Canton Reference GS Edition 3-Tie HighEnd lattiakaiutin

Saatavuus: Kysy lisää

25 000,00 /kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Canton Reference GS Edition 3-Tie HighEnd lattiakaiutin

Todellinen mestariteos – Cantonin perustajan Günther Seitzin käynnistämän laajan tutkimuksen tuloksena on syntynyt tämä täydellisyyttä hipova Canton Reference -kaiutin.

Cantonin yli 50 vuoden historian aikana ei ole koskaan aikaisemmin kehitetty ja valmistettu näin monimutkaista kaiutinta. Koko Canton suunnittelutiimi osallistui tähän projektiin ja intensiivisen suunnittelutyön tuloksena syntyi vaikuttava Reference GS -lippulaivamalli.

Reference GS -kaiuttimet ovat mahtavat lattiakaiuttimet, joiden korkeus on yli 160 senttimetriä ja paino 155 kilogrammaa. Kaiuttimet on suunniteltu ja valmistettu Saksassa ja ne ihastuttavat laadukkailla materiaaleilla ja aidolla käsityöllä.

Tuotetiedot
Canton Reference GS Edition 3-Tie HighEnd lattiakaiutin

Tutustu Reference sarjan lippulaiva kaiuttimiin. Vaikuttava, voimakas ja muodolleen uskollinen - Cantonin uusi Reference -mallisto huipentuu GS Edition malliin.


MESTARITEOS – Canton Reference GS Edition on laajan tutkimuksen tulos, jonka aloitti yrityksen perustaja Günther Seitz. Hänen tavoitteenaan oli kehittää Canton Reference -kaiuttimien loppuhuipentuma. Suurella intohimolla ja energialla kerättiin ideoita, ja suunnittelussa otettiin tärkeänä huomioon henkilökohtaiset mieltymykset kotelomateriaalista ja pinnan suunnittelusta.

Projektissa mukana ollut tekninen johtaja varmisti, että kompromisseja ei tehty, vaan nyt suunniteltiin Cantonia historian parasta ja suorituskykyisintä kaiutinta. Koko Cantonin tiimi osallistui projektin toteuttamiseen ja harkitsi huolellisesti jokaista tämän unelmakaiuttimen näkökulmaa.

Yrityksen yli 50-vuotisen historian aikana ei koskaan aiemmin ole kehitetty ja valmistettu näin monimutkaista kaiutinta. Tämän intensiivisen työn tuloksena on syntynyt vaikuttava Reference GS -lattiakaiutin, joka korostaa Reference GS:n ainutlaatuisuutta ja yksinoikeutta upeilla akustisilla ominaisuuksillaan, lumoavalla suunnittelullaan ja upealla rakennuslaadullaan.

 

Lue lisää
Sulje

Pyöreät etulevyt on suunniteltu Reference GS -kaiuttimille, kuten ne ovat myös uudessa Reference-sarjassa. Nämä 81 millimetrin paksuiset etulevyt valmistetaan erityisellä 5-akselisella CNC-jyrsinkoneella.

Kaarevat sivupaneelit, pohjat ja kannet valmistetaan monikerroksisesta, 30 millimetrin paksuisesta puulaminaatista, mikä varmistaa koteloiden erittäin vakaan rakenteen. Lisäksi sivupaneeleihin kiinnitetyt hienot aidot puuviilut lisäävät huomattavasti koteloiden painoa. Tämä vahvistaa entisestään koteloiden jäykkyyttä ja vähentää merkittävästi kaiutinkoteloiden luontaista resonanssikäyttäytymistä.

Kaarevat muodot mahdollistavat akustisesti optimoidun kotelosuunnittelun, jonka pyöristetyt reunat estävät tehokkaasti reunaheijastuksia.

Musiikin toistosta huolehtii kuusi kaiutinelementtiä, jotka on istutettu tähän peräti 155 kilogramman painoiseen 3-tie lattiakaiuttimeen. Neljä 218 millimetrin BCT-wooferia, jotka on sijoitettu strategisesti etulevyyn, tarjoavat vaikuttavan suorituskyvyn suuressa kotelotilavuudessa yhdessä tehokkaan basso-ohjausjärjestelmän kanssa. 174 millimetrin halkaisijaltaan oleva BCT-keskiäänielementti, joka on sijoitettu korkealle, varmistaa elävän ja autenttisen äänen toiston.

Cantonin historiassa ensimmäistä kertaa 25 millimetrin diskanttielementissä on käytetty timanttikalottia. Tämä kartiomateriaali mahdollistaa tarkan diskantin toiston hienoimmilla yksityiskohdilla. Diskantti säilyttää tarkkuutensa ja luonnollisen toiston myös suurimmilla äänenvoimakkuuksilla – täysin vaivattomasti ja stressittömästi.

Reference GS -kaiuttimet ovat mahtavan kokoiset, korkeus on yli 160 senttimetriä ja paino 155 kilogrammaa, ja ne ihastuttavat laadukkailla materiaaleilla ja aidolla käsityötaidolla. Vaikuttavista mittasuhteistaan huolimatta huolellisesti käsityönä valmistetut Reference GS -kaiuttimet ovat elegantteja muotoilultaan ja hemmottelevat sinua upealla käsityöllään ja vaikuttavalla pinnan viimeistelyllä. Reference GS:n suunnittelijat yhdistävät harmonisesti puuta, metallia ja lakkaelementtejä luodakseen vastustamattoman taideteoksen. Tuloksena on kaiutin, joka täyttää korkeimmat vaatimukset äänenlaadun suhteen ja myös esteettisesti.

Huippuluokan liitännät

Canton Reference GS -kaiuttimen takaseinää peittää vankka alumiinipaneeli, joka tarjoaa riittävästi tilaa korkealuokkaisille liitännöille WBT:ltä, korostaen kaiuttimen laatua.

Tunnetun ja arvostetun saksalaisvalmistajan, Essenistä kotoisin olevan WBT:n, uusimmat liitännät tarjoavat parhaan mahdollisen äänenlaadun sekä pitkäaikaisen ja vakaan yhteyden kaiutinjohtoihin.

Reference GS -kaiutinta voidaan käyttää bi-wiring- tai bi-amping-tilassa äänen tutkimiseksi. Jos et halua käyttää bi-wiring- tai bi-amping-tilaa, voit myös käyttää Reference GS -kaiutinta yksinkertaisessa liitäntätilassa. Tätä varten toimitetaan korkealaatuiset kaapelisillat, jotka koostuvat WBT:n uusimmista kaapelinpäistä ja CantoLink 600 -kaapeleista (valmistanut arvostettu kaapelinvalmistaja in-akustik).

Reference GS:llä on liitännät Cantonin RC (Room Compensation) -tekniikalle. Tämä toiminto mahdollistaa keskialueen ja diskanttien äänenpainetasojen herkän säätämisen 1,5 desibelin askelin. Lisäksi bassoalueen voimakkuutta voidaan säätää 1,5 desibelin askelin, jotta kaiuttimet voidaan sovittaa huoneakustiikkaan ja henkilökohtaisiin äänimielihaluihin.

Tekniset tiedot

Mitat 46 x 163 x 72 (L x K x S), sis. pohjalaatan

Paino 155kg / kpl

Tehonsieto 500W / 900W musiikkitehoa

Toimintaperiaate 3-Tie Bassorefleksi, portti suunnattu pohjaa kohti

Diskantti 25mm timantti-keraaminen carbon

Basso/Keskiääni 174mm BCT

Basso 4 kpl 219mm BCT

Tason säätö Diskantille

Taajuusvaste 18 hz – 40kHz

Herkkyys 89db (2.83V/1m)

Impedanssi 4…8 ohm