Canton Smart Soundbar 10 Langaton kaiutin

Saatavuus: Varastossa

999,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Canton Smart Soundbar 10 Langaton suoratoistokaiutin

2.1.2 Soundbar kaiutin jossa Dolby Atmos, 4K yhteensopivat HDMI portit ja integroitu Airplay sekä Chromecast, Spotify Connect. Smart Soundbar 10 kaiutin asettaa uuden standardin modernille, huoneen täyttävälle kolmiulotteiselle elokuva äänentoistolle ja musiikin suoratoistotoiminnoille.

Huippuluokan design korkealaatuisin materiaalein. Kiiltävä viimeistely lasikannella ja metallisella suojaverkolla upottaa soundbar kaiuttimen täydellisesti osaksi sisustustasi ja muuttaa minkä tahansa tilan kotiteatterihuoneeksi.

Saatavilla lisävarusteena Smart Subwoofer 8″, 10″ tai 12″ aktiivisubwoofer joka sopii visuaalisesti yhteen tämän korkeatasoisen Soundbar kaiuttimen kanssa.

Tuotetiedot
Canton Smart Soundbar 10 Langaton suoratoistokaiutin

 

Uusi Monihuone Soundbar, jossa on Dolby Atmos®

 

Koe suosikkielokuvat, urheilutapahtumat, konsertit tai videopelit uudella äänentasolla tehokkaan monihuone soundbar kaiuttimen Smart Soundbar 10 kautta. Smart Soundbar 10 asettaa uudet standardit 4K-yhteensopivien HDMI-porttien, sisäänrakennetun Chromecastin ja Spotify Connectin avulla, moderneissa huoneen täyttävissä 3D-kotiteatterin ääni- ja äänentoistotoiminnoissa. Käytetäänpä sitten yksinään all-in-one-ratkaisuna, yhdessä langattoman subwooferin kanssa tai osana suurempaa monihuonejärjestelmää yhdessä muiden Canton Smart Series -mallien kanssa – Smart Soundbar 10 sopii kaikkiin sisätiloihin ja television kokoihin.
Lue lisää
Sulje

Ääntä joka suunnasta. 3D Surround äänentoisto kuulostaa todellisuudelta.

Soundbar 10 on all-in-one-kaiutin, jossa on Dolby Atmos -surround-ääni joka puolelta ja joka muuttaa olohuoneesi elokuvateatteriksi. Virtual Surround Decoderin ansiosta Soundbar 10 täyttää koko huoneen ilman lisäkaiuttimia tai kaapeleita. Monien liitäntävaihtoehtojen ja uusimpien HDMI-standardien ja HDCP 2.2:n ansiosta Soundbar 10 on valmis tulevaisuutta varten. Neljä HDMI-porttia herättävät 4K Ultra HD -televisiosi kuvan eloon täydellisesti sopivalla äänellä. Monikanavaisina ääniformaatteina Soundbar 10 tukee Dolby Atmos-, DTS HD- ja HDR-videomuotoa (High Dynamic Range). TV-ruudun kuvaruutunäyttövalikon kautta voit säätää Soundbar 10:n mukavasti ja asettaa sen täydellisesti äänimieltymystesi mukaan.

 

Suoratoista musiikkia. Jokaisessa huoneessa.

Yhdistä Soundbar 10 Wi-Fi-verkkoosi monihuonekaiuttimena ja suoratoista musiikkia älypuhelimesta, tabletista tai tietokoneesta keskeytyksettä. Integroidun Chromecast äänen ansiosta suosikkimusiikkiasi voidaan lähettää helposti korkealaatuisena yli 200:n suoratoistopalvelun kautta hyödyntäen olemassaolevaa WiFi verkkoa. Integroitu Spotify Connect mahdollistaa myös nopeimmat suoratoistovaihtoehdot, joilla voit aloittaa suosikkimusiikkisi yhdellä napin painalluksella. Laajenna Smart Multiroom System -järjestelmääsi ajan myötä, ja se sopii täydellisesti kaikkien huoneiden äänentoistotarpeisiin. Canton Smart Series tarjoaa huippulaadukkaan äänen kaikille, missä tahansa huoneessa.

 

Laajenna langaton Soundbar 10 kotiteatterisarjaksi.

Cantonin Smart-sarjan avulla voit yhdistää muita älykaiuttimia huonetta kohti (yhden huoneen) WiFi-integraation (monihuone) lisäksi. Soundbar 10 voidaan yhdistää joustavasti muihin langattomiin kaiuttimiin ja päivittää helposti langattomaksi 3.1.2-sarjaksi Smart SUB 8:n tain 10:n kanssa – entistä tehokkaamman basson toiston saavuttamiseksi. Aidon monikaiuttimen kotiteatterikokemuksen saamiseksi voit lisätä kaksi Smart Soundbox 3:ta langattomiksi surround-kaiuttimiksi. Tuloksena on täysimittainen kotiteatterijärjestelmä ilman johdotuksia.

 

Designin ja laadun nautinto.

Lämpökäsitellystä leikatusta lasista valmistetun kansilevyn, etuosan hienovaraisesti integroituun metallisäleikköön, käytännölliseen seinäripustuksen ja tyylikkääseen muotoiluun panostaen,  Soundbar 10 tarjoaa korkeimman laatutason – sisältä ja ulkoa. Yksinkertaisen modernin muotoilunsa ansiosta se sulautuu kaikkiin sisustustyyleihin ja tekee huoneestasi kotiteatterin.

Tyyppi 2.1.2 Virtuaalinen Surround järjestelmä

Suunnitteluperiaate Bassorefleksijärjestelmä passiivikalvolla

Vahvistinteho 300 wattia

Taajuusvaste 40…23.000 Hz

Jakotaajuus 150 Hz

Bassokaiutin 4 x 79 mm (3,1″), alumiini (2 x Atmos)

Keskialue 2 x 50mm (2″), alumiini

Diskantti 2 x 19 mm (0,75″), kangas

Yhteys
1 x HDMI®-lähtö (ARC:lla)
3 x HDMI®-tulo (3D, 4K)
1 x digitaalinen (optisch)
1 x digitaalinen (koaksiaalinen)
1 x analoginen (Chinch)
1 x Sub Out

Ominaisuudet
Bluetooth® 4.0
Dolby Digital® dekooderi
DTS Digital Surround™ -dekooderi
Stereo & Surround Sound
Basson, keskitason ja diskantin säätö
Kosketuspaneeli yläosassa
LED-näyttö
Kaukosäädin
korkealaatuinen MDF-kaappi

Lisäominaisuudet
Yksinkertainen yhden kaapelin asennus – vain yksi kaapeli televisioon ja yksi virtajohto
IR-learn-toiminto – ohjattavissa TV-kaukosäätimellä
Automaattinen päälle/pois kytkin television kanssa
ECO Mode – valittavissa oleva virransäästötila (päällä/pois)
Bluetooth Select – Bluetooth-tulon automaattinen valinta
IR-delete-toiminto – ei-toivottujen oppimistoimintojen simppeli poistaminen
Suora tulovalinta – ihanteelliset opetettavat älykkäät kaukosäätimet
Lip-Sync – tarkka puheen synkronointi
Taajuuskorjain – 3 esiasetusta akustiikan säätämiseksi asennuspaikan mukaan
Easy-Pairing – helpoin yhteys lähdelaitteeseen

Takuu 2 vuotta

Mitat (LxKxS) 99 x 7 x 10

Paino 5,24 kg

Virrankulutus 0,4 wattia

Pakkauksen sisältö
Smart Soundbar 10
Kaukosäädin
Virtajohto
HDMI-kaapeli (3,0 m)
Optinen digitaalinen audiokaapeli
Koaksiaalinen digitaalinen audiokaapeli
Analoginen stereoäänikaapeli
Manuaalinen

Pakkaus
18 x 115 x 21 cm

Paino pakkaus mukaan lukien
7,65 kg