Definitive ulkokaiutin AW5500

Saatavuus: Kysy lisää

199,90€ / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Definitive Technology AW5500 ulkokaiutin

Definitive Technologyn ulkotiloihin tarkoitettu kaiutin. Kaiuttimessa on Definitiven kaiuttimista tutut uusimmat innovaatiot ja laadukas ääni.

Vaikka kaiutin on tarkoitettu ulkotiloihin, sen äänenlaadussa ei ole silti tingitty. Korkeita taajuuksia toistaa Definitiven sisäkaiuttimista tuttu 1″ alumiinikupuinen diskantti. Kaiuttimen 5,5″ BDSS-tekniikalla varustettu bassoelementti yhdessä ovaalin muotoisen 5,5″ x 10″ passiivisäteilijän kanssa toistaa matalia taajuuksia. Kokonaisuutena nämä elementit tuottavat tasapainoisen ja puhtaan äänen ulkotiloja varten.

Tuotetiedot

Definitive AW5500 ulkokaiutin


Definitive Technologyn ulkotiloihin tarkoitettu kaiutin. Kaiuttimessa on Definitiven kaiuttimista tutut uusimmat innovaatiot ja laadukas ääni. Kaiutin on tehty kestämään ulkotilojen vaativat sääolosuhteet ja voit asentaa sen vaikkapa terassille. Kaiuttimen voi asentaa vaaka- tai pystytasoon, eikä sen asentamiseksi tarvitse kuin kiinnittää kiinnike seinään ja asentaa kaiutin kiinnikkeeseen. Kiinnike myös mahdollistaa kaiuttimen tarkan suuntaamisen.


Vaikka kaiutin on tarkoitettu ulkotiloihin, sen äänenlaadussa ei ole silti tingitty. Korkeita taajuuksia toistaa Definitiven sisäkaiuttimista tuttu 1" alumiinikupuinen diskantti. Kaiuttimen 5,5" BDSS-tekniikalla varustettu bassoelementti yhdessä ovaalin muotoisen 5,5" x 10" passiivisäteilijän kanssa toistaa matalia taajuuksia. Kokonaisuutena nämä elementit tuottavat tasapainoisen ja puhtaan äänen ulkotiloja varten.


Tekniset tiedot:


- Diskantti: 1" diskantti alumiinikalotilla
- Midbasso: 5,5" BDSS elementti
- Basso: 5" x 8" ovaali passiivisäteilijä
- Taajuusvaste: 45 Hz - 30 kHz
- Kullatut kaiutinterminaalit
- Herkkyys: 91 dB
- Suositeltu vahvistinteho: 10-175 Wattia/kanava
- Nimellinen impedanssi: 4-8 Ω


Mitat (L x K x S): 197 x 323 x 208 mm
Paino: 3,78 kg


Hinta/kappale!

Lue lisää
Sulje