Canton Reference 3 3-Tie HighEnd Lattiakaiutin

Saatavuus: Kysy lisää

6 000,00€ / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Canton Reference 3 3-Tie HighEnd Lattiakaiutin

UUSI Canton Reference 3 3-Tie lattiakaiutin! Nämä 1.09 metriä korkeat kaiuttimet vakuuttavat elegantin muotoilunsa lisäksi erittäin tehokkaalla äänentoistolla. Vaikka kaiuttimet ovat kooltaan suuria, niiden pyöristetty kotelomuotoilu sulautuu saumattomasti osaksi sisustusta, joten ne eivät hallitse tilaa.

Canton Reference 3 on suunniteltu ilman kompromisseja vaativaan kuunteluun. Kuten kaikki Reference-sarjan kaiuttimet, myös tämä on valmistettu Saksassa huolella ja tarkkuudella. Laadukkaat materiaalit ja tarkka valmistus takaavat kestävän ja luotettavan suorituskyvyn. Nauti vastustamattomasta dynamiikasta ja erinomaisesta stereokuvasta – koe musiikki elävästi ja luonnollisesti!

Tuotetiedot
Canton Reference 3 3-Tie HighEnd Lattiakaiutin

Tutustu huippuluokan Reference 3 -kaiuttimiin!

Reference 3 -kaiuttimet tarjoavat samat musikaaliset ja äänelliset ominaisuudet kuin suuremmat sisarmallinsa. Luodakseen vaikuttavan äänikuvan ne hyödyntävät uusinta teknologiaa keskiäänten ja basson kaiutinelementeissä käyttäen BCT-kartioita.

Kaiuttimissa on isot 219 mm:n BCT-kartioiset kaksoisbassot, jotka tarjoavat syvän, jopa 20 Hz ulottuvan bassotoiston. Tätä tukee kaiuttimen pohjalaatassa erityisesti suunniteltu bassorefleksikanavointi.

174 mm:n BCT-kartio keskitaajuuksille ja 2 x 219 mm:n BCT-kartio bassoille, jonka ominaisuuksina on matala massa sekä erinomainen jäykkyys ja sisäinen vaimennus. BCT-Kartio mahdollistaa tarkan basso- ja keskialueiden toiston. Täydellinen kumppani keskialueille on 25 mm:n BC-kalottidiskantti, joka loistaa yksityiskohtaisella ja läpinäkyvällä toistolla, vahvistaen Reference 3-kaiuttimen erinomaista äänenlaatua vaikuttavasti.

Suuren osan kaiuttimen upeasta äänestä muodostaa tarkasti suunniteltu jakosuodin, jossa on käytetty käsin valikoituja komponentteja. Reference 3 -kaiuttimet on varustettu WBT nextgen™ -liitännöillä, jotka takaavat luotettavan ja häviöttömän yhteyden kaiuttimien ja vahvistimen välillä. Liitinten terminaalit on varustettu RC-teknologialla, joka mahdollistaa tarkan diskantin säädön 1,5 desibelin välein.

Tason säätämisen avulla voit mukauttaa kompakteja lattiakaiuttimia kuuntelumieltymystesi mukaan tai korjata olemassa olevaa huoneakustiikkaa. Ota hallintaan äänimaailma kanssamme ja koe musiikki uudella tasolla Reference 3 -kaiuttimien avulla!

Lue lisää
Sulje

Kehitetty ja valmistettu Cantonin tehtaalla Weilrodissa, Taunus-vuoristossa

Kokonaan uudesti syntyneen Reference sarjan kaiutinkoteloiden pyöreät etulevyt valmistetaan tähän tarkoitukseen erityisesti varatulla 5-akselisella CNC-jyrsinkoneella.

Monimutkaisesti kaarevat sivuseinät, pohja ja kansi tarjoavat merkittävän vakauden ja vähentävät kaiutinkotelon luonnollista resonanssikäyttäytymistä.

Tämän ansiosta Reference 3 kaiuttimien äänen aukenemiskulma on tarkkaan harkittu ja tekee niiden suuntaamisesta vaivattomampaa monenlaisissa tiloissa.

Reference 3 -kaiuttimien kotelon rakentamiseen ja viimeistelyyn käytetty käsityötaito on vaikuttava. Niiden ylväyttä uhkuvat pinnat tekevät niistä esteettisesti ihanteellisen valinnan eleganttiin sisustukseen.

Kiilto-Musta viimeistely

12-kertaisesti levitetty, hiottu ja kiillotettu kiiltävä pintakäsittely, antaa Reference 3 -kotelolle vaikuttavan syvyyden.

Satiini valkoinen viimeistely

Saatavilla myös tyylikäs valkoinen silkkimattainen viimeistely.

Mustat akustisesti ääntä läpäisevät kankaat

Akustisesti optimoidut mustat kangasverhot kiinnittyvät magneettisesti jokaiseen kaiutinelementtiin erikseen äänilevyllä ja täydentävät kompaktin Reference 3 -kaiuttimen tyylikästä ilmettä vakuuttavasti.

Tekniset tiedot

Mitat 32 x 109 x 49 cm (L x K x S), sis. pohjalaatan

Paino 42kg / kpl

Tehonsieto 300W / 500W musiikkitehoa

Toimintaperiaate 3-Tie Bassorefleksi, portti suunnattu pohjaa kohti

Diskantti 25mm BCT kalotti

Basso/Keskiääni 174mm BCT

Basso 2 kpl 219mm BCT

Tason säätö Diskantille

Taajuusvaste 20 hz – 40kHz

Herkkyys 88db (2.83V/1m)

Impedanssi 4…8 ohm