Canton Reference Sub 12″ Aktiivinen subwoofer

Saatavuus: Kysy lisää

3 500,00€ / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Canton Reference Sub 12″ Aktiivinen subwoofer

Voimakas Reference subwoofer – Aktiivinen lisäys Reference sarjan kaiuttimien bassotoistoon. Vaikuttava ja voimakas sointinen aktiivinen 12″ subwoofer passiivisäteilijällä.

Tämä aktiivinen subwoofer eteen suunnatulla subwooferilla tarjoaa vertaansa vailla olevan bassotoiston. Tehokas 500W/750W vahvistin ja innovatiivinen Canton Black Ceramic Tungsten kartio moninkertaisella yläripustuksella mahdollistaa tehokkaan, jopa 18hz asti ulottuvan bassotoiston.

Tuotetiedot
Canton Reference Sub 12" Aktiivinen subwoofer

Aktiivinen lisäys Reference sarjan kaiuttimille. Vaikuttava ja voimakas sointinen aktiivinen 12" subwoofer passiivisäteilijällä.


Tämä eteenpäin suunnattu subwoofer tarjoaa vertaansa vailla olevan dynaamisen bassovasteen suuren kotelotilavuutensa ja integroidun alas suuntautuvan passiivisen kartion ansiosta. Se on tarkasti viritetty ja ihanteellinen täydentämään stereojärjestelmiä sekä tarjoamaan matalataajuuksista tukea kotiteatterijärjestelmiin.

Reference Sub -subwooferissa on tehokas vahvistin ja se hyödyntää useita innovatiivisia Canton-teknologioita, kuten Black Ceramic volframikartio, moninkertainen yläripustus,  SC-tekniikka ja huonekompensointi. Näiden ominaisuuksien ansiosta tarkka ja voimakas matalataajuuksien toisto on mahdollista, jopa elokuvien vaativien bassoraitojen aikana. Saatavana kahdessa eri väriversiossa, Reference Sub sulautuu harmonisesti uuteen Reference-sarjaan.

Lue lisää
Sulje

Reference Sub tarjoaa voimakkaan lisän uuteen Reference-sarjaan ja tukee stereo- ja kotiteatterijärjestelmiä ihanteellisella dynaamisella ja tarkalla suorituksellaan.

Suunnittelu on sovitettu uusiin Reference-malleihin, joten se voidaan harmonisesti integroida Reference-kaiutinjärjestelmääsi ja kuunteluhuoneeseen.

Elegantti eteenpäin suunnattu subwoofer on varustettu 308 mm:n BCT-kaiutinelementillä, jota tukee yhtä suuri passiivinen kartio kotelon alapuolella matalataajuuksien toistoa varten.

Jopa 750 watin digitaalinen tehovahvistin vahvistaa itsevarmasti subwooferia. Kiitos DSP:iden, jotka on integroitu Reference Subiin, ja Huoneen kompensointitekniikan, aktiivinen subwoofer soittaa tarkasti alas jopa 18 hertsiin.

Reference Sub voidaan myös säätää huoneakustiikkaan kolmessa vaiheessa. Elokuvailtoina Reference-subwooferista tulee täydellinen akustinen kumppani, joka antaa sinun kokea jokaisen elokuvahetken intensiivisesti.

Jotta Reference Sub toimisi tarkasti ja vaikuttavasti millä tahansa äänenvoimakkuudella, 308 millimetrin kaiutinkartiot on ripustettu uusimman sukupolven kolminkertaisiin taitettuihin aaltoripustuksiin.Verrattuna perinteisiin yläripustuksiin, aaltoripustukset mahdollistavat paljon suuremman liikkeen ja vähentävät äänen vääristymistä. Yhteys vahvistimeen tai AV-vastaanottimeen on mahdollista korkea- tai matalatasoisilla sisääntuloilla.

Äänenvoimakkuustasoa, jakotaajuutta ja vaihetta voidaan säätää vahvistinmoduulista subwooferin takana. 37 kilogramman Reference Subwooferin tekninen varustus täydentyy automaattisella päälle/pois-kytkimellä.

Valittavissa 2 tyylikästä viimeistelyä

Kiilto-Musta viimeistely, 12-kertaisesti levitetty, hiottu ja kiillotettu kiiltävä pintakäsittely, antaa Reference sub -kotelolle vaikuttavan syvyyden.

Saatavilla myös tyylikäs valkoinen silkkimattainen viimeistely.

Tekniset tiedot

Mitat 49 x 59 x 53 cm (L x K x S)

Paino 37kg

Vahvistiteho 500W / 750W musiikkitehoa

Vahvistimen  toimintaperiaate Digitaalisella DSP:llä

Toimintaperiaate Bassorefleksi passiivisäteilijällä lattiaa kohti

Basso 308 mm BCT

Säädöt
Portaattomasti säädettävä jakotaajuus
Portaattomasti säädettävä voimakkuus
Automaattinen on/off kytkin
Huonekorjauksen säätö

Liitännät
Kaiutintasoinen tulo (stereo)
Linjatulo RCA x 2

Taajuusvaste 18 hz – 40kHz