Ostoskori on tyhjä.

DD Audio D5.1500 5-Kanavainen pääte

DD Audio D5.1500 5-Kanavainen pääte

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

699,00  / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

DD Audio D5.1500 5-Kanavainen pääte

5-Kanavainen autovahvistin tolkuttoman tehokkaalla subikanavalla, silti kokoluokaltaan erittäin kohtuullisen kokoinen.

Monikanavainen vahvistin jonka sub-kanavalla ohjaa helposti lähes mitä tahansa subbaria. Jatkuva teho pääkanaville (1-4) 125Wx4 (4 ohm) tai 180Wx4 (2 ohm) ja subwooferille (5)  680Wx1 (4 ohm) tai 1000Wx1 (2 ohm) tai 1500Wx1 (1 ohm). 

DD Audio D5.1500 5-Kanavainen pääte DD Audio D5.1500 on tolkuttoman tehokkaalla SUB-kanavalla varustettu 5-kanavainen vahvistin. Silti kooltaan varsin kohtuullinen. Tässä vahvistimessa on oikeasti niin tehokas SUB-kanava että sillä soittaa lähes mitä tahansa subbaria vaivatta. Puolitoista kilowattia subbarille ja jopa 4×180 W jatkuvaa tehoa pääkaiuttimille. Tässä vahvistimessa on kaukosäädin jonka valot kertovat sinulle milloin subbarisi ovat vaarassa vaurioitua. Suurin osa palaneista puhekeloista johtuu siitä että vahvistinta soitetaan liian suurella säröllä. Toinen yleinen ongelma on se, että vahvistimen käyttöjännite tipahtaa liian alas huonojen kytkentöjen, kaapeleiden tai akun takia. Kaukosäätimessä on ensinnäkin DD:n vahvistimista tutuksi tullut klippivalo. Joka kertoo sinulle kun vahvistimen ulostulosignaali säröytyy. Tämän lisäksi säätimeen on lisätty myös Low Voltage-valo joka kertoo kun vahvistimen terminaaleissa tippuu jännite liian alas. Jos uskot näitä valoja ja vähennät voimakkuutta valojen syttyessä, saat pidettyä subbarisi pidempään käyttökunnossa. Jatka lukemista

DD Audio D5.1500 5-Kanavainen pääte

DD Audio D5.1500 on tolkuttoman tehokkaalla SUB-kanavalla varustettu 5-kanavainen vahvistin. Silti kooltaan varsin kohtuullinen.

Tässä vahvistimessa on oikeasti niin tehokas SUB-kanava että sillä soittaa lähes mitä tahansa subbaria vaivatta. Puolitoista kilowattia subbarille ja jopa 4×180 W jatkuvaa tehoa pääkaiuttimille.

Tässä vahvistimessa on kaukosäädin jonka valot kertovat sinulle milloin subbarisi ovat vaarassa vaurioitua. Suurin osa palaneista puhekeloista johtuu siitä että vahvistinta soitetaan liian suurella säröllä. Toinen yleinen ongelma on se, että vahvistimen käyttöjännite tipahtaa liian alas huonojen kytkentöjen, kaapeleiden tai akun takia. Kaukosäätimessä on ensinnäkin DD:n vahvistimista tutuksi tullut klippivalo. Joka kertoo sinulle kun vahvistimen ulostulosignaali säröytyy. Tämän lisäksi säätimeen on lisätty myös Low Voltage-valo joka kertoo kun vahvistimen terminaaleissa tippuu jännite liian alas. Jos uskot näitä valoja ja vähennät voimakkuutta valojen syttyessä, saat pidettyä subbarisi pidempään käyttökunnossa.

Näytä vähemmän
1