Denon AH-D5200 over-ear-kuulokkeet

Saatavuus: Varastossa

599,00 /kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Denon AH-D5200 sankakuulokkeet

AH-D5200 kuulokkeissa on aidosti panostettu kuunteluelämykseen: Fantastisen äänenlaadun lisäksi kuulokkeiden rakenne ja materiaalit ovat valittu mukavuuteen panostaen.

Denon AH-D5200 kuulokkeet toistavat korkearesoluutioista musiikkia. Hi-Res Audio -logo takaa, että tuote täyttää korkearesoluutioisen audion standardien vaatimukset. Patentoidut 50 mm FreeEdge-elementit toistavat korkearesoluutioista audiota minimaalisilla häiriöillä ja uskomattomalla kirkkaudella.

Tuotetiedot


Denon AH-D5200 sankakuulokkeet

 

AH-D5200 kuulokkeissa on aidosti panostettu kuunteluelämykseen: Fantastisen äänenlaadun lisäksi kuulokkeiden rakenne ja materiaalit ovat valittu mukavuuteen panostaen. Ne eivät rasita pitkienkään kuuntelutuokioiden aikana, vaan kuuntelija pääsee keskittymään yksinomaan musiikkiin.

 

Viimeinen, visuaalinen silaus on saatu aikaan materiaalivalinnoilla: pehmeä keinonahka ja raidalliset, puukuvioiset kuulokekupit sointuvat yhteen upeasti. Kuulokkeiden mukana tulee audiokaapeli 3,5mm liittimellä ja 6,5mm adapteri, joten ne sopivat kannettavien laitteiden sekä raskaiden hifilaitteiden kuunteluun.

Lue lisää
Sulje

Valmistettu kestäviksi

Denonilla on yli 50 vuoden kokemus laadukkaiden kuulokkeiden valmistamisesta, joten suunnittelu- ja valmistusprosessissa on osattu ottaa kaikki aspektit huomioon. Kuulokkeiden sangan tukiranka on valettua alumiinia, joten se on kestävä mutta joustava. Kuulokekuppien materiaali on valittu ulkonäön lisäksi akustisilla ansioilla, sillä seeprapuu vaimentaa tiheytensä ansiosta erinomaisesti ja tuo ääneen lämpöä. Irrotettava johto ja kompakti säilytyskotelo suojaavat kuulokkeita, jotta niistä riittäisi iloa vuosikausiksi.

Korkearesoluutioinen ääni

Denon AH-D5200 kuulokkeet toistavat korkearesoluutioista musiikkia. Hi-Res Audio -logo takaa, että tuote täyttää korkearesoluutioisen audion standardien vaatimukset. Patentoidut 50 mm FreeEdge-elementit toistavat korkearesoluutioista audiota minimaalisilla häiriöillä ja uskomattomalla kirkkaudella. Elementit ovat kiinnitetty värinää vaimentavalla hartsilla, joten siitäkään ei aiheudu haitallista resonanssia. Keveä rakenne ja 3D-muistimateriaalilla täytetty korvapehmuste takaavat sen, että kuulokkeet eivät rasita tuntienkaan kuuntelusessioilla.

Tekniset tiedot:

– Elementit: 50 mm FreeEdge-elementit
– Taajuusvaste: 5 Hz – 40 kHz
– Impedanssi: 24 Ω
– Herkkyys: 103 dB
– Tehonkesto: 1800 mW
– Paino: 385 g

Kuulokkeiden mukana tulee irrotettava 3-metrinen 3,5mm AUX-kaapeli, 6,3mm adapteri ja kantopussukka.