Canton Reference 2 3-Tie HighEnd Lattiakaiutin

Saatavuus: Kysy lisää

8 000,00€ / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Canton Reference 2 3-Tie HighEnd Lattiakaiutin

Äänimaailman UUSI ulottuvuus – Canton Reference 2 vie sinut matkalle musiikin sydämeen.

Reference 2 -uutuusmalli tarjoaa entistä huikeamman kuunteluelämyksen, mittasuhteilla jotka ovat pienemmät lippulaivamalliin verrattuna. Nämä kaiuttimet eivät ainoastaan tyydytä vaativankin harrastajan kuuntelutoiveita, vaan ne kutsuvat sinut musiikin kuunteluun ja iskevät oikeisiin nuotteihin.

Moderni ja elegantti suunnittelu, valmistettu tinkimättömällä huolella ja tarkkuudella Saksassa. Se on insinööritaidon ja käsityön mestariteos, joka säteilee virheetöntä viimeistelyä ja vaikuttavuutta jokaisessa yksityiskohdassa.

Tuotetiedot
Canton Reference 2 3-Tie HighEnd Lattiakaiutin

Tutustu huippuluokan Reference 2 -kaiuttimiin! Vaikuttava, voimakas ja muodolleen uskollinen - se on Cantonin uusi Reference -mallisto.


Kuuntele musiikkia ja nauti elokuvista entistäkin enemmän Reference 2 -kaiuttimien avulla! Nämä vaikuttavat 3-tie lattiakaiuttimet tarjoavat poikkeuksellista ja tinkimätöntä kuuntelunautintoa jopa erittäin suurissa tiloissa. Ne ovat pienemmät kooltaan verrattuna sarjan lippulaivamalliin, mikä tekee niistä täydellisen valinnat sekä huippuluokan stereoäänentoistoon että kotiteatterikäyttöön.

174 mm:n ceramic tungsten elementit keskitaajuuksille ja 2 x 219 mm:n ceramic tungsten elementit bassoille. Tämä uusi design yhdessä kaiuttimelle suunnitellun pohjalaattaan suunnatun bassorefleksikanavoinnin kanssa takaa puhtaan toiston keski -ja yläalueille sekä erittäin alas ulottuvan matalataajuuksien toiston jopa 19hz:n. Midbasso on tarkoituksellisesti sijoitettu ylimmäksi kaiutinelementiksi ja se mahdollistaa hyvin realistisen lauluäänien ja tilavaikutelman toiston.

Täydellinen kumppani keskialueille on 25 mm:n BC-kalottidiskantti, joka loistaa yksityiskohtaisella ja läpinäkyvällä toistolla, vahvistaen Reference 2 kaiuttimen erinomaista äänenlaatua vaikuttavasti.

Suuren osan kaiuttimen upeasta äänestä muodostaa tarkasti suunniteltu jakosuodin, jossa on käytetty käsin valikoituja komponentteja. Reference 2 -kaiuttimet on varustettu WBT nextgen™ -liitännöillä, jotka takaavat luotettavan ja häviöttömän yhteyden kaiuttimien ja vahvistimen välillä. Liitinten terminaalit on varustettu RC-teknologialla, joka mahdollistaa tarkan diskantin säädön 1,5 desibelin välein.

Tason säätämisen avulla voit mukauttaa kompakteja lattiakaiuttimia kuuntelumieltymystesi mukaan tai korjata olemassa olevaa huoneakustiikkaa. Ota hallintaan äänimaailma kanssamme ja koe musiikki uudella tasolla Reference 2 -kaiuttimien avulla!

Lue lisää
Sulje

Kehitetty ja valmistettu Cantonin tehtaalla Weilrodissa, Taunus-vuoristossa

Jotta varmistettaisiin, että Reference 2 valjastaa bassojen koko voiman, pyöristetyt sivu, taka ja päällipaneelit on valmistettu monikerroksista 60mm vahvasta laminaattilevystä.

Kaiutinkotelot valmistetaan ja kootaan käsityönä, näin voidaan taata se, että kaiuttimien viimeistely on huippukorkealuokkainen ja täysin virheetön.

Kiilto-Musta viimeistely

12-kertaisesti levitetty, hiottu ja kiillotettu kiiltävä pintakäsittely, antaa Reference 2 -kotelolle vaikuttavan syvyyden.

Satiini pähkinä ja valkoinen viimeistely

Saatavilla myös tyylikäs valkoinen tai pähkinäinen silkkimattainen viimeistely.

Mustat akustisesti ääntä läpäisevät kankaat

Akustisesti optimoidut mustat kangasverhot kiinnittyvät magneettisesti jokaiseen kaiutinelementtiin erikseen äänilevyllä ja täydentävät kompaktin Reference 2 -kaiuttimen tyylikästä ilmettä vakuuttavasti.

Tekniset tiedot

Mitat 35 x 116 x 53 (L x K x S), sis. pohjalaatan

Paino 62kg / kpl

Tehonsieto 370W / 630W musiikkitehoa

Toimintaperiaate 3-Tie Bassorefleksi, portti suunnattu pohjaa kohti

Diskantti 25mm alu-keraami oxyd

Basso/Keskiääni 174mm BCT

Basso 2 kpl 219mm BCT

Tason säätö Diskantille

Taajuusvaste 19 hz – 40kHz

Herkkyys 88db (2.83V/1m)

Impedanssi 4…8 ohm