Canton GLE 10 Pro Seinäkaiutin

Saatavuus: Varastossa

478,00€ / pr


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Canton GLE 10 Pro 2-Tie seinäkaiuttimet

Canton GLE 10 seinäkaiuttimen Pro versio jossa tulee mukana säädettävä pantakiinnitys seinään tai kattoon.

Teknisesti vaikuttavat ja visuualisesti houkuttelevat, nämä suoraviivaisesti muotoillut kaiuttimet uppoavat helposti kaikenlaiseen sisustukseen ja vaikka niitä ei välttämättä katseella huomaa niin ehdottomasti näiden kaiuttimien äänentoisto erottuu edukseen.

Vaikuttava 2-tie kaiutin suljetussa kotelorakenteessa, laaja äänispektri jopa 40Khz.

Tuotetiedot
Canton GLE 10 Pro OnWall kaiutin

 

Puoleensavetävä ja viehättävä. GLE-sarja on yksi myydyimmistä kaiutinsarjoista Euroopassa.

Eikä turhaan... sillä ulkoisesti kaiuttimet houkuttelevat kahdella trendikkäällä päävärivaihtoehdollaan, joita ovat musta ja valkoinen. Lisäksi nerokkaasti välilevyin eroteltu kotelorakenne mahdollistaa akustisesti jämäkän ja dynaamisen alustan elementeille. Taaksepäin suunnattu bassorefleksiaukko takaa toiston ilman matalien taajuuksien häiriöitä. Kotelorakenne mahdollistaa myös tarkasti erittelevän jakosuodintekniikan.

 

Uudistettu titaaninen kalvomateriaali

Uusi GLE-sarja käyttää titaanikartioisia keskiääni ja bassoelementtejä.

 

Uudistetut kaapeliterminaalit

Laadukkaat kullatut ruuviliittimet, joissa on liitäntämahdollisuus jopa 10 mm² kaapelille, tarjoavat maksimaalisen johtavuuden ja takaavat vakaan signaalin pidemmillekkin asennus etäisyyksille.

 

Magneettikiinnitteinen ovaalinmuotoinen etuverkko

GLE-sarjan tyylikkäät ja ajattomat ovaalinmuotoiset etuverkot antavat oivallisen suojan elementeille ja tarttuvat etulevyyn helposti magneettikiinnityksen avulla, sulautuen jokaiseen moderniin sisustusratkaisuun.

 

Joustavat kaiuttimet kotiteatteriin

Laajan kotiteattereille suunnatun kaiutinvalikoiman avulla voidaan luoda joustava kotiteatterimaailma mihin tahansa huonetilaan. Olipa kyseessä sitten (GLE 90 AR) integroitu Dolby Atmos® lattiakaiutin tai AR 4 lisäkaiutin, ovat mahdollisuudet monipuoliset ja joustavat.

 

Yhteensopiva Power Sub subwooferien kanssa

Uusi Power Sub subwoofer-mallisto on suuniteltu erityisesti uudistetulle GLE-sarjalle. Power Sub -sarjan subwooferit tuottavat lisäpainetta ja tehoa matalien taajuuksien alueella. Malleja on saatavana kolmessa eri koossa: Power Sub 12, PowerSub 10 ja Power Sub 8.

 

Tässä kaiutinmallistossa yhdistyy tinkimättömän tarkka Saksalainen insinöörityö sekä silmiä hivelevän kaunis design!

 
Lue lisää
Sulje

Musiikin ja elokuvan nautintoa varten

GLE-sarjan kaiuttimet ovat teknisesti vakuuttavia ja visuaalisesti houkuttelevia: Näiden ominaisuuksien ansiosta houkuttelevat ja monipuoliset GLE-mallit ovat olleet suosituimpien kaiuttimien joukossa Euroopassa monien vuosien ajan.

Nyt olemme uudistaneet onnistuneen GLE-mallivalikoiman – sekä visuaalisesti että teknisesti. Jäljelle on jäänyt vahva hinta-laatusuhde ja tietysti vakuuttavasti hyvä Canton ääni.

Seinälle asennettava GLE 10 -kaiuttimemme on erityisen litteä ja silti erittäin tehokas. Äärimmäisen matala, vain 10 senttimetrin rakennesyvyys mahdollistaa sen kiinnittämisen huomaamattomasti seinälle.

Se on ihanteellinen stereo- tai efektikaiuttimeksi. Integroidun seinäkiinnikkeen ansiosta se voidaan helposti asentaa ja tuottaa parhaan Canton äänen olohuoneeseesi tai kotiteatteriin hetkessä. Uusi ja ainutlaatuinen tässä hinta- ja kokoluokassa: Titanium-kaiutinelementit takaavat maksimaalisen tarkkuuden ja puhtaan kuuntelumukavuuden.

GLE_10_2_1012x588

Teknologia: Parempi kuin koskaan

Parhaan äänen tavoittelu tarkoittaa paljon kovaa työtä ja uusimman tekniikan käyttöä. GLE-kaiuttimet hyötyvät kaiuttimien kehittämisen jatkuvasta edistymisestä sekä visuaalisesti että teknisesti. Ensinnäkin haluaisimme mainita erinomaiset titaanielementit, jotka on sisällytetty nykyiseen GLE-sarjaan. Alumiini-mangaani-diskanttijärjestelmämme, jossa on 25 mm: n kalottidiskanttielementti, on hyväksi todistettu ja tarjoaa GLE 10: lle hienorakeiset korkeat äänet ja erittäin yksityiskohtaisen äänentoiston.

Ihanteellinen kaiutinkumppani on tehokas 154 mm: n basso / keskialuekaiutin joka toistaa syvät bassot puhtaasti ja dynaamisesti.

Basso/keskialueen elementit on varustettu tukevilla polykarbonaattirungoilla, voimakkailla magneettimoottoreilla ja uusimman sukupolven kolminkertaisesti taitetuilla ääniaaltoripustuksella, jolloin kaiuttimet voivat toimia hyvin dynaamisesti ja pienellä vääristymällä.

GLE 10 -seinäkaiuttimen äänispektri on jopa 40 000 hertsiä – tarkasti lasketun ja optimaalisesti muotoillun aaltojohtimensa ansiosta, jolla on ihanteellinen äänisäteily myös kaiuttimen sivulle.

GLE_10_1_1012x588

Rakennettu tasaiseksi

Koteloiden erittäin matalan syvyyden ja harmonisten mittasuhteiden ansiosta neutraalisti ja modernisti suunniteltuja kaksisuuntaisia ​​GLE 10-seinäkaiuttimia voidaan käyttää tehokkaasti stereokaiuttimina antamatta kaiuttimen hallita olohuonetta.

Litteiden kaiuttimien runko on saatavana mustana tai valkoisena. Ääntäläpäisevät kangaspeitteet pitävät magneettisesti kiinni etulevystä ja haluttaessa piilottavat näkymän hienosta Canton-tekniikasta. GLE 10: t ovat vain 10 senttimetriä syviä, leveys 17 senttimetriä ja korkeus 29,5 senttimetriä.

GLE_15_1_1012x588

Joukkuepelaaja

Monipuoliset 2-tie GLE 15 -seinäkaiuttimet voidaan yhdistää muihin GLE-sarjan malleihin tehokkaan monikanavaisen kotiteatterijärjestelmän luomiseksi.

Käytä esimerkiksi pääkaiuttimena GLE 70: tä, yhdistä keskikaiutin GLE 15 ja lisää pari GLE 10-surround-kaiutinta. POWER SUB 12 -bassokaiutin, ihanteellinen valinta joka ottaa haltuun järjestelmän aktiivisen matalataajuisen osan ja varmistaa tehokkaan bassoa kotiteatterissasi.

Asetuksistasi ja vaatimuksistasi riippuen voit myös koota oman henkilökohtaisen unelmakotiteatterisi suuresta GLE-tuotevalikoimastasi ja kokea täydellisen elokuvanautinnon neljän seinän sisällä.

Liitä kaiuttimesi älykkääseen Smart Amp 5.1 kotiteatterivahvistimeen ja lähde musiikin suoratoiston langattomaan maailmaan. Se korvaa vaivattomasti klassisen AV-vastaanottimen ja tarjoaa vertaansa vailla olevat yhdistelmät ja liitännät – parhaalla äänellä ja pienillä mitoilla.

• Tyyppi: Seinä/Kattokaiutin
• 2-Tie suljettu kotelo
• Tehonsieto 60/100 wattia
• Bassokeskiäänielementti 1 x 160mm
• Diskanttielementti 1 x 25m Alu-mangaani
• Impedanssi 4…8 ohmia
• Erityisominaisuudet: Integroitu seinäkiinnitys, kattokaiutin Dolby Atmos käyttöön, Universaali säädettävä seinäkiinnike
• Ulkomitat (LxKxS): 17 x 29,5 x 10 cm
• Paino: 3,1 kg