Canton GLE 50 Center Keskikaiutin

Saatavuus: Varastossa

alk.339,00€


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Canton GLE 50 Center Keskikaiutin

Uusin kehitysversio Cantonin “bestseller” kaiutinmallista! Teknisesti vakuuttava ja visuaalisesti vetoava uusi GLE mallisto sisältää huippuluokan kaiuttimia tunnistettavalla Canton laatusoundilla.

GLE 50 Keskikaiutin on nimensä mukaisesti kotiteatterin keskiössä, kokoa ympärille muita GLE sarjan kaiuttimia ja nauti ensiluokkaisesta leffaelämyksestä jopa kolmiulotteisella äänentoistolla!

Uudet titaaniset 154mm kaiutinelementit ja 25mm alu-mangaani kalottidiskantit mahdollistavat erittäin laajan taajuustoiston jopa 40kHz asti.

 

Tuotetiedot
Canton GLE 50 Center Keskikaiutin

 

Puoleensavetävä ja viehättävä. GLE-sarja on yksi myydyimmistä kaiutinsarjoista Euroopassa.

 

Eikä turhaan... sillä ulkoisesti kaiuttimet houkuttelevat kahdella trendikkäällä päävärivaihtoehdollaan, joita ovat musta ja valkoinen. Lisäksi nerokkaasti välilevyin eroteltu kotelorakenne mahdollistaa akustisesti jämäkän ja dynaamisen alustan elementeille. Taaksepäin suunnattu bassorefleksiaukko takaa toiston ilman matalien taajuuksien häiriöitä. Kotelorakenne mahdollistaa myös tarkasti erittelevän jakosuodintekniikan.

 

Uudistettu titaaninen kalvomateriaali
Uusi GLE-sarja käyttää titaanikartioisia keskiääni ja bassoelementtejä.

 

Uudistetut kaapeliterminaalit
Laadukkaat kullatut ruuviliittimet, joissa on liitäntämahdollisuus jopa 10 mm² kaapelille, tarjoavat maksimaalisen johtavuuden ja takaavat vakaan signaalin pidemmillekkin asennus etäisyyksille.

 

Magneettikiinnitteinen ovaalinmuotoinen etuverkko
GLE-sarjan tyylikkäät ja ajattomat ovaalinmuotoiset etuverkot antavat oivallisen suojan elementeille ja tarttuvat etulevyyn helposti magneettikiinnityksen avulla, sulautuen jokaiseen moderniin sisustusratkaisuun.

 

Joustavat kaiuttimet kotiteatteriin
Laajan kotiteattereille suunnatun kaiutinvalikoiman avulla voidaan luoda joustava kotiteatterimaailma mihin tahansa huonetilaan. Olipa kyseessä sitten (GLE 90 AR) integroitu Dolby Atmos® lattiakaiutin tai AR 4 lisäkaiutin, ovat mahdollisuudet monipuoliset ja joustavat.

 

Yhteensopiva Power Sub subwooferien kanssa
Uusi Power Sub subwoofer-mallisto on suuniteltu erityisesti uudistetulle GLE-sarjalle. Power Sub -sarjan subwooferit tuottavat lisäpainetta ja tehoa matalien taajuuksien alueella. Malleja on saatavana kolmessa eri koossa: Power Sub 12, PowerSub 10 ja Power Sub 8.

 

Tässä kaiutinmallistossa yhdistyy tinkimättömän tarkka Saksalainen insinöörityö sekä silmiä hivelevän kaunis design!
Lue lisää
Sulje

Teknologia: Parempi kuin koskaan

Parhaan äänen tavoittelu tarkoittaa paljon kovaa työtä ja uusimman tekniikan käyttöä. GLE-kaiuttimet hyötyvät kaiutinkehitystyön jatkuvasta edistymisestä sekä visuaalisesti että teknisesti.

Ensinnäkin haluaisimme mainita erinomaiset titaanielementit, jotka on sisällytetty nykyiseen GLE-sarjaan.

Alumiini-mangaani-diskanttijärjestelmämme, jossa on 25 mm: n kalottidiskanttielementti, tarjoaa GLE 50: lle hienon ja tarkan korkeäänien toiston ja erittäin yksityiskohtaisen äänen, äänikuvaltaan kaiutin onkin aikuisempi ja kokeiltu.

Kaksi 154mm:n titaanikartioista elementtiä optimaalisesti mitoitetussa suljetussa kotelossa, GLE 50 Center on hämmästyttävän notkea kaiutin ja se loistaa dynamiikassa, ylivertaisella tarkkuudella ja vertaansa vailla olevalla äänen tasapainolla.

GLE 50 -keskikaiutin tuottaa jopa 40 000 hz asti ulottuvan toiston – tarkasti lasketun ja optimaalisen muotoisen ääniaalto-ohjaimensa ansiosta, ihanteellisella äänisäteilyllä jopa kaiuttimien sivuille.

GLE 50 Keskikaiuttimella et missaa sanaakaan dialogista.

GLE_70_1_1012x588

Huomaamaton viimeistely – voimakas äänentoisto

Harmonisissa mittasuhteissa, neutraalilla ja modernilla muotoilulla varustetut 2.5-tie ​​GLE 50 -kaiutin sopii luontevasti esim. tv tason päälle.

Nykyisen GLE-sarjan koristeelliset piirteet ovat mustat kangaspeitteet, jotka on kiinnitetty magneettisesti etulevyyn.

Ne ovat kulmiltaan pyöristettyjä antaen näille pienikokoisille kaiuttimille viehättävän ilmeen. 45 senttimetriä leveä, 17 senttimetriä korkea ja 31 senttimetriä syvät GLE 50 Center kaiutin painaa  n. 8kg.

GLE_70_4_1012x588

Ihanteellinen yhdistelmä

Voit yhdistää  GLE 50 Centeri  GLE sarjan lattiakaiuttimiin tai hylly/jalustakaiuttimiin. Äänellisesti yhteensovitettu uuden GLE-sarjan kaikkiin malleihin, näin voit luoda tehokkaan, vaikuttavan monikanavaisen kotiteatterijärjestelmän.

Täydellinen match GLE sarjan kaiuttimien kanssa on Canton Power Sub subwooferit joka ottaa haltuunsa järjestelmän aktiivisen matalataajuisen osan ja varmistaa tehokkaan bassotoiston kotiteatterissasi.

Tarpeistasi ja mieltymyksistäsi riippuen voit myös koota oman henkilökohtaisen unelma kotiteatterisi suuresta GLE-tuotevalikoimastasi ja kokea absoluuttisen nautinnollisen elokuvaelämyksen neljän seinän sisällä.

Liitä kaiuttimesi älykkääseen ja ultrakompaktiin Smart Amp 5.1 kotiteatterivahvistimeen ja astu musiikin suoratoiston langattomaan maailmaan.

Se korvaa vaivattomasti perinteisen AV-vastaanottimesi ja tarjoaa vertaansa vailla olevat yhdistelmät ja liitännät – parhaalla äänellä ja pienillä mitoilla.

GLE_1012x588OFE9ZvAtOMlsq

Tekniset tiedot

Tyyppi: Keskikaiutin
Suunnitteluperiaate: 2.5-Tie suljettu
Virrankäsittely: 80/140 wattia
Taajuusvaste: 30… 40 000 Hz
Jakotaajuus: 400/3.000 Hz
Bassokaiutin: 1 x 154 mm (6,1 ”), titaani (Wave surround)
Midbassokaiutin: 1 x 154 mm (6,1 ”), titaani (Wave surround)
Diskanttielementti: 1 x 25 mm (1 ”), alumiini-mangaani
Nimellinen impedanssi: 4 … 8 ohmia
Mitat (L x K x S): 455 x 170 x 310 mm
Paino: 8.6 kg

Pakkauksen sisältö

Canton GLE 50 Center (pari)
Kangasgrilli (musta)