Canton AR 4 Atmos Kaiutin

Saatavuus: Varastossa

349,00€ / kpl


Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin!

Canton AR 4 2-tie Dolby Atmos -kaiutin, 6.1″ basso, 1″ disk

Huippuluokan kompakti Dolby Atmos kaiutin sijoitettavaksi uuden GLE sarjan lattiakaiuttimen päälle tai kiinteästi seinälle. Kotelon takaseinään upotettujen ruuviterminaalien ansiosta se on mahdollista asentaa erittäin lähelle seinää.

Soveltuu myös perinteiseen stereokuunteluun tai surround kaiuttimiksi, tai tukemaan jo olemassaolevien lattiakaiuttimien äänentoistoa.

Tuotetiedot
Canton GLE AR 4 - Dolby Atmos -kaiutin

Puoleensavetävä ja viehättävä. GLE-sarja on yksi myydyimmistä kaiutinsarjoista Euroopassa.

Eikä turhaan... sillä ulkoisesti kaiuttimet houkuttelevat kahdella trendikkäällä päävärivaihtoehdollaan, joita ovat musta ja valkoinen sekä osassa mallistoa eebenpuinen macassar viimeistely. Lisäksi nerokkaasti välilevyin eroteltu kotelorakenne mahdollistaa akustisesti jämäkän ja dynaamisen alustan elementeille. Taaksepäin suunnattu bassorefleksiaukko takaa toiston ilman matalien taajuuksien häiriöitä. Kotelorakenne mahdollistaa myös tarkasti erittelevän jakosuodintekniikan.

Tässä kaiutinmallistossa yhdistyy tinkimättömän tarkka Saksalainen insinöörityö sekä silmiä hivelevän kaunis design!
Lue lisää
Sulje

Uudistettu titaaninen kalvomateriaali

Uusi GLE-sarja käyttää titaanikartioisia keskiääni ja bassoelementtejä.

Uudistetut kaapeliterminaalit

Laadukkaat kullatut ruuviliittimet, joissa on liitäntämahdollisuus jopa 10 mm² kaapelille, tarjoavat maksimaalisen johtavuuden ja takaavat vakaan signaalin pidemmillekkin asennus etäisyyksille.

Magneettikiinnitteinen ovaalinmuotoinen etuverkko

GLE-sarjan tyylikkäät ja ajattomat ovaalinmuotoiset etuverkot antavat oivallisen suojan elementeille ja tarttuvat etulevyyn helposti magneettikiinnityksen avulla, sulautuen jokaiseen moderniin sisustusratkaisuun.

Joustavat kaiuttimet kotiteatteriin

Laajan kotiteattereille suunnatun kaiutinvalikoiman avulla voidaan luoda joustava kotiteatterimaailma mihin tahansa huonetilaan. Olipa kyseessä sitten (GLE 90 AR) integroitu Dolby Atmos® lattiakaiutin tai AR 4 lisäkaiutin, ovat mahdollisuudet monipuoliset ja joustavat.

Yhteensopiva Power Sub subwooferien kanssa

Uusi Power Sub subwoofer-mallisto on suuniteltu erityisesti uudistetulle GLE-sarjalle. Power Sub -sarjan subwooferit tuottavat lisäpainetta ja tehoa matalien taajuuksien alueella. Malleja on saatavana kolmessa eri koossa: Power Sub 12, PowerSub 10 ja Power Sub 8.

Uusi painos – Myydyin sarja

3D-kotiteatterisoundi  vaivattomasti

AR 4 on pienikokoinen yleiskäyttöinen kaiutin, joka parantaa kotiteatterijärjestelmääsi elokuva äänentoistoa kolmannesta ulottuvuudesta.

AR 4 on varustettu hienoilla teknisillä komponenteilla ja tyylikkäillä valkoisella tai mustalla lakalla viimeistellyillä kaiutinkoteloilla.

Laadukas titaanielementti, kiinnitetty uusimpaan ääniaallon muotoiseen yläripustukseen, ja kangasdiskanttijärjestelmä mahdollistavat ainutlaatuisen ja väärentämättömän Canton-äänentoiston.

Vaivattomasti simppeli integrointi monikanavajärjestelmään, AR 4 tarjoaa tehostettua, henkeäsalpaavaa 3D-kotiteatterisoundia hetkessä.

Houkutteleva muotoilu

Pienikokoisesti rakennetulla AR 4: llä on huomaamattoman tyylikäs muotoilu, joten ne ovat ihanteellisia jalusta tai lattiakaiuttimien päälle yleiskäyttöisiksi kaiuttimiksi.

Älykkäästi sovitetut kotelon mitat tekevät näistä houkuttelevista Dolby Atmos -kaiuttimista sopivia monenlaisiin kaiutinsarjoihin. Suljetut kaiutinkotelot on rakennettu tukevasti ja niitä on saatavana korkealaatuisina mustan tai valkoisen värisinä lakkapinnoina.

Irrotettavat mustat kangaspeitteet tarttuvat magneettisesti etulevyyn ja antavat AR 4:lle houkuttelevan ulkonäön. Ne tarjoavat myös turvallisen suojauksen vaikuttamatta kielteisesti Dolby Atmos -kaiuttimen ääniin.

Rakentaminen ja tekniikka

AR 4 on 2-tie rakenteinen pienikokoinen kaiutin, joka voidaan sijoittaa kotiteatterijärjestelmän nykyisten kaiuttimien päälle “Dolby Atmos -käyttöjärjestelmäkaiuttimena”.

Kohtuullisen yleismuotoilun ansiosta se löytää paikkansa lattialla seisovissa tai pienikokoisissa kaiuttimissa. Vaihtoehtoisesti AR 4: ää voidaan käyttää stereo- tai efektikaiuttimena, joko erikseen tai ripustettuna seinälle olemassa olevassa kotiteatterijärjestelmässä.

Integroitu seinäkiinnike mahdollistaa ongelmattoman asennuksen seinälle. Vertailemattoman hyvän Canton äänentoiston saamiseksi käytämme vain parhaita teknisiä komponentteja ja titaania kalvomateriaalina 154 mm: n bassokeski kaiuttimellemme ja kangasta 25 mm: n diskanttielementissä, jossa on oma suuntaimensa.

Tämä johtaa erinomaisiin dispersio-ominaisuuksiin. Hopeoidut ruuviliittimet, joissa on liitin kaapeleiden poikkileikkauksille enintään 10 mm², tarjoavat maksimaalisen johtavuuden ja takaavat vakaan ja pitkäaikaisen kontaktin vahvistimeen.

Joukkuepelaaja

Voit yhdistää visuaalisesti ja teknisesti houkuttelevan AR 4 2-tie kaiuttimen GLE-sarjan kaiuttimien kanssa miellyttäksi kokonaisuudeksi ja luoda kotiteatterijärjestelmän joka soveltuu henkilökohtaiseen makuun.

Voit esimerkiksi käyttää GLE 90:tä pääkaiuttimena, yhdistää sen yhteensopivaan keskikaiuttimeen GLE 50 ja sijoittaa GLE 30 kompaktikaiuttimen surround-kaiuttimeksi.

Myös neljän GLE 10 kaiuttimen kanssa sijoitettuna AR -kaiuttimet tarjoavat vaikuttavat 3D-äänitehosteet elokuville ja musiikille.

Power Sub 12 -bassokaiutin, joka sopii täydellisesti yhteen GLE 30: n kanssa, ottaa haltuun järjestelmän aktiivisen matalataajuisen osan ja varmistaa voimakkaan basson kotiteatterissasi.

Liitä kaiuttimesi Smart Amp 5.1 -vahvistimeen ja lähde musiikin suoratoiston langattomaan maailmaan. Se korvaa vaivattomasti klassisen AV-vastaanottimen ja tarjoaa vertaansa vailla olevat yhdistelmät ja liitännät – parhaalla äänellä ja pienillä mitoilla.

• Tyyppi: Dolby Atmos monitoimikaiutin
• 2-Tie kaiutinrakenne
• Tehonsieto 60/100 wattia
• Taajuusvaste 50hz-30kHz
• Jakotaajuus 3.200 Hz
• Bassokeskiäänielementti 1 x 154mm, titaani (ääniaaltoripustus)
• Diskanttielementti 1 x 25m Alu-mangaani
• Impedanssi 4…8 ohmia
• Erityisominaisuudet: Dolby Atmos teknologia, Heijastekaiutin käytettäväksi lattia -ja jalustakaiuttimien päällä, Integroitu seinäkiinnike mahdollistaa kaiuttimen käyttämisen stereo efektikaiuttimena, Irroitettava kankainen suojalevy
• Ulkomitat (LxKxS): 17 x 26 x 14.5 cm
• Paino: 3.6 kg