Canton Reference 9 2-Tie HighEnd Jalustakaiutin

Saatavuus: Kysy lisää

1 800,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Canton Reference 9 2-Tie HighEnd Jalustakaiutin

Tämä on UUSI Canton Reference 9 2-Tie HighEnd Jalustakaiutin! Cantonin yli 50 vuoden tinkimätön asiantuntemus kiteytyy tässä kompaktissa mestariteoksessa, joka tarjoaa virheetöntä akustiikkaa ja voimakasta suorituskykyä.

Canton Reference 9 tarjoaa samat teknologiset innovaatiot kuin suuremmat mallit, mutta kompaktissa koossa. Sen erityisen suuri mid-basso elementti täyttää tilan äänellä, joka kuulostaa uskomattoman dynaamiselta ja täyteläiseltä.

Koe huippuluokan ääni helposti ja ilman kompromisseja. Ensimmäistä kertaa bassorefleksi-ohjain on integroitu osaksi kaiutinrakennetta, mikä tekee asennuksesta vaivatonta. Nyt voit sijoittaa kaiuttimen vapaasti, olipa se sitten jalustalla tai tason päällä huoneessa.

Tuotetiedot
Canton Reference 9 2-Tie HighEnd Jalustakaiutin

Tutustu ainutlaatuisiin Reference 9 -kaiuttimiin!

Jokaisessa kompaktissa Reference 9 -kaiuttimessa on 174 mm:n BCT-kartio, jonka ominaisuuksina on matala massa sekä erinomainen jäykkyys ja sisäinen vaimennus. BCT-Kartio mahdollistaa tarkan basso- ja keskialueiden toiston. Täydellinen kumppani keskialueille on 25 mm:n BC-kalottidiskantti, joka loistaa yksityiskohtaisella ja läpinäkyvällä toistolla, vahvistaen Reference 9 -kaiuttimen erinomaista äänenlaatua vaikuttavasti.

Suuren osan kaiuttimen upeasta äänestä muodostaa tarkasti suunniteltu jakosuodin, jossa on käytetty käsin valikoituja komponentteja. Reference 9 -kaiuttimet on varustettu WBT nextgen™ -liitännöillä, jotka takaavat luotettavan ja häviöttömän yhteyden kaiuttimien ja vahvistimen välillä. Liitinten terminaalit on varustettu RC-teknologialla, joka mahdollistaa tarkan diskantin säädön 1,5 desibelin välein.

Tason säätämisen avulla voit mukauttaa kompakteja kaiuttimia kuuntelumieltymystesi mukaan tai korjata olemassa olevaa huoneakustiikkaa. Ota hallintaan äänimaailma kanssamme ja koe musiikki uudella tasolla Reference 9 -kaiuttimien avulla!

Lue lisää
Sulje

Kehitetty ja valmistettu Cantonin tehtaalla Weilrodissa, Taunus-vuoristossa

Saavuttaakseen parhaan mahdollisen äänentoiston kompakteista kotelomuodoista, Canton aloitti Reference 9  kaiuttimen kotelon suunnittelun kokonaan puhtaalta pöydältä.

Kotelon muotoilu on mietitty kokonaan uudestaan, lopputulos on esteettisesti viehättävä ja ennen kaikkea akustisesti ihanteellinen.

Uusi suunnittelukonsepti vähentää äänen kimpoilemista kaiuttimen reunoilla ja edistää merkittävästi äänen suuntautuvuutta. Tietokoneella optimoitu bassorefleksijärjestelmä ja hienostunut sisäinen jäykisterakenne, estävät seisovien aaltojen muodostumista kotelon sisällä ja vaimentavat näin kotelon sisällä syntyviä ääntä värittäviä koteloresonansseja.

Kiilto-Musta viimeistely

12-kertaisesti levitetty, hiottu ja kiillotettu kiiltävä pintakäsittely, antaa Reference 9 -kotelolle vaikuttavan syvyyden.

Satiini valkoinen viimeistely

Saatavilla myös tyylikäs valkoinen, silkkimattainen viimeistely.

Mustat akustisesti ääntä läpäisevät kankaat

Akustisesti optimoidut mustat kangasverhot kiinnittyvät magneettisesti jokaiseen kaiutinelementtiin erikseen äänilevyllä ja täydentävät kompaktin Reference 9 -kaiuttimen tyylikästä ilmettä vakuuttavasti.

Tekniset tiedot

Mitat 26 x 45 x 39 cm (L x K x S), sis. pohjalaatan

Paino 18kg / kpl

Tehonsieto 125W / 220W musiikkitehoa

Toimintaperiaate 2-Tie Bassorefleksi, portti suunnattu pohjaa kohti

Diskantti 25mm BCT kalotti

Basso/Keskiääni 174mm BCT

Tason säätö Diskantille

Taajuusvaste 25 hz – 45kHz

Herkkyys 87db (2.83V/1m)