CTK WaveFix 35 m2 (500×400) 1,0m

Saatavuus: Varastossa

79,90 /pkt

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

CTK WaveFix 35 on latkesilla kyllästetty polyuretaanimatto, joka on erityisesti suunniteltu auton muoviosien taakse liimattavaksi.

Tuotetiedot
CTK WaveFix on lateksilla kyllästetty polyuretaanimatto. Maton rakenne kätkee sisäänsä eri kokoisia suljettuja sekä puoliavoimia huokosia. Aaltomainen muoto on vaimennusteholtaan parempaa kuin tasainen matto ja WaveFix ”muistaa muotonsa” eli kun matto on liimattu esimerkiksi muovipaneelin taakse ja paneeli asennetaan paikoilleen, niin WaveFix hitaasti palautuu alkuperäiseen aaltomaiseen muotoonsa ja tiivistää paneelin taakse jäävän tilan erittäin tehokkaasti.

Maton vaimennusteho on kaikkein paras yli 500Hz taajuuksilla, mutta ylimääräisten äänien vaimentuminen alkaa jo noin sadasta hertsistä, joten mikäli tavoitteena on saada mahdollisimman tehokas vaimennus autoon, CTK WaveFix on siihen ratkaisu.

WaveFix on optimaalinen myös erilaisten nitinöiden ja muiden resonointiäänien poistamiseen esimerkiksi ovista, katosta, tavaratilan kannesta, kojelaudasta sekä A-, B- ja C-pilareista.

CTK WaveFix on todella taipuisaa, joten se voidaan asentaa myös erittäin monimutkaisille pinnoille ja matto on suositeltavaa asentaa myös CTK Premium -maton päälle.

Äänenvaimennuksen lisäksi WaveFix eristää lämpöä, ehkäisee bakteerien, homeen sekä kosteuden muodostumista.

Lisäksi WaveFix:iä voidaan käyttää teollisuudessa erilaisten koneiden äänenvaimennukseen sekä kaiutin- ja subwooferkoteloiden sisällä.
Lue lisää
Sulje
  • Mattojen mitat: 500 x 400 x 35mm
  • Pakkauksessa: 5 mattoa
  • Paino: 1,35kg / m²