Canton Reference 1 3-Tie HighEnd Lattiakaiutin

Saatavuus: Kysy lisää

10 000,00€ / kpl

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Canton Reference 1 3-Tie HighEnd Lattiakaiutin

Astu sisään äänentoiston uuteen aikakauteen – UUSI Canton Reference 1 on lattiakaiuttimien numero 1! Sen vaikuttavuus ja voimakkuus eivät tunne rajoja – tämä on huippuluokan äänentoiston inkarnaatio.

Reference 1 on varustettu Cantonin uusimmalla ja kehittyneimmällä kaiutinteknologialla, joka asettaa standardin tulevaisuuden huippukaiuttimille!

Tämä voimakas ja monumentaalinen lattiakaiutin on valmistettu Saksassa tinkimättömällä huolella ja tarkkuudella. Se on insinööritaidon huipentuma ja käsityön mestariteos, joka säteilee virheetöntä viimeistelyä ja vaikuttavuutta.

Tuotetiedot
Canton Reference 1 3-Tie HighEnd Lattiakaiutin

Tutustu huippuluokan Reference 1 -kaiuttimiin! Vaikuttava, voimakas ja muodolleen uskollinen - se on Cantonin uusi Reference -mallisto.


Reference 1 kaiuttimien kotelot on akustisesti optimoitu ja niissä on saumaton muotoilu, joka  varmistaa katkeamattoman yhtenäisyyden etupaneelin, takaosan ja sivupaneelien välillä. Tämä takaa erinomaisen suuntaavuuden ja stereokuvan kaiuttimille.

174 mm:n ceramic tungsten elementit keskitaajuuksille ja peräti 3 x 219 mm:n ceramic tungsten elementit bassoille. Tämä uusi design yhdessä kaiuttimelle suunnitellun pohjalaattaan suunnatun bassorefleksikanavoinnin kanssa takaa puhtaan toiston keski -ja yläalueille sekä erittäin alas ulottuvan matalataajuuksien toiston jopa 18hz:n. Midbasso on tarkoituksellisesti sijoitettu ylimmäksi kaiutinelementiksi ja se mahdollistaa hyvin realistisen lauluäänien ja tilavaikutelman toiston.

Täydellinen kumppani keskialueille on 25 mm:n BC-kalottidiskantti, joka loistaa yksityiskohtaisella ja läpinäkyvällä toistolla, vahvistaen Reference 1-kaiuttimen erinomaista äänenlaatua vaikuttavasti.

Suuren osan kaiuttimen upeasta äänestä muodostaa tarkasti suunniteltu jakosuodin, jossa on käytetty käsin valikoituja komponentteja. Reference 1 -kaiuttimet on varustettu WBT nextgen™ -liitännöillä, jotka takaavat luotettavan ja häviöttömän yhteyden kaiuttimien ja vahvistimen välillä. Liitinten terminaalit on varustettu RC-teknologialla, joka mahdollistaa tarkan diskantin säädön 1,5 desibelin välein.

Tason säätämisen avulla voit mukauttaa kompakteja lattiakaiuttimia kuuntelumieltymystesi mukaan tai korjata olemassa olevaa huoneakustiikkaa. Ota hallintaan äänimaailma kanssamme ja koe musiikki uudella tasolla Reference 1 -kaiuttimien avulla!

Lue lisää
Sulje

Kehitetty ja valmistettu Cantonin tehtaalla Weilrodissa, Taunus-vuoristossa

Jotta varmistettaisiin, että Reference 1 valjastaa bassojen koko voiman, pyöristetyt sivu, taka ja päällipaneelit on valmistettu monikerroksista 60mm vahvasta laminaattilevystä.

Kaiutinkotelot valmistetaan ja kootaan käsityönä, näin voidaan taata se, että kaiuttimien viimeistely on huippukorkealuokkainen ja täysin virheetön.

 

Kiilto-Musta viimeistely

12-kertaisesti levitetty, hiottu ja kiillotettu kiiltävä pintakäsittely, antaa Reference1 -kotelolle vaikuttavan syvyyden.

Satiini valkoinen viimeistely

Saatavilla myös tyylikäs valkoinen silkkimattainen viimeistely.

Mustat akustisesti ääntä läpäisevät kankaat

Akustisesti optimoidut mustat kangasverhot kiinnittyvät magneettisesti jokaiseen kaiutinelementtiin erikseen äänilevyllä ja täydentävät kompaktin Reference 1 -kaiuttimen tyylikästä ilmettä vakuuttavasti.

Tekniset tiedot

Mitat 39 x 133 x 63 (L x K x S), sis. pohjalaatan

Paino 81kg / kpl

Tehonsieto 450W / 820W musiikkitehoa

Toimintaperiaate 3-Tie Bassorefleksi, portti suunnattu pohjaa kohti

Diskantti 25mm alu-keraami oxyd

Basso/Keskiääni 174mm BCT

Basso 3kpl 219mm BCT

Tason säätö Diskantille

Taajuusvaste 18 hz – 40kHz

Herkkyys 88db (2.83V/1m)

Impedanssi 4…8 ohm