Canton Reference 7 3-Tie HighEnd Lattiakaiutin

Saatavuus: Kysy lisää

3 000,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Canton Reference 7 3-Tie HighEnd Lattiakaiutin

UUSI Canton Reference 7 3-Tie HighEnd lattiakaiutin! Cantonin yli 50 vuoden tinkimätön asiantuntemus kiteytyy tässä kompaktissa mestariteoksessa, joka tarjoaa virheetöntä akustiikkaa ja voimakasta suorituskykyä.

Canton Reference 7 on Reference sarjan hoikin lattiakaiutin joka sulautuu harmonisesti sisustukseen. Kompaktista koostaan huolimatta tämä kaiutin vakuuttaa syvälle ulottuvalla bassotoistolla ja laajalla dynamiikallaan.

Koe huippuluokan äänentoisto Reference 7 kaiuttimilla jotka käyttävät Cantonin kaikkein laadukkaimpia BC ja BCT elementtejä.

Tuotetiedot
Canton Reference 7 3-Tie HighEnd Jalustakaiutin

Tutustu huippuluokan Reference 7 -kaiuttimiin!

Tarkasti viritetty bassorefleksikanava on ohjattu kaiuttimen pohjalaattaa kohti jolloin bassoenergia levittäytyy tasaisemmin huoneeseen. Tämä helpottaa kaiuttimen sijoittamista huoneessa.

Reference 7 -kaiuttimen kotelo on suunniteltu asymmetriseksi suuntaimeksi joka takaa erinomaisen äänen suuntaavuuden. Kaiutinelementtien ympärillä on elegantit adapterirenkaat jotka piilottavat kiinnitysruuvit koteloon.

154 mm:n BCT-kartio keskitaajuuksille ja 2 x 154 mm:n BCT-kartio bassoille, jonka ominaisuuksina on matala massa sekä erinomainen jäykkyys ja sisäinen vaimennus. BCT-Kartio mahdollistaa tarkan basso- ja keskialueiden toiston. Täydellinen kumppani keskialueille on 25 mm:n BC-kalottidiskantti, joka loistaa yksityiskohtaisella ja läpinäkyvällä toistolla, vahvistaen Reference 7 -kaiuttimen erinomaista äänenlaatua vaikuttavasti.

Suuren osan kaiuttimen upeasta äänestä muodostaa tarkasti suunniteltu jakosuodin, jossa on käytetty käsin valikoituja komponentteja. Reference 7 -kaiuttimet on varustettu WBT nextgen™ -liitännöillä, jotka takaavat luotettavan ja häviöttömän yhteyden kaiuttimien ja vahvistimen välillä. Liitinten terminaalit on varustettu RC-teknologialla, joka mahdollistaa tarkan diskantin säädön 1,5 desibelin välein.

Tason säätämisen avulla voit mukauttaa kompakteja lattiakaiuttimia kuuntelumieltymystesi mukaan tai korjata olemassa olevaa huoneakustiikkaa. Ota hallintaan äänimaailma kanssamme ja koe musiikki uudella tasolla Reference 7 -kaiuttimien avulla!
Lue lisää
Sulje

Kehitetty ja valmistettu Cantonin tehtaalla Weilrodissa, Taunus-vuoristossa

Saavuttaakseen parhaan mahdollisen äänentoiston kompakteista kotelomuodoista, Canton aloitti Reference 7  kaiuttimen kotelon suunnittelun kokonaan puhtaalta pöydältä.

Kotelon muotoilu on mietitty kokonaan uudestaan, lopputulos on esteettisesti viehättävä ja ennen kaikkea akustisesti ihanteellinen.

Uusi suunnittelukonsepti vähentää äänen kimpoilemista kaiuttimen reunoilla ja edistää merkittävästi äänen suuntautuvuutta.

Tietokoneella optimoitu bassorefleksijärjestelmä ja hienostunut sisäinen jäykisterakenne, estävät seisovien aaltojen muodostumista kotelon sisällä ja vaimentavat näin kotelon sisällä syntyviä ääntä värittäviä koteloresonansseja.

Kiilto-Musta viimeistely

12-kertaisesti levitetty, hiottu ja kiillotettu kiiltävä pintakäsittely, antaa Reference 7 -kotelolle vaikuttavan syvyyden.

Satiini pähkinä ja valkoinen viimeistely

Saatavilla myös tyylikäs valkoinen tai pähkinä silkkimattainen viimeistely.

Mustat akustisesti ääntä läpäisevät kankaat

Akustisesti optimoidut mustat kangasverhot kiinnittyvät magneettisesti jokaiseen kaiutinelementtiin erikseen äänilevyllä ja täydentävät kompaktin Reference 7 -kaiuttimen tyylikästä ilmettä vakuuttavasti.

Tekniset tiedot

Mitat 28 x 98 x 43 cm (L x K x S), sis. pohjalaatan

Paino 33kg / kpl

Tehonsieto 160W / 320W musiikkitehoa

Toimintaperiaate 3-Tie Bassorefleksi, portti suunnattu pohjaa kohti

Diskantti 25mm BCT kalotti

Basso/Keskiääni 154mm BCT

Basso 2 kpl 154mm BCT

Tason säätö Diskantille

Taajuusvaste 23 hz – 40kHz

Herkkyys 87,5db (2.83V/1m)

Impedanssi 4…8 ohm