Ostoskori on tyhjä.

Denon AH-C621R nappikuulokkeet

–30%

Denon AH-C621R nappikuulokkeet

4/5
Poista

Saatavuus : Kysy lisää

69,90 

99,90  / kpl 69,90  / kpl
/ kpl

Poista

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Denon AH-C621R nappikuulokkeet kolminäppäimisellä ohjaimella ja mikrofonilla

Denon AH-C621R on viritetty suoraa taajuusvastetta varten, ja kuulokkeiden elementit ovat suunniteltu tuottamaan voimakasta bassoa ja selkeää ääntä.

Kuulokkeiden mukavuus on saatu aikaiseksi mm. Comply TX400 korvasovitteilla, joissa on hyödynnetty muistimateriaalia. Viimeisen silauksen kuuntelukokemukseen tekee Denon Audio sovellus, jolla voit muokata musiikin omien mieltymystesi mukaiseksi.

Denon AH-C621R nappikuulokkeet kolminäppäimisellä ohjaimella ja mikrofonilla

Laatua kokeneilta konkareilta: Denonilla on yli 50 vuoden kokemus kuulokkeiden valmistamisesta, ja tähän kokemukseen on tukeuduttu myös AH-C621R nappikuulokkeiden suunnittelu- ja valmistusprosessissa. Denon AH-C621R on viritetty suoraa taajuusvastetta varten, ja kuulokkeiden elementit ovat suunniteltu tuottamaan voimakasta bassoa ja selkeää ääntä. Nappikuulokkeiden kotelot ovat akustisesti optimoitu, joten nappikuulokkeissa tyypillisesti syntyvät paine-erot eivät häiritse kuulokkeiden dynamiikkaa. Kuulokkeiden mukavuus on saatu aikaiseksi mm. Comply TX400 korvasovitteilla, joissa on hyödynnetty muistimateriaalia. Viimeisen silauksen kuuntelukokemukseen tekee Denon Audio sovellus, jolla voit muokata musiikin omien mieltymystesi mukaiseksi.

Tekniset tiedot:

– Taajuusvaste: 6 – 40 000 Hz
– Impedanssi: 16 ohmia
– Herkkyys: 104 dB/mW
– Maksimitehonkesto: 250 mW
– Paino: 6,6 g (ilman kaapelia)

Pakkauksessa mukana kantopussi, Comply TX400 korvasovitteet, neljä paria silikonisovitteita (koot XS, S, M, L) ja kaapeliklipsi.

1