Canton Townus 50 2-tie keskikaiutin

Saatavuus: Varastossa

699,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Canton Townus 50 Keskikaiutin

Canton Townus 50 2-tie keskikaiutin kiinnittää huomion hillityn harmonisilla mittasuhteilla ja pyöristetyillä kotelon reunoilla. Ajattoman elegantti ja tyylikäs kaiutinmalli tekee Townus 50 -keskikaiuttimesta helmen missä tahansa olohuoneessa.

Ominaisuudet: 6.1″ basso, 6.1″ keskiääni, 1″ disk. väri: musta, valkoinen, pähkinä.

 

Tuotetiedot
Canton Townus 50 Keskikaiutin

 

Ajattoman elegantti, siro ja tyylikäs

 

Townus kaiutinsarja kiinnittää huomion modernilla muotoilullaan ja laadukkailla komponenteilla. Pyöristetyt koteloiden reunat yhdistettynä laadukkaisiin teknisiin toteutuksiin tekevät uusista Townus kaiuttimista houkuttelevan ja joustavan malliston, niin stereo- kuin kotiteatterikäyttöön. Virheettömät viimeistelyt valkoisissa silkkimattaisissa tai mustissa korkeakiiltoisissa lakoissa sekä hienot aidot puuviilut korostavat uuden Townus-kaiutinsarjan ensiluokkaista vaatimusta.

 

Townus 50 -keskikaiutin kiinnittää huomion hillityn harmonisilla mittasuhteilla ja pyöristetyillä kotelon reunoilla. 2.5-tie keskikaiuttimen tukevasti valmistettu kotelo on vahvistettu sisäpuolelta ja varustettu laadukkaalla sisäkaapeloinnilla. Strategisesti sijoitettu vaimennusmateriaali kotelon sisällä ja tarkkaan valitut laadukkaat jakosuodin-komponentit optimoivat kaiuttimien äänen. Sirojen Townus 30 -kaiuttimien kaiutinelementit ovat huippuluokkaa ja tarjoavat erinomaisen, aidon Canton-äänen. Taidokkaasti viimeistellyt pinnat ja ohjainelementtien ruuviton integrointi välilevyyn tekevät Townus 50 -keskikaiuttimesta helmen missä tahansa olohuoneessa.

  
Lue lisää
Sulje

Tekniset tiedot

Tyyppi: Keskikaiutin
Tekninen periaate: 2½-tie suljettu
Nim. /Musiikin tehonkäsittely: 85 / 140 wattia
Taajuusvaste: 30 – 40 000 Hz
Jakotaajuus: 400 / 3.000 Hz
Bassokaiutin: 1 x 154 mm (6,1″), titaani
Keskialue: 1 x 154 mm (6,1″), titaani
Diskantti: 1 x 25 mm (1″), keraaminen
Nimellisimpedanssi: 4…8 ohmia
Mitat (L x K x S): 500 x 170 x 280 mm
Paino: 8,8 kg

Pakkauksen sisältö

Townus 50
Suojatassut
Soikea kangasritilä (musta)
Käyttöohje