhteensopiva älypuhelimille, Android / iOS
Remote App yhteensopiva tableteille, Android / iOS/Amazon Kindle
Verkkoliitännät
WiFi
Bluetooth
Bluetooth Kuulokeliitäntä (päivityksen kautta)

HDMI Liitännät

HDMI
HDMI-tulot: takana 5 / –
HDCP 2.2 tuki
HDMI-lähtö 1
HDMI -> HDMI skaalaus jopa 4K 30/25/24
Kuvaruutuvalikot HDMI-liitännästä
HDMI: 3D / 4K / CEC / ARC
Enhanced ARC
Dolby Vision / HLG
4K-signaalin läpivienti
HDMI läpivienti valmiustilassa

Monihuone / CI

HEOS-monihuonetoiminnot integroituna
TV Sound grouping
Monihuone zonet 2
Main room multichanel audio – Zone stereo downmix
Zone äänilähde: HDMI / opt,coax / Network USB / analoginen
Zone äänilähtö: kaiutin
Webbrowser User Interface
Smart Remote Management
IP ohjaus / Web ohjaus / App ohjaus

 

Muuta

Voice Control – Works with Amazon Alexa
Voice Control – Google Assist / Apple Siri
Automaattinen kaiutinasennus mikrofonilla Audyssey MultEQ
FL Näyttö 1 line
Graafinen käyttöliittymä – Hybrid GUI
Käyttöliittymän kielet
Käyttöönottotuki
Quick Select plus
Ohjelmistopäivitys verkon / USB:n kautta
Säädettävä jakotaajuus
Optimized Bass Redirection
ECO Mode
Automaattinen virrankatkaisu
Uniajastin

Tulot/Lähdöt
Komposiitti Tulo / Lähtö 2 / 1
HDMI Tulo / Lähtö 5 / 1
Analoginen Tulo 2
Phono (MM) Tulo
Digitaalitulo: Optinen 2
Monikanava linjalähtö (0.2)
Subwoofer lähtö 2
Kaiutinterminaali: tavalliset ruuviliittimet
Kaiutinterminaalien lukumäärä 7
Monihuone kaiutinterminaalit
Etupaneelin tulot: HDMI / USB
USB ääni / Tehty iPodille / Tehty iPhonelle / AirPlay 2
FM-viritin RDS-toiminnolla

Tekniset tiedot

Vahvistinkanavien lukumäärä 5
Lähtöteho (8 ohm, 20 Hz – 20 kHz, 0.08% 2ch Drive) 75 W
Lähtöteho (6 ohm, 1 kHz, 0.7% 2ch Drive) 100 W
Lähtöteho (6 ohm, 1 kHz, 1% 1ch Drive) 135 W
Yleistä
Värivaihtoehdot: Musta
Järjestelmän kaukosäädin RC-1226
Power Consumption in W 340
Virrankulutus lepotilassa wattia 0.1
Virrankulutus CEC lepotilassa wattia 0.5
Virrankulutus verkko-ohjauksessa 3.5
Maksimi mitat (LxKxS) 434× 339 × 151
Paino (kg) 7.8
Pakkauksen maksimimitat (L x S x K) mm 523 x 435 x 232
Tuotteen bruttopaino paketoituna kg 9.7
1