Ostoskori on tyhjä.

Canton Smart Connect 5.1 Langaton AV-etuvahvistin+KAUKOSÄÄDIN MUKANA PAKETISSA.

–25%

Canton Smart Connect 5.1 Langaton AV-etuvahvistin+KAUKOSÄÄDIN MUKANA PAKETISSA.

4/5

Saatavuus : Kysy lisää

599,00  / kpl 449,00  / kpl
/kpl

–25%

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Canton Smart Connect 5.1 Langaton AV-etuvahvistin + KAUKOSÄÄDIN

Lisää HDMI liitännät ja langaton Chromecast suoratoisto nykyisiin aktiivikaiuttimiisi tai stereo vahvistimeesi! Smart Connect 5.1 langaton AV etuvahvistin mahdollistaa 3D äänentoiston joka suunnasta – jopa Stereo tilassa.

Sisältää 5.1 RCA lähdöt aktiivikaiuttimille tai päätevahvistimille, sekä langattoman liitännän jopa 8:lle (Dolby Atmos tuki) Canton Smart sarjan aktiivikaiuttimelle!

3x HDMI liitännät 4K yhteensopivuudella, tukee HDMI ohjausta (ARC). Lisäksi 3 digitaalista tuloa (2xcoax/1xopt) ja RCA stereotulo.

Sisäänrakennettu Chromecast ja Spotify Connect liitäntä langattoman tai langallisen verkon kautta. Voit liittää sovittimeen kokonaisuudessaan jopa 14 kaiutinta (langattomia ja langallisia).

Toimitus sisältää myös Canton Smart kaukosäätimen.

Canton Smart Connect 5.1 Langaton AV-etuvahvistin + KAUKOSÄÄDIN Laajenna aktiivikaiuttimiesi mahdollisuuksia monipuolisella Canton Smart Connect 5.1 sovittimella. Langaton monikanavainen AV etuvahvistin jossa Dolby Atmos teknologia. Voit yhdistää siihen langallisesti jopa 5.1 kanavaisen aktiivikaiutinjärjestelmän tai langattomasti jopa 8 Canton Smart sarjan kaiutinta. Smart Connect 5.1 Sovittimen avulla voit lisätä mihin tahansa stereo äänentoistojärjestelmään virtuaalisen 3D kotiteatteriäänentoiston. Voit nauttia Virtual Atmos äänentoistoelämyksestä jopa putkivahvistimellakin. Monipuoliset liitännät ja nykyaikaiset HDMI liitännät 4K ja ARC yhteensopivuudella asettaa uuden standardin huoneen täyttävälle musiikin ja kotiteatterin toistamiselle. Sisäänrakennettu Chromecast ja Spotify Connect mahdollistaa lempimusiikkisi streamauksen langattomasti olemassa olevan WLAN verkon kautta. Helppo liitäntä televisioon. HDMI ARC Liitännän kautta sinun tarvitsee yhdistää vain yksi HDMI kaapeli televisiosi HDMI ARC liitäntään ja olet valmis! Sovitin oppii myös television kaukosäätimen IR-komennot joten se on yhteensopiva käytännössä kaikkien televisioiden kanssa. Voit siis ohjata televisiosi äänentoistoa kätevästi suoraan televisiosi kaukosäätimestä. Langaton korkearesoluutioinen liitäntä suoraan Canton Smart sarjan kaiuttimiin. Tätä korkealaatuista AV etuvahvistinta voi käyttää keskus hubina ja liittymänä muihin Smart sarjan kaiuttimiisi sekä aktiivikaiuttimille tai päätevahvistimille. Korkearesoluutioinen …Jatka lukemista

Canton Smart Connect 5.1 Langaton AV-etuvahvistin + KAUKOSÄÄDIN

Laajenna aktiivikaiuttimiesi mahdollisuuksia monipuolisella Canton Smart Connect 5.1 sovittimella. Langaton monikanavainen AV etuvahvistin jossa Dolby Atmos teknologia.

Voit yhdistää siihen langallisesti jopa 5.1 kanavaisen aktiivikaiutinjärjestelmän tai langattomasti jopa 8 Canton Smart sarjan kaiutinta.

Smart Connect 5.1 Sovittimen avulla voit lisätä mihin tahansa stereo äänentoistojärjestelmään virtuaalisen 3D kotiteatteriäänentoiston. Voit nauttia Virtual Atmos äänentoistoelämyksestä jopa putkivahvistimellakin.

Monipuoliset liitännät ja nykyaikaiset HDMI liitännät 4K ja ARC yhteensopivuudella asettaa uuden standardin huoneen täyttävälle musiikin ja kotiteatterin toistamiselle.

Sisäänrakennettu Chromecast ja Spotify Connect mahdollistaa lempimusiikkisi streamauksen langattomasti olemassa olevan WLAN verkon kautta.

Helppo liitäntä televisioon.

HDMI ARC Liitännän kautta sinun tarvitsee yhdistää vain yksi HDMI kaapeli televisiosi HDMI ARC liitäntään ja olet valmis! Sovitin oppii myös television kaukosäätimen IR-komennot joten se on yhteensopiva käytännössä kaikkien televisioiden kanssa. Voit siis ohjata televisiosi äänentoistoa kätevästi suoraan televisiosi kaukosäätimestä.

Langaton korkearesoluutioinen liitäntä suoraan Canton Smart sarjan kaiuttimiin.

Tätä korkealaatuista AV etuvahvistinta voi käyttää keskus hubina ja liittymänä muihin Smart sarjan kaiuttimiisi sekä aktiivikaiuttimille tai päätevahvistimille. Korkearesoluutioinen 24bit/96kHz äänensiirto luo perustan vaikuttavalle äänentoistolle. Voit streamata ääntä langattomasti jopa 8:lle Smart sarjan aktiivikaiuttimelle ja kaapelien kautta jopa 6:lle aktiiviselle kaiuttimelle tai päätevahvistimelle. Moniulotteinen äänen virtualisointi mahdollistaa vaikuttavan 3D surround äänentoiston – jopa Stereo tilassa.

Musiikin streamaus. Kaikissa huoneissa.

Smart Connect 5.1 suoratoistaa musiikin suoraan netistä. Toista musiikkia häiriöttömästi käyttäen “kaukosäätimenä” puhelintasi, tablettiasi tai tietokonettasi. Voit streamata lempimusiikkiasi korkealaatuisena yli 200 musiikin suoratoistopalvelusta WLAN yhteyden kautta käyttäen integroitua Chromecast teknologiaa. Sisäänrakennettu Spotify Connect mahdollistaa lempimusiikkisi streamauksen suoraan aplikaatiosta. Voit laajentaa järjestelmääsi ajan kanssa, näin se mukautuu kaikenlaisiin uusiin huonejärjestelyihin. Canton Smart järjestelmä takaa huippuluokan äänentoiston – Kaikissa huoneissa.

Kotiteatterin äänen ja kuvan ohjauskeskus.

Herätä 4K kuva ja ääni eloon 4:n HDMI liitännän kautta, ARC ja HDCP2.2 tuettu. Smart Connect 5.1 tukee myös Dolby Atmos & DTS HD ääniformaatteja, sekä HDR videoformaattia kuten myös muita monikanavaisia ääniformaatteja. Television näytölle aukeavan käyttöliittymän kautta järjestelmä on helppo asentaa ja säätää omien tarpeiden mukaiseksi. Smart Connect 5.1 sisältää myös liitännät analogisille ja digitaalisille lisälaitteille ja siinä on suoraliitäntä televisioon.

3D Äänentoiston päivitys vahvistimeesi.

Smart Connect 5.1 keskusyksikön kautta on mahdollista yhdistää olemassaolevat aktiivikaiuttimet tai stereo vahvistin langattomaan verkkoon (WLAN) ja laajentaa käyttömahdollisuuksia. Tehokas DSP prosessori ja virtualisaattori mahdollistaa 3D äänentoiston joka suunnasta – jopa Stereo tilassa. Lisäksi sen voi kytkeä televisioosi HDMI liitännän kautta ja siihen voi kytkeä olemassaolevat HDMI laitteet. Lisäksi voit kytkeä langattomasti Smart sarjan aktiivikaiuttimia huikeaa monikanavaista kotiteatterielämystä varten. Muuta olemassaoleva Stereo vahvistimesi kotiteatterivahvistimeksi!

Helppo asentaa nettiin Google Home aplikaation kautta.

Maksuton Google Home sovellus on Android ja iOS yhteensopiva ja se mahdollistaa Smart Connect 5.1 AV etuvahvistimen ohjaamisen suoraan mobiililaitteestasi! Smart Connect 5.1 tukee sekä 2.4GHz että 5 GHz langattomia verkkoja. Kun olet liittänyt sen verkkoosi, Smart Connect 5.1 pysyy aina ajantasalla automaattisten päivitysten kautta.

Käyttäjäystävällinen.

Käyttämällä laitteen päällä olevia nappeja tai lisävarusteena saatavan Smart kaukosäätimen kautta voit ohjata helposti Smart Connect 5.1 keskusyksikköäsi. Näet laitteen asetukset suoraan yhdistämäsi TV ruudun kautta tai keskusyksikön LED näytöltä.

Tekniset tiedot
• Langaton AV-etuvahvistin
• Liitännät: 1xHDMI lähtö (ARC) / 3xHDMI tulo (3D,4K) / 1xOptinen tulo / 2xKoaksiaalinen tulo / 1xAnaloginen RCA tulo / 5xRCA Etuvahvistinlähtö / 1 x Subwoofer lähtö
• Ominaisuudet: Bluetooth 4.0 liitäntä, Dolby Digital dekooderi, DTS Digital Surround dekooderi, Stereo ja Surround äänentoisto, äänenvärisäädöt, hipaisunapit päällä, LED Näyttö
• Erityisominaisuudet: Helppo yhden kaapeli asennus – Tarvitsee vain yhden kaapeli televisioon ja virtajohdon seinään, IR-komentojen opetus – Voit ohjata sitä televisiosi kaukosäätimestä, Automaattinen virrankytkentä television kautta, ECO tila – Virransäästötila kytkettävissä päälle/pois, Bluetooth valinta automaattisesti, Tulon suoravalinnan asetus (smart kaukosäätimelle, lisävaruste), Lip-Sync tahdistaa puheen huulen liikkeisiin, Ekvalisaattori (3-alueinen), Helppo liitäntä lisälaitteisiin
• Takuu 2 vuotta
• Mitat (LxKxS): 24,5 x 5,2 x 14 cm
• Paino: 1.23kg
• Virrankulutus 0.46W (ECO valmiustilassa)

Näytä vähemmän
1