Canton AR-800 Atmos Kaiutin

Saatavuus: Varastossa

449,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Canton AR-800 Korkeimman standardin Atmos kaiutin

AR-800 Atmos kaiutin sulautuu erityisen hienosti Canton Vento tai Reference kaiutinsarjan huippukaiuttimien päälle, tai toimii itsenäisesti huippuluokan Atmos tehostekaiuttimena.

Kaiuttimeen on saatavilla kustomoitu metalliteline jolla se voidaan asentaa kiinteästi kattoon.

Tuotetiedot

Tuotekuvaus


Kaiutintyyppi ja teknologia
AR-800 2-Tie kaiuttimet on tarkoitettu Dolby Atmos kaiuttimiksi. Se voidaan sijoittaa olemassa olevien pää- ja takakaiuttimien päälle tai seinälle käyttäen integroitua "taulukoukku" kiinnitystä. Kiitos kaiuttimen erityisen rakenteen, se mahdollistaa vertikaalisen ääniulottuvuuden. Tuloksena on aito 3-ulotteinen äänimaailma. Kuule kuinka lentokoneet lentävät ylitsesi, tai kuule kuinka lehdet rapisevat yläpuolellasi ja tunne kuinka sade osuu hartioillesi. Seinälle sijoitettuna kaiutinta voidaan käyttää Stereo tai efektikaiuttimena olemassa olevaan äänentoistojärjestelmään, tai vain stereokaiutinparina.

Terminaali ja viimeistely
Tukevat kullatut kaiutinterminaalit, jotka hyväksyvät jopa 10 mm2 kaiutinkaapelit, parantavat kontaktin johtavuutta ja takaavat kestävän sekä luotettavan liitoksen optimaalisen signaalikulun varmistamiseksi. Terminaali on täydellisesti upotettu koteloon mahdollistaen näin asennuksen mahdollisimman lähelle seinää. Vento sarjan kaiuttimissa on korkealaatuinen pianolakattu viimeistely, hiottu ja suljettu korkeakiiltoisen lakan sisään kahdeksankertaisessa prosessissa. Saatavilla on musta tai kiiltävä valkoinen viimeistely. Korkealaatuinen, akustisesti neutraali kangas piilottaa kaiutinelementit katseelta ja kiitos eleganttisen magneettikiinnityksen, kaiuttimen etuosan pinta on täysin sileä.

Tekniset Tiedot

Tyyppi: Dolby Atmos Monikäyttökaiutin
Suunnitteluperiaate: 2-Tie Suljettu
Tehonsieto (rms/max): 60W/100W
Taajuusvaste: 50hz-30kHz
Jakotaajuus: 3.200Hz
Basso/Keskiäänielementti: 1 x 160mm (6"), titaaninen (wavesurround)
Diskantti: 1 x 25mm (1"), keraaminen
Erityisominaisuudet: Dolby Atmos Teknologia. Heijastumakaiutin pääkaiuttimien päälle sijoitettavaksi, soveltuu sellaisenaan myös Stereo ääniefektikaiuttimeksi, magneettinen suojaverkko.
Nominaalinen impedanssi: 4-8 Ohm
Mitat (LxKxS): 19.5 x 27 x 14.5 cm
Paino: 3.6kg

Lue lisää
Sulje