Canton Reference Center Keskikaiutin

Saatavuus: Kysy lisää

2 700,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Canton Reference Center Keskikaiutin

Tehokas Reference keskikaiutin– Kohdistaa laadukkaasti kotiteatterisi äänentoiston etukaiuttimien väliin. Sopii yhteen Reference-sarjan kaiuttimien kanssa ja varmistaa selkeän äänen dialogille.

Tämä korkealaatuinen 3-tie keskikaiutin toistaa äänen tarkasti ja luonnollisesti aina syvimpään bassoon asti, koska sen kaiutinkotelossa on kolme erillistä kammiota ja bassorefleksirakenne.

Kaiutin voidaan sijoittaa tasolle tai erikseen saatavan Center LS -jalustan avulla.

Tuotetiedot
Canton Reference Center Keskikaiutin

Laajenna kotiteatteri äänentoisto Reference sarjan kaiuttimiin. Vaikuttava ja voimakas sointinen Reference Center keskikaiutin.

Laadukas lisäys kotiteatterijärjestelmääsi: laajenna Reference-kaiuttimiasi Reference Centerillä ja uppoudu uusiin, jännittäviin äänimaailmoihin. Se sopii täydellisesti yhteen Reference-sarjan kanssa sekä muotoilultaan että teknologialtaan, joten pysyt kärryillä jopa jännittävimmissä elokuvakohtauksissa.

3-Tie kaiutin tarjoaa tarkan ja aidon dialogin toiston ja pystyy toistamaan syvät äänet tarkasti ja voimakkaasti kolmikammioisen rakenteensa ansiosta, jossa on bassosuuntaaja. Reference Centerin kaarevat seinät ja mustat soviterenkaat eivät ainoastaan näytä tyylikkäiltä, vaan ne myös optimoivat kaiuttimen äänen suuntakuviota.

Näin voit nauttia Reference Centeristä mistä tahansa istumapaikasta ja kokea suosikkielokuvasi ja -sarjasi aivan uudella tavalla. Reference Center voidaan sijoittaa tason päälle tai vapaasti seisovaan Reference Center LS -jalustaan, jonka voit hankkia lisävarusteena.

Reference Center -kaiuttimessa, joka on 70 senttimetriä leveä ja 27 senttimetriä korkea jalustan kanssa, on kolme tehokasta kaiutinelementtiä tarjoamassa immersiivistä ääntä. Kaksi 174 mm:n BCT-kaiutinta ja 25 mm:n BC-kalottidiskantti vastaavat äänestä tässä 3-tie-suunnittelussa.

Black BCT-kartiot keskialueen ja matalien äänien kaiutinelementeissä tarjoavat tuhtia jäykkyyttä ja hyvää sisäistä vaimennusta kevyestä painostaan huolimatta. Lisäksi keskialueen kaiutinelementti, joka on asennettu omaan koteloonsa, käyttää kartiota, jossa on TCC-tekniikka. Nämä toimenpiteet mahdollistavat tarkan ja autenttisen basso- ja keskialueiden toiston minimaalisella vääristymällä.

BC-diskanttielementti edistää keskikaiuttimen yksityiskohtaista ja läpivalaisevaa äänentoistoa. Kaikki kaiutinelementit käyttävät uusimman sukupolven Canton Wave teknologiaa mahdollistaen vähäisen äänen vääristymisen millä tahansa äänenvoimakkuustasolla.

Lue lisää
Sulje

Reference Center on täydellisesti sovitettu muotoilultaan ja teknologialtaan Reference-sarjaan ja mahdollistaa stereojärjestelmäsi laajentamisen ihanteelliseksi monikanavaiseksi kotiteatterijärjestelmäksi.

Sen tyylikäs muotoilu noudattaa tiukasti korkeita akustisia vaatimuksia, joita Cantonin suunnittelijat asettavat kaiuttimelle. Kaarevat seinämät, pyöreä etulevy ja täysin uudet mustat adapterirenkaat, jotka on valmistettu POM-materiaalista (polyoksimetyleeni), optimoivat keskikaiuttimen äänisäteilyä.

Saadaksesi harmonisen integroinnin elintilaasi, Reference Center on saatavilla kahdella eri viimeistelyllä: valkoinen satiini ja kiilto-musta. Valkoisen version satiinipinta antaa kaiuttimille modernin ja ajattoman ulkonäön. “Kiilto-mustan” pinta lumoaa valtavalla syvyysvaikutuksella, joka saavutetaan levittämällä ja kiillottamalla kaksitoista kerrosta lakkaa.

Tekniset tiedot

Mitat 70 x 27 x 39 cm (L x K x S)

Paino 26kg

Vahvistiteho 130W / 230W musiikkitehoa

Diskanttielementti 25mm Alukeraami oxyd

Midbassoelementti 174mm Black Ceramic Tungsten BTC, wave yläripustuksella

Bassoelementti 174mm Black Ceramic Tungsten BTC, wave yläripustuksella

Toimintaperiaate 3-Tie, Bassorefleksikanava suunnattu pohjalaattaan

Taajuusvaste 25 hz – 40kHz

Säädöt Diskantin tason säätö

Tarvitsetko myös näitä?

Voisit olla kiinnostunut myös näistä?