Definitive ulkokaiutin AW6500

Saatavuus: Kysy lisää

249,90€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Definitive Technology AW6500 ulkokaiutin

Definitive Technologyn ulkotiloihin tarkoitettu kaiutin, jonka ääni on taattua Definitive-laatua!

Tässä kaiuttimessa äänenlaadusta ei ole tingitty. Korkeista taajuuksista vastaa sama Definitiven sisäkaiuttimista tuttu 1″ alumiinikupuinen diskantti. Matalia taajuksia toistaa 6,5″ BDSS tekniikalla varustettu bassoelementti, jonka ääntä vahvistaa soikion mallinen 5,5″ x 10″ passiivisäteilevä elementti. Yhdessä nämä elementit tuottavat tasapainoisen ja puhtaan äänen, joka täyttää vaivatta aukean ulkotilan.

Tuotetiedot

Definitive AW6500 ulkokaiutin, musta


Definitiven ulkokaiuttimien lippulaiva. Kaiutin sisältää Definitiven sisäkaiuttimista tutut uusimmat innovaatiot ja laadukkaan äänen, mutta on myös samalla valmis kohtaamaan ulkotilojen sateen ja suuret lämpötilanvaihtelut. Kaiuttimen ansiosta voit nauttia musiikistasi vaikkapa terassilla. Kaiuttimen voi asentaa vaaka- tai pystytasoon, eikä sen asentamiseksi tarvitse kuin kiinnittää kiinnike seinään ja asentaa kaiutin kiinnikkeeseen. Kiinnike myös mahdollistaa kaiuttimen tarkan suuntaamisen.


Tässä kaiuttimessa äänenlaadusta ei ole tingitty. Korkeista taajuuksista vastaa sama Definitiven sisäkaiuttimista tuttu 1" alumiinikupuinen diskantti. Matalia taajuksia toistaa 6,5" BDSS tekniikalla varustettu bassoelementti, jonka ääntä vahvistaa soikion mallinen 5,5" x 10" passiivisäteilevä elementti. Yhdessä nämä elementit tuottavat tasapainoisen ja puhtaan äänen, joka täyttää vaivatta aukean ulkotilan.


Tekniset tiedot:


- Diskantti: 1" alumiinikalottidiskantti
- Midbasso: 6,5" BDSS elementti
- Basso: 5,5" x 10" soikion mallinen passiivisäteilijä elementti
- Taajuusvaste: 40 Hz - 30 kHz
- Kullatut kaiutinterminaalit
- Herkkyys: 92 dB
- Suositeltu vahvistinteho: 10-200 Wattia/kanava
- Nimellinen impedanssi: 4-8 Ω


Mitat (L x K x S): 226 x 367 x 235 mm
Paino: 4,52 kg


Hinta/kappale!


Lue lisää
Sulje