Ostoskori on tyhjä.

CTK Elastic 10 500*400 (13 mattoa!)

CTK Elastic 10 500*400 (13 mattoa!)

4/5

Saatavuus :

89,90 

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Synteettisestä kumista valmistettu kevyt, pehmeä ja vettä hylkivä vaimennusmatto.

TUOTEKUVAUS

CTK Elastic 10 on kymmenen millimetriä paksu vaimennusmatto, joka on valmistettu synteettisestä kumista. Maton rakenne koostuu erikokoisista ja -muotoisista suljetuista soluista. Rakenteen ansiosta matto vähentää tehokkaasti melua ja tarjoaa samalla erittäin tehokkaan lämpöeristyksen ja on kosteudenkestävä sekä vettä hylkivä.

Liimapintainen matto on helppo asentaa tasaisille ja loivasti kaartuville pinnoille.
Öljyn- ja vedenkestävyyden vuoksi Elastic 10 voidaan liimata lähes kaikille auton ulko- ja sisäpuolisille metallipinnoille, kuten lattiaan, kattoon, tavaratilaan, pyöräkoteloiden sisä- ja ulkopuolelle jne.

Parhaaseen lopputulokseen päästään, kun CTK Elastic 10 liimataan CTK Premium -vaimennusmaton päälle, jolloin Premium-matto vähentää tehokkaasti pinnan värähtelyä. Tuotetta ei suositella oven muovipaneelien tai vastaavien osien päälle liimattavaksi ja voimakkaasti kaartuvia muotoja sekä karkeita pintoja tulee välttää.

CTK Elastic 10 soveltuu auton vaimennuksen lisäksi myös teollisuuden käyttöön sekä esimerkiksi ilmastointi- ja kylmälaitteiden lämmön- ja ääneneristämiseen.

  • Mitat: 400 x 500 x 10mm
  • Pakkauksessa mattoja: 13kpl (2,6m2)
  • Paino / matto: 0,12kg
  • Paino / paketti: 1,56kg
  • Käyttökohteita: Katto, lattia, tavaratila, pyöräkotelot ym. metallipinnat

Tarvitsetkö myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?