Ostoskori on tyhjä.

DD Audio mini Z D2 8″ 800-2500W

DD Audio mini Z D2 8″ 800-2500W

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

2.490,00  / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

DD Audio mini Z D2 8″ Subwoofer 800-2500W

Z-mallisto on DD Audion lippulaivasarja jonka mahdollisti DD Audion kokemus huippuluokan subwoofereiden suunnittelusta ja valmistuksesta.

Tämän elementin voit hankkia myös: erivärisellä kartiolla, erivärisellä pölykupilla, 0.5 ohm keloilla, 0.75 ohm keloilla, 1.5 ohm keloilla, 2 ohm keloilla.

TUOTEKUVAUS

DD Audio miniZ on 8-tuumainen subwoofer Z-mallistosta. Z-mallisto on DD Audion lippulaivasarja jonka mahdollisti DD Audion kokemus huippuluokan subwoofereiden suunnittelusta ja valmistuksesta. Teknologian ja materiaalien viimeisimmät innovaatiot yhdistettynä käsityönä tapahtuvaan tarkkaan kokoamistyöhön. Tuloksena täysin erilainen subwoofer jonka suorituskyky on aivan jotain muuta kuin mihin tähän asti on totuttu. Magneettirakenteessa Neodymium-sauvat ovat symmetrisesti pystyasennossa puhekelan ympärillä. Näin saadaan hajavuo pienemmäksi ja puhekelaan kohdistuva magneettivoima suuremmaksi. Lisäksi avoin magneettirakenne mahdollistaa todella tehokkaan puhekelan jäähdyttämisen. DD Audio ei ilmoita elementille mitään numerolukua tehonkestoksi. Tehonkesto on silti useimpiin tarpeisiin riittävä. Yhdellä Z-sarjan elementillä on dB Drag Race kilpailuissa ylitetty jo useamman kerran 180 dB lukema. Tämän elementin voit hankkia myös:•erivärisellä kartiolla•erivärisellä pölykupilla•0. 5 ohm keloilla•0. 75 ohm keloilla•1. 5 ohm keloilla•2 ohm keloilla

Tarvitsetkö myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?