Canton Smart Sub 8 Langaton 8″ Smart Subwoofer

Saatavuus: Varastossa

649,00 - 1 648,00€ / kpl
1 648,00


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Canton Smart Sub 8 Langaton 8″ Smart Subwoofer

Aktiivinen langaton subwoofer Canton Smart sarjan tuotteille. Smart Sub 8 on kompakti kuution muotoinen aktiivisubwoofer 200 watin digitaalisella vahvistimella ja 8.7″ bassoelementillä suljetussa kotelossa.

Tyylikäs kiiltoviimeistely lasisella päällikannella. Lisävalinnoista voit täydentää subwooferia identtisesti viimeistellyllä Smart Soundbar 10, Sound M tai Sound L soundbarkaiuttimilla ja saat tyylikkään kokonaisuuden, josta tulee yksi sisustuksesi kohokohdista.

Voit myös yhdistää sen Canton Smart Amp 5.1 vahvistimeesi tai Canton Smart Connect 5.1 etuvahvistimeesi langattomasti.

Tuotetiedot
Canton Smart Sub 8 Langaton 8" Smart Subwoofer

 

Canton Smart Sub 8 tarjoaa vankan bassoperustan uusille Smart-perheen tuotteille

 

Smart Sub 8 on kompakti kuution muotoinen langaton subwoofer, joka voidaan kytkeä helposti kaikkiin yhteensopiviin Smart-malliston monihuonetuotteisiin. 200 watin digitaalinen vahvistin sekä 8,7 tuumainen bassoelementti tarjoavat syvät dynaamiset bassoäänet kaikkiin musiikki- ja kotiteatterinautintoihin.

 

Smart Sub 8:lla voidaan erityisesti vahvistaa Smart Soundbar 9 tai Smart Soundbar 10 -järjestelmien bassotoistoa - tarjoten muhkeita, selkäpiitä värisyttäviä elämyksiä.
Lue lisää
Sulje

Äänen ja kuvantoisto

Pienikokoinen ja tyylikäs aktiivinen subwoofer Smart Sub 8, tarjoaa bassopohjan Canton Smart -kaiutinperheelle ja haluttaessa myös pidemmälle: Kuution muotoinen alaspäin suuntautuva subwoofer voidaan liittää helposti langattomasti kaikkiin Smart-sarjan tuotteisiin. Kaapelilla kytkettynä se tuo esiin matalataajuiset kykynsä muiden kaiuttimien kanssa. Yhdessä tehokkaan 8 tuuman rungon kanssa, 200 watin digitaalinen päätevahvistin takaa syvän ja tehokkaan basson musiikin ja elokuvien toistoon. Se voi esimerkiksi vahvistaa Smart Soundbar 9: n tai Smart Soundbar 10: n äänentoistoa voimakkaammalla bassoäänen voimakkuudella.

 

Unelmakumppani

Smart Sub 8 on ihanteellinen kumppani kaikille Canton Smart kaiuttimille. Yhdistä vain kaiuttimiin langattoman liitännän kautta ja kuuntelu voi alkaa. Voit asettaa haluamasi äänenvoimakkuuden, oikean vaiheistuksen ja sopivan kanavatason käyttämällä Smart-tuotetta, kuten Smart Soundbar 10 -kaiutinta. 220 millimetrin bassokaiuttimen alaspäin suuntauksen ansiosta subwoofer levittää tasaisesti bassoaallot koko kuunteluhuoneeseen. Cantonin oman SC-tekniikan ansiosta Smart Sub 8 tuottaa valtavan syvän basson – ja tekee sen pysyen samalla uskomattoman vakaana. Smart Sub 8 tekee siitä helppoa ja käynnistyy automaattisesti heti, kun äänisignaali on läsnä, ja sammuu uudelleen heti, kun elokuvaelämys on päättynyt.

 

Tyyppi Aktiivinen langaton subwoofer
Suunnitteluperiaate suljettu järjestelmä
Musiikillinen teho 200 wattia
Taajuusvaste 30 … 200 Hz
Jakotaajuus 50 … 200 Hz (säädettävä)
Bassokaiutin 1 x 219 mm (8.6 ”), selluloosa / grafiitti (alas suunnattu)
Yhteys 1 x matalan tason tulot (rca linja)

Ominaisuudet
Automaattinen virtakytkin
Säädettävä äänenvoimakkuus (säädettävissä Smart-tuotteella)
Säädettävä vaiheenrajoitin (säädettävissä Smart-tuotteella)

Takuu 2 vuotta

Mitat (LxKxS) 27 x 33 x 27 cm
Paino 8,5 kg
Sähkön kulutus (valmiustilassa) 0,32 wattia

Yhteensopivat tuotteet
Smart Soundbox 3
Smart Soundbar 9
Smart Soundbar 10
Smart Vento 3
Smart Vento 9

Pakkauksen sisältö
Smart SUB 8
Virtajohto
Manuaali
Pakkauksen mitat 44 x 35 x 35 cm
Paino pakattuna 9,71 kg