Canton Reference 5 3-Tie HighEnd Lattiakaiutin

Saatavuus: Kysy lisää

4 000,00€ / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Canton Reference 5 3-Tie HighEnd Lattiakaiutin

UUSI Canton Reference 5 3-Tie lattiakaiutin! Tässä keskikokoisten high-end lattiakaiuttimien mestariteoksessa yhdistyy yli 50 vuoden tinkimätön asiantuntemus. Canton Reference 5 tarjoaa virheetöntä akustiikkaa ja voimakasta suorituskykyä, joka vie musiikin kuuntelun uudelle tasolle.

Reference 5 on suunniteltu ilman kompromisseja. Sen elegantti pyöristetty muotoilu ei ole pelkästään silmää miellyttävä, vaan myös akustisesti optimaalinen.

Kuten kaikki Reference-sarjan kaiuttimet, myös tämä on valmistettu Saksassa huolella ja tarkkuudella. Laadukkaat materiaalit ja tarkka valmistus takaavat kestävän ja luotettavan suorituskyvyn. Nauti vastustamattomasta dynamiikasta ja erinomaisesta stereokuvasta – koe musiikki elävästi ja luonnollisesti!

Tuotetiedot
Canton Reference 5 3-Tie HighEnd Lattiakaiutin

Tutustu huippuluokan Reference 5 -kaiuttimiin!

Sukella syvälle uuden ajan immersiiviseen äänimaailmaan Reference 5 -kaiuttimen avulla ja anna tämän keskikokoisen huippuluokan kaiuttimen inspiroida sinua!

Nämä kaiuttimet pursuavat iloa ja tarjoavat huippuerottelua kiitos uusimpien teknologioiden, luoden samalla erinomaisen äänikuvan.

174 mm:n BCT-kartio keskitaajuuksille ja 2 x 174 mm:n BCT-kartio bassoille, jonka ominaisuuksina on matala massa sekä erinomainen jäykkyys ja sisäinen vaimennus. BCT-Kartio mahdollistaa tarkan basso- ja keskialueiden toiston. Täydellinen kumppani keskialueille on 25 mm:n BC-kalottidiskantti, joka loistaa yksityiskohtaisella ja läpinäkyvällä toistolla, vahvistaen Reference 5-kaiuttimen erinomaista äänenlaatua vaikuttavasti.

Suuren osan kaiuttimen upeasta äänestä muodostaa tarkasti suunniteltu jakosuodin, jossa on käytetty käsin valikoituja komponentteja. Reference 7 -kaiuttimet on varustettu WBT nextgen™ -liitännöillä, jotka takaavat luotettavan ja häviöttömän yhteyden kaiuttimien ja vahvistimen välillä. Liitinten terminaalit on varustettu RC-teknologialla, joka mahdollistaa tarkan diskantin säädön 1,5 desibelin välein.

Tason säätämisen avulla voit mukauttaa kompakteja lattiakaiuttimia kuuntelumieltymystesi mukaan tai korjata olemassa olevaa huoneakustiikkaa. Ota hallintaan äänimaailma kanssamme ja koe musiikki uudella tasolla Reference 5 -kaiuttimien avulla!

Lue lisää
Sulje

Kehitetty ja valmistettu Cantonin tehtaalla Weilrodissa, Taunus-vuoristossa

Kokonaan uudesti syntyneen Reference sarjan kaiutinkoteloiden pyöreät etulevyt valmistetaan tähän tarkoitukseen erityisesti varatulla 5-akselisella CNC-jyrsinkoneella.

Monimutkaisesti kaarevat sivuseinät, pohja ja kansi tarjoavat merkittävän vakauden ja vähentävät kaiutinkotelon luonnollista resonanssikäyttäytymistä.

Tämän ansiosta Reference 5 kaiuttimien äänen aukenemiskulma on tarkkaan harkittu ja tekee niiden suuntaamisesta vaivattomampaa monenlaisissa tiloissa.

Reference 3 -kaiuttimien kotelon rakentamiseen ja viimeistelyyn käytetty käsityötaito on vaikuttava. Niiden ylväyttä uhkuvat pinnat tekevät niistä esteettisesti ihanteellisen valinnan eleganttiin sisustukseen.

Kiilto-Musta viimeistely

12-kertaisesti levitetty, hiottu ja kiillotettu kiiltävä pintakäsittely, antaa Reference 5 -kotelolle vaikuttavan syvyyden.

Satiini valkoinen viimeistely

Saatavilla myös tyylikäs valkoinen silkkimattainen viimeistely.

Mustat akustisesti ääntä läpäisevät kankaat

Akustisesti optimoidut mustat kangasverhot kiinnittyvät magneettisesti jokaiseen kaiutinelementtiin erikseen äänilevyllä ja täydentävät kompaktin Reference 5 -kaiuttimen tyylikästä ilmettä vakuuttavasti.

Tekniset tiedot

Mitat 30 x 101 x 46 cm (L x K x S), sis. pohjalaatan

Paino 36kg / kpl

Tehonsieto 200W / 370W musiikkitehoa

Toimintaperiaate 3-Tie Bassorefleksi, portti suunnattu pohjaa kohti

Diskantti 25mm BCT kalotti

Basso/Keskiääni 174mm BCT

Basso 2 kpl 174mm BCT

Tason säätö Diskantille

Taajuusvaste 21 hz – 40kHz

Herkkyys 88db (2.83V/1m)

Impedanssi 4…8 ohm