Definitive Technology D9 Jalustakaiutin

Saatavuus: Varastossa

549,00 - 549,00€ / pr
799,00


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Definitive Technology Demand D9 Jalustakaiutinpari

Moderni ja tyylikäs kaiutin joka yhdistää nykyaikaisen kaiutinsuunnittelun korkeaan suorituskykyyn ja äänenlaatuun.

Kaiuttimen erityispiirre on alumiinikalottidiskantit jotka on toistensa peilikuvat, suuntamalla diskanttielementit toisistaan 5° ohi, saadaan hallittua paremmin korkeiden äänialueiden toisto. Tämä suuntaustapa eliminoi ei-toivotut heijastumat kaiuttimen etulevyn kulmista.

2-Tie Bassorefleksikaiutin, toistovaste 35hz-24kHz (-10db), impedanssi 8 ohmia, suositeltu teho 20-150W jatkuva.

Tuotetiedot
Definitive Technology Demand D9 Jalustakaiutinpari

 

Demand sarjasta löytyy erittäin suorituskykyisiä hyllykaiuttimia jotka nimensä mukaisesti on tehty vaativille kuuntelijoille. Se tarjoaa huoneen täyttävän, koko äänialueen äänentoiston, täsmällisellä äänikuvalla, hyvää äänentoistoa täydentää eleganttinen, ajaton design.

 

Hienosti paikallistuva äänikuva, tasainen ylätaajuuksien toisto sekä erittäin kolmiulotteinen äänikuva. Demand sarjan kaiuttimien perustana on ollut tunnettu ja tunnustettu Definitive Technologyn studiomonitorisarja, joka nostaa Demand sarjan profiilia puhdasäänisenä, modernina kaiuttimena joka tyydyttää nykypäivän, vaativan hifistin tarpeet.

 

Demand sarjan kaiuttimista kuuluu aito omistautuminen, ja intohimo äänentoistoa kohtaan.

 
Lue lisää
Sulje

Ominaisuudet

BDSS (Balanced Double Surround System) Mid-Basso Elementit

Tasapainotetut sisä- ja ulkoripustukset mid-basso elementeissä, parantavat elementin liikerataa, tuloksena on yksityiskohtaisempi toisto keskialueella, ja napakampi basso kuin muissa vastaavan kokoisissa kaiuttimissa.

Karkaistut Alumiini kalottidiskantit

Karkaistut alumiinikalottidiskantit, on tarkasti suunniteltu toistamaan kaikki nyanssit ja yksityiskohdat erittäin korkeilla taajuusalueilla, lopputuloksena kristallinkirkas äänentoistokokemus.

Sivusuunnassa ohisuunnattu diskanttirakenne

Suuntamalla diskanttielementit toisistaan 5° ohi, saadaan hallittua paremmin korkeiden äänialueiden toisto. Lopputuloksena on huomattavasti tarkempi stereokuva, sillä tämä suuntaustapa eliminoi ei-toivotut heijastumat kaiuttimen etulevyn kulmista.

Lineaarinen ääniaalto-ohjain

Patentoitu ääniaalto-ohjain mid-basso elementissä laajentaa kaiuttimen taajuustoistoa sisä- ja ulkoakselilta mitattuna, tuloksena on yksityiskohtaisempi keskitaajuuksien toisto ja parempi stereokuva.

20/20 Ääniaallon kohdistuslinssi

UUSI 20/20 Ääniaallon kohdistuslinssi kohdistaa ja tasoittaa ylätaajuuksien toistoa diskantista, lopputuloksena laaja-alaisempi toisto ja runsas, tasapainoinen kuuntelukokemus missä tahansa kohtaa huonetta.

Puristettu alumiininen etupaneeli

Selkeä, moderni, industriaalinen suunnittelu, takaa ajattoman ulkonäön joka soveltuu mihin tahansa sisustukseen.

Kiiltomaalattu kotelo

Jokainen kotelo on käsityönä valmistettu sulautumaan saumattomasti sisustukseesi – huolellisesti hiottu, ja maalattu viiteen kertaan, kiiltävällä, mustalla tai valkoisella, maalilla ja kiillotettu lähes peilimäiseksi. Näin taataan tinkimättömästi viimeistelty ulkoasu kotiisi.

Ääntä läpäisevä magneettinen suojaverkko

Mukana toimitetut akustisesti ääntä läpäisevät suojaverkot, musta (mustan värisessä) tai harmaa (valkoisen värisessä), suojaa kaiutintasi pölyltä ja lialta värittämättä ääntä, ja ne on helposti irroitettavissa.

Tekniset tiedot:
5.5″ polypropylene BDSS midbasso/keskiääni elementti
1″ Aluminium dome diskantti
Ovaali 5″ passiivisäteilijä
Taajuusvaste (max) 35Hz-20000Hz (total) 44Hz-24000Hz
Impedanssi 8ohmia
Herkkyys (1W/1m) 88dB
Suositeltava vahvistinteho 20W-150W

MDF kotelon mitat (KxLxS) mm: 298 x 165 x 304
Kotelon väri pianolakattu musta tai valkoinen
Kotelon alumiininen etupaneeli harmaa
Sisältää magneetti kiinnitteiset mustat suojaritilät.

Hinta/pari